Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

p3

D006

D006

Draga  fullfit deoasebirea dintre noi doi este ca eu de cand muncesc nu am avut sef sau patron dimpotriva de cand am terminat studiile am avut angajati pe cand tu esti exemplu clar de angajat cu coloana aplecata in fata.
  Spre deosebire de tine Marian are mult mai mult rationament si stie sa foloseasca internetul in scopuri productive , printre altele a inteles ca pentru a-ti dezvolta o afacere si a o consolida iti trebuie CAPITAL masiv  , lucru care nu este la indemana oricui .
    Dragul meu cand vei avea propria afacere si angajati cu carte de munca si o stupina macar in jumate decat o am eu atunci sa vii sa mai stam de vorba , pana atunci fii baiat ascultator si ia notite , vei avea multe de invatat !
     Te rog ! daca vrei sa-mi raspunzi foloseste topicurile dedicate si nu Jurnalul , aici se discuta stuparie si nu frustrari personale !

D006

D006

Citat din: fullfit46
"Curve" intr-adevar pot fi chiar si barbatii...cunosc multi.
Si chiar fac bani?
Cu ce ocazie i-ai cunoscut?
:rotfl:  :rotfl:

D006

D006

fullfit46 e patron, vinde tenesi in piata.  :zzz:
Unde zici ca te'ai mutat din Vaslui, PATROANE ? Monte Carlo ?  :rotfl:

D006

D006

Hai sa lasam vrajeala si sa trecem la meserie ! 
  Ce facem oameni buni sa obtinem productie mare la rapitza ?

D006

D006

Citat din: andrei_calinescuTraducerea:
http://apiardeal.3xforum.ro/viewtopic.p ... 5244#35244
Avem toate sansele ca la sfarsitul sezonului 2010  sa-l avem pe presedintele Apimondia printre noi .

sfantul spiridon

haideti sa ne calmam...sincer societatea noastra este atat de tensionata incat tare ma tem ca ne arunca intr-un cazan de ura...nu e bine...haideti sa vedem ce putem face, constructiv...sau poate suntem ca albinele, tensionate, acum in iarna
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

CRISTI M

Citat din: dragos2006Hai sa lasam vrajeala si sa trecem la meserie ! 
  Ce facem oameni buni sa obtinem productie mare la rapitza ?
Salut
Eu am mai zis si la Ramnic , trebiue sa fortam nota in februarie si martie .
Dupa cum bine stim , la rapita putem scoate 20 kg / fam .

D006

D006

Azi am vizitat albinele si stateau saracele stranse in cuib de te intrebi unde este albina , semn ca iarna s-a instalat si trebuie sa trecem la munca sa pregatim debutul din primavara .