Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

filip

Era odata un taran ,el avea o vaca .
Vaca respectiva nu dadea lapte,intr-o zi pleca cu ea spre targ.
La mijlocul drumului se intalni cu un tigan
-Ce faci tarane cu vaca?
-O vand ca nu sta la muls si are si lapte putin!
-Cat ceri pe ea?
-500lei!
-Nu fi prost vaca asta merita mai mult,las ca o vand eu iar diferenta o impartim.
-Bine zice taranul.
Ajunsi in targ ,tiganul incepu sa laude vaca.
Vaca asta fata 2 vitei in fiecare an,are cel putin 15 litri de lapte.
Lumea se inghesuia sa vada minunea.
La un moment dat taranul zise
-Tigane eu nu mai vand vaca,nu stiam ce comoara am la casa.
A fi taran inseamna ceva,dar a fi gospodar inseamna sa dramuiesti cat de bine poti oportunitatile :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

D006

dedu

Parerea mea i ca so mai schimbat cate ceva si in agricultura din Romania,putin fata de tarile din Vest dar nu chiar peste tot se mai da cu sapa:wink:
Fratele meu i inginer agronom(lucreaza la institutul ce cercetari agronomice Turda) si de aceea stiu!!! :hi:
La multi ani si dumneavoastra si familiei dumneavoastra domnule Dragos,la multi ani tuturor romanilor adevarati!!! :cool:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

D006

Dedule defineste si tu asta cu Romani adevarati ca vaz ca le  sti pe astea.

albine

taranul este inrudit cu apicultorul??
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

albine

taranul a facut talente la pret adica si-a apreciat munca lui de un an de zile ,m-ai ales cand te vede la poarta lui.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

Citat din: dragos2006Si referitor la povestes porcului  , daca stiai toata faza  ai fi zambit si nu-ti mai umflai muschii la mine. Eu am promis la un prieten ca nu mai mananc carne de porc si in consecinta a trebuit sa caut o femela ca sa ma tin de promisiune ... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  plus ca la femela si carnea si soriciul sunt mai gustoase decat la mascul.  .  Oricum vreau ca de acum carne de porc sa mananc doar la Craciun si in perioada sarbatorilor de iarna iar apoi pauza .
oare

dedu

fullfit46-si daca dormi in Vegas poti fi un bun cetatean roman adica prin comportamentul ori faptele tale sa aduci mandrie tarii:wink:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

orbanstefan64

cred ca asta cu romanii adevarati pe mine ma exclude :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: Batrinul
Citat din: dragos2006Si referitor la povestes porcului  , daca stiai toata faza  ai fi zambit si nu-ti mai umflai muschii la mine. Eu am promis la un prieten ca nu mai mananc carne de porc si in consecinta a trebuit sa caut o femela ca sa ma tin de promisiune ... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  plus ca la femela si carnea si soriciul sunt mai gustoase decat la mascul.  .  Oricum vreau ca de acum carne de porc sa mananc doar la Craciun si in perioada sarbatorilor de iarna iar apoi pauza .
Am inteles . Un an de zile avem un vegetarian sau adventist. De craciun intri in curtea taranului si ii spui " iti cumpar FEMELA ca are soric bun" . Mai doctore chestia aia tot porc se numeste numai ca i se spune SCROAFA si tu daca ai fii porc te ai numii VIER dar nu-i asa ca nu esti (adica vier)? Apropo Dragos daca vrei sa te iert cere scuze public (nu in privat pentru jignirea pe care mi-ai adus) si nu asa de forma ca te simt....  :razz:  :razz:
Domnu Ianos eu nu am avut niciodata intentia sa va "jignesc " , eu doar am vrut sa ne ajutati intr-o problema de sa-i zicem - public relation  , ca dumneavoastra ati inteles altceva imi cer scuze daca m-am exprimat gresit .
Stiti bine ca eu va respect si va admir si niciodata nu am avut intentia sa va aduc vreo ofensa , cred ca acum ati inteles si dumneavoastra ca totul a fost doar o eroare de comunicare pentru care inca odata imi cer scuze.
  Sper ca acum putem pune punct si la "povestea porcului " si la problema cu comunicarea pentru ca avem treburi mai interesante de discutat.

Bătrânul

OK.  Primit si Acceptat :hi:

D006

D006

Azi 3 ian. este o zi foarte importanta pentru mine : Jurnalul apicol aniverseaza primul an de existenta !
  In urma cu un an cand ma simteam singur in spatiul virtual aici am gasit locul in care sa ma exprim liber si sa-mi fac prieteni adevarati si dusmani pe masura , dar vorba proverbului " pe prieteni sa-i tii aproape si pe dusmani si mai aproape ".
  Acest jurnal a aparut ca o dorinta de exprimare libera si fara ascunzisuri in care sa se prezinte viata cotidiana a unui stupar.  Nu stiu in ce masura am reusit sa-mi ating  telul dar stiu ca dupa un an acest jurnal are peste 100 de pagini si aproape 100.000 de afisari , e mult ? . e putin ? numai cititorii pot decide ! Eu voi incerca ca in noul an sa-mi imbunatatesc expunerile si poate ca intr-o zi si un alt apicultor sa deschida un astfel de jurnal.
   Multumesc tuturor stuparilor care m-au ajutat prin postarile lor precum si cititorilor care mi-au dat puterea de a scrie atunci cand doream sa abandonez.
    Acum in al doilea an de existenta voi avea un punct de reper si sper ca voi reuzi sa fac comparatii intre 2009 si 2010 .
  La multi ani tuturor !