Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Lipsa matca ,deranjat de animale-pasari, lipsa controlului, etc.pop

orbanstefan64

am inteles ca i mort am vrut sa ti spun numai ca una din cauze e si diareea

sfantul spiridon

adevarul este ca am avut in toamna un futisag grozav, la stupul asta...apoi mancare nu le-am prea lasat...nici tratamentele nu prea le-am facut...in maxim doi ani o sa-i am pe toti la un loc si atunci imi va fi mai usor
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

dedu

Aproximativ cu cate kg de miere o intrat in iarna?Eu nu am controlat s avad de au miere ori nu!!!
Eu am lasat minimum 10 kg la o familie,oare risca sa nu mai aibe miere?
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

filip

Citat din: sfantul spiridonadevarul este ca am avut in toamna un futisag grozav, la stupul asta...apoi mancare nu le-am prea lasat...nici tratamentele nu prea le-am facut...in maxim doi ani o sa-i am pe toti la un loc si atunci imi va fi mai usor
Hai sa facem autopsia mortului.
Cand a fost atacat,cand a fost ultimul puiet,daca a a intrat cu MATCA in iarna?
Care a fost cantitatea de miere la impachetare,daca acum dupa deces mai este miere in rame si cum e repartizata{exista doar in ramele marginase}?
Daca in ghemul format exista puiet ,e un lucru important.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

sfantul spiridon

uita-te la poza si-ti vei da seama

D006

filip

Citat din: sfantul spiridonuita-te la poza si-ti vei da seama
Poate nu ai inteles,eu vreau sa inveti ceva.
Daca in toamna ai avut furtisag ,Matca ar fi putut suferi avarii ori chiar moartea.
Se poate ca stupul sa fi reusit sa-si traga BOTCA de SALVARE si chiar sa se imperecheze.
Matca incearca sa depuna oua pana tarziu pentru a reface  deficitul de albina.Dar albina ce trebuie sa creasca puietul e imbatranita.Avand puiet albina nu poate lasa puietul sa faca zborul de curatenie,asa se explica diarea de pe rame.
Stupul e decedat,poti oricand sa verifici daca in rame este puiet mort in mijlocul cuibului.
Daca langa ghemul format mai avea miere,etc.
Dar faci cum crezi tu,eu doar am zis
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

milu56

Acum curate frumos ramele si lada si o sa pui un roi in primavara,pe urma o sa fi mai grijuliu.

Bătrânul

Citat din: romikele
Citat din: sfantul spiridon...am avut in toamna un futisag grozav...
ce-ai avut sfinte spiridoane? :rotfl:
de ce esti INVIDIOS ??? :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bucovineanu

Citat din: Batrinul
de ce esti INVIDIOS ??? :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Si el ca tot romanul.......... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bucovineanu

Eu zic sa terminam cu discutiile pe jurnal  si sa discutam in alta parte pana nu se supara Dragos pe noi. :razz:

sfantul spiridon

cu rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bătrânul

Va raportez ca sint suparat pe Dragos !!!! Am stat imprauna aproape 24 ore si NU AM REUSIT SA-L IMBAT  :mad:  Este de neiertat  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

sfantul spiridon

cu r de la ratusca sau ceva de genu asta