Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

eu sunt calm pentru ca am pus destule rezerve :rotfl:
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Oameni buni chiar nu putem discuta apicultura pe Jurnal ?
  Hai sa facem un efort si sa scoatem ceva bun din timpul "pierdut" pe forum !
  Va iubesc pe toti si haideti sa construim in continuare ce am inceput ! cu mostouri , injuraturi si prejudecati nu ajungem nicaieri !

D006

eu sunt de acord sa nu mai scriu o litera daca:
Dragos 2006 , scrie cu mana lui urmatoarele:
Consider ca neavenita si impartonabila actiunea mea de a incerca sa prezint un procesator intr-o lumina buna pe un forum de apicultura.
Nu trebuie sa te delimitezi sau sa te dezici de legatura ta cu acest individ.Te intereseaza.Ce nu trebuia este insa, sa ne indesi si noua pe gat acasta capusa.
Tu alegi.
PS Poti si cu copy - paste , e mai simplu.

D006

Azi am prins o vreme de exceptie la stupi numai buna pentru o scurta evaluare . Albinele asteptau papa bun.

D006

Cine are placi cu miere cristalizata numai buna este o zi cu soare pentru a le aplica :

D006

pt. mine cea mai frumoasa vatra este cea de la padure.

D006

O sa ma apuc si eu sa plantez salcami la padurea pe care o am aproape chiar daca este ilegal si sper ca in cativa ani sa duc si stupii acolo.
Acuma sa incoltesc eu semintele aduse.

D006

Citat din: stupar-escu
sa ne indesi si noua pe gat acasta capusa.
Nimeni nu iti indeasa nimica pe gat chiar daca ar fi multi doritori inclusiv eu.
Vi aici de buna voie si nesilit de nimeni.
Daca ai o problema sa sti ca e cu tine insuti si cu mintea pusa numai pe rele.

D006

pe 29 ian 2010 stupul de control cantarea 26,8 kg.

bucovineanu

lDeci care e consumul de la inceputul iernarii?

D006

Citat din: bucovineanulDeci care e consumul de la inceputul iernarii?
au consumat aprox. 4 kg din noiembrie pana acum, dupa calculele mele a depasit cam cu 1,3 kg. media.

bucovineanu

A fost cald si au avut puiet pana tarziu, iar apoi au venit temperaturile deosebit de scazute si consumul a fost ridicat. Oricum de acum inainte va fi si mai mare.

sfantul spiridon

domnule dragos, multumim pentru informatii...desi am vazut ca nu va este usor cateodata, sa stiti ca sunt si oameni care va apreciaza munca
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

mai e putin si ursul iese !! GATA CU HIBERNAREA!!!!!!! :nod:  :nod:

D006

Va fi un sfarsit de iarna dificil deoarece albinele in ultimile 3 saptamani au consumat mult iar pentru urmatoarele2 saptamani nu se intrevad temperaturi mai mari , albinele nu vor desfasura zbor de curatire iar daca mierea din cuib nu a fost corespunzatoare vor apare probleme.