Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

menta sau izma

D006

Maracine

dedu

Domnule Dragos va plac plimbarile?Si mie imi plac plimbarile,pacat ca nu am cu cine sa ma plimb pe dial!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

Cand vreau sa ma regasesc plec singur pe deal si admir natura .
  Este asa de bine cand simti viata in fiecare planta , in fiecare adiere de vant , in fiecare raza de soare .

D006

Acum  ca  m-a  pus  Dedu  nervos am  sa-ti  zic  si  tie  ceva pt  ca  esti  doctor, nu  te supara.D-le  Dragos te  poti  regasi in  a  ingriji  bolnavii  si  necajitii ,bagate  domnule  voluntar La  Crucea ROSIE,un  camin  de orfani,azil  de  batrini  etc...In  occident  cadrele  medicale  dupa  terminarea  serviciului lucreaza  ca  voluntari si  asa  se  regasesc  in  fata  lui  dumnezeu.

D006

Batrane , asemenea lucruri nu se expun in public , ce spuii tu mai sus tine de intimitatea constiintei mele su nu are legatura cu profilul forumului .
  Cel mai mult urasc pseudovedetele care merg prin azile de batrani sau orfelinate cu televiziunea dupa ei . Eu daca fac acte de caritate in nici un caz nu le voi expune pe net , daca as face acest lucru imediat as deveni FARISEU  ! Cand faci un gest de caritate trebuie sa ramai un anonim si nimic mai mult.
  Iti place de Becali cand arunca cu bani la bolnavi , orfani , calugari ?

D006

D-le  Dragos iti dau  dreptate si  scuzele mele in  cazul  dumitale.Becali  arunca  cu  banii  pt  un  scop politic si in  final  a iesit  adevarul  la  suprafata.D-le  Dragos  cum se  numesc  doctorii  care  iau spaga,nu  dau  un  pat  bolnavului  fara  a  primi  ceva  in  schimb  si multe  altele.

D006

Sunt oameni care au uitat ca medicina este o MISIUNE  si au transformat-o intr-o meserie.
  Treaba cu spaga nu e vina lor este vina sistemului care nu a fost schimbat niciodata in Romania . Nici un guvern nu a avut curajul reformei in sanatate , ai auzit sa se privatizeze vreun spital de stat ? Ai auzit ca banii din contributia de sanatate sa se intoarca tot in sanatate ? cel putin in Romania toti banii colectati merg la finante.
Hai sa discutam aici de albine , pt. ca altfel plictisim lumea.

D006

Da ,ati terminat stimularea,cum stat cu proviziile de iarna?

D006

Sunt pe final cu stimularea si asigurarea proviziilor pentru iarna .
  Aici este un clip cu roiul 200 care era gol si acum este pe capacirea mierii.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/cPMa2d4ik-w[/youtube]

D006

Pt . ca tot vorbim de hraniri la albine  simt nevoia sa raspund la unele postari de pe celalalt forum .
PRIMA :

oprita
apicultor
Mesaj Privat
Din: Ciuperceni,sat.Priporu-Gorj
Inregistrat: 25-03-2009
Postari: 123 

dragos2006 a scris:
Deja pe piata mierii e "curent mare " deoarece o tara din zona noastra a facut cam 25000 tone de miere de "sac sau butoi" pe care o vinde drept salcam si au fost depistati si urmeaza procesele iar vinovati vor fi gasiti sigur doar producatoriii...
    Pai, domnule  Dragos2006, dumneavoastra de ce il folositi? acum nu puteti sa spuneti ca dumneavoastra, nu il folositi,atata timp cat tineti legatura ,cu producatorul sau firmele care il comercializeaza. Nu asi vrea sa tin apararea nimanui ,dar bag de seama ca va place sa va agatati de unele persoane. Daca imi aduc eu bine aminte dl. Pupemea a si scris pe forum imediat dupa ce a folosit acest produs si mai mult de atat a dat si detalii amanuntite despre Apinvert. Va salut ,cu respect.
RASPUNS : Nu trebuie sa fim ipocriti  , Apiinvert intra cu vagoanele in Romania si obligatoriu se va regasi si in miere , acest lucru va duce cu timpul la scaderea pretului mierii . Acesta este singurul inconvenient la Apiinvert ... duce la scaderea pretului mierii.
A DOUA :

pab
Moderator
Mesaj Privat
Din: Buzau-Bucuresti
Inregistrat: 21-11-2006
Postari: 916 
Da, numai ca apiinvertul nu stii din ce este facut????????
Si ce subs toxice contine, rezultate in procesul de fabricatie????????
Lucruri de care nu vorbeste nimeni????????
MERG NUMAI PE ZAHAR, SI ATUNCI CAND ESTE STRICT NECESAR
Domnul doctor , Apiinvertul este facut din porumb , dar pentru ca producatorul este onest nu poate garanta ca porumbul din care este facut nu a fost tratat cu persticide .
  Zaharul pe care il folositi stiti din ce este obtinut ? veti spune simplu din trestie sau din sfecla , dar aveti garantia ca aceste plante nu au fost tratate cu chimicale ? Aveti idee cum se obtine zaharul din trestie ?
  Si inca un amanunt : Cel care produce Apiinvertul este si PROPRIETARUL AGRANA  care este cel mai mare producator roman de zahar .
  Concluzie : indiferent ce dati la albine tot de la aceiasi corporatie provine .

milu56

Ma intereseaza pretul pentru 1000 de matci in primavara.

D006

14000 de euro.
  Va rog sa-mi mai trimiteti odata numarul de telefon pt. ca nu mai stiu unde sa-l gasesc !

dedu

Am o intrebare:cat i minimum de miere pe familie peste iarna? :uimit:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

Dupa ultimile studii la nivelul climei din Romania sunt necesare 2,5 kg. miere pe rama .
  Toata smecheria consta in strangerea cuibului toamna , familia trebuie sa intre in iarna numai pe rame acoperite COMPACT  cu albina . Daca lasam cuibul larg  automat va creste si consumul de hrana..
  Se spune ca totul sta in "jocul" diafragmei.