Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: milu56Aici pe forum sunt stupari,nici prieteni,nici dusmani.
Eu  as zice " papagali".

dedu

Domnule Abeja nu faceti pe toti papagali c anu i chiar asa,de exemplu pe mine personal nu ma cunoasteti sa ma faceti papagal,la fel si pe altii ca mine!!!
Ce sa mai zic............Forza Steaua,inca un gol baietii!!!!!!1
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

milu56

Nu pot sa spun asa ceva.

D006

Aparentele inseala !!!!   Va iubesc !

D006

Citat din: deduDomnule Abeja nu faceti pe toti papagali c anu i chiar asa,de exemplu pe mine personal nu ma cunoasteti sa ma faceti papagal,la fel si pe altii ca mine!!!
Ce sa mai zic............Forza Steaua,inca un gol baietii!!!!!!1
Scuze ,dar nu  stiu de  ce  crezi  ca  te-am  facut  papagal .

milu56

Citat din: dragos2006Aparentele inseala !!!!   Va iubesc !
La cine va referiti?

D006

Gata  s-a  lamurit treaba.Scuze  pt toti.

D006

Da, este mult mai usor sa taci decat sa comunici.

milu56

D006

Galileo Galilei la proces a spus ca Pamantul de invarte in jurul soarelui iar judecatorii l-au scos afara si i-au aratat soarele mergand pe cer !!!
   Cine a avut dreptate ? cei care credeau  in ceea ce vedeau sau cei care credeau in astronomie ?

dedu

Abeja-nu mam suparat ca stiu ca nu mai facut pe mine personal papagal ci pe majoritatea si stii ceva.......ai dreptate in unele cazuri,si in cazul meu cateodata  desi incerc sa evit acest lucru,sa fiu papagal!!!
Eu ma pun pe somn ca iar adorm maine la scoala ca azi :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Noapte buna tuturor!!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

milu56

Ce vezi nu ai cum sa nu crezi,dar ce nu vezi trebuie mai intai sa cercetezi.

D006

Citat din: abeja
Citat din: milu56Aici pe forum sunt stupari,nici prieteni,nici dusmani.
Eu  as zice " papagali".
Aici nu ai fost clar si sunt mai multe interpretari.  :hi:

D006

Citat din: dragos2006Galileo Galilei la proces a spus ca Pamantul de invarte in jurul soarelui iar judecatorii l-au scos afara si i-au aratat soarele mergand pe cer !!!
   Cine a avut dreptate ? cei care credeau  in ceea ce vedeau sau cei care credeau in astronomie ?
Interesanta analogia.
Biserica CREDEA.
Galileo STIA pe baza observatiilor si a analizei rationale. El NU CREDEA ci STIA.

D006

Hai  sa  nu  stricam  treburile.Nu  stiu  ce  este asa  de  neclar incat  sa  ai  mai  multe  interpretari.