Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Citat din: bucovineanu din Septembrie 15, 2013, 10:18:47 PM
... Eu stiam ca numai animalele mari se pot tine in padocuri.  :smile:

E clar că încă nu ai văzut "pe viu" albinele lui Dragoș
Să vezi când va scoate lăptișor de matcă... la padoc... cu mulgătoare automată  =))

G. Iulian

O să trebuiască și o linie de îmbuteliere.  :bzz:  :bzz:  :bzz:

D006

Aici e smecheria !  eu dau inca un  inteles cuvantului "padoc" . Ce 2 in 1 , 3 in 1 , eu fac la mare , 120 in 1 , incaperea unde vor sta aceste colonii a fost botezata de mine "padoc" . Poate ma vedeti cu hartie de la OSIM .... :)

cipik

Padoc se mai numeste si locul de pe circuitele de Formula 1 unde se afla garajele masinilor de F1, acum 1 an sperai la albine F16 de la binecunoscutul sirop, acum o sa ai albine F1, o sa rupa norma la viteza de cules.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

D006

Unii sparg netul cu buckfasturi ,ligustice , regine de mii de dolari , eu doar cu F-uri . Fiecare cu ce poate .  Poate intr-o zi ajung la B-52 !  :bzz:

cipik

Punct ochi, punct lovit. Scurt, concret si la obiect. Sanatate
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

G. Iulian

Citat din: dragos2006 din Septembrie 16, 2013, 08:53:35 PM
Aici e smecheria !  eu dau inca un  inteles cuvantului "padoc" . Ce 2 in 1 , 3 in 1 , eu fac la mare , 120 in 1 , incaperea unde vor sta aceste colonii a fost botezata de mine "padoc" . Poate ma vedeti cu hartie de la OSIM .... :)

Vrei să faci ceva în genul cum ai avut la pădure ( am văzut în filmele tale), iar peretele din față să-l închizi doar dacă se strică vremea?  :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Septembrie 16, 2013, 10:22:55 PM
  Unii sparg netul cu buckfasturi ,ligustice , regine de mii de dolari , eu doar cu F-uri . Fiecare cu ce poate .  Poate intr-o zi ajung la B-52 !  :bzz:
io am ca sa nu pleaca treaba lui sa sa descurca   :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

In traducere ar insemna ceva de genul : toata lumea sa traiasca , numai noi sa nu murim.

Bătrânul

Se pare ca in perioada de lipsa de cules si stupari inteapa nu numai albinele .

D006

Cum albinele inteapa orice intrus la fel si stuparii , ...inteapa ,sa nu spun altfel , pe oricine se baga in seama .

D006

Adapostul pentru albine e aproape gata , deja am populat primele 3 randuri !

cristian87

FOARTE TARE, felicitari
fa te rog o poza si din spate
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

bismark

:uimit: Si cum ii urci ai lift sau macara?.Se pare ca-i si cu spatele gol si ii va bate vintul daca o fi si din nord :surprised: in rest e e bine intre-un adapost cu fata la sud sa-i bata soarele. ^:)^ ^:)^ Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

am spus ca sopronul e apoape gata ! Dar pentu asemenea lucrari e nevoie de trei lucruri : bani , bani si bani.  Voi face si filme dar cer drepturi de autor !  =))