suedia 2003

Creat de dragos2006, Octombrie 26, 2007, 05:04:32 AM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Voi cei cu stupi putini, ar trebui sa faceti tratamente, pe baza de acizi organici, sa folositi rame claditoare.
   Cei care au stupine comerciale, nu au probleme atunci cand se preda mierea, chiar daca folosesc antibiotice, sau substante chimice de sinteza.

Gruies

Citat din: balasbebesi din spate o poza, se vede fanta pentru acces la albine
Bun,bun da iti trebe si un plutitor la o cant mare de sirop ca altfel mor acolo cu miile.Hranitorul  ala suedez am inteles in mare cum functioneaza  dar as dori niste amanunte de confectionare,materiale etc.Chiar ma intereseaza ,va rog .gruies.

D006

..cred ca ar fi bun tego pe fund ca rezista la apa...e doar o parere..

D006

D006

Substanta activa din Apistan...este parca Tau-fluvalinatul...asa este sau le incurc?...
   Alte substante nu foloseau?...
   In Suedia ,se punea accent pe tot felul de tratamente ''BIO''?...sau loveau cu ce era nevoie ..pt a trata familiile de albine?...

Nikolas

Apistan - substanta activa Fluvalinat 10%.
                             Nikolas.

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

D006

..nucleul este parca confectionat din...materialul asta nou..poliuretan..?...
In Suedia observ ca nu prea foloseau lemn...De ce?...

D006

Citat din: cristi xcaseta pentru transport matci, cu termostat si sistem de alimentare de la aprizatorul de tigari al masinii.

De cite ori nu am luat botcile intr-un castron invelite intr-un prosop si la destinatie...erau matci eclozionate...mai zburau unele si prin masina...

D006

D006

..deci nu din poliuretan....care ar fi diferenta intre cei de poliuretan si cei care erau in Suedia de polistiren expandat, care ar fi mai rezistenti la manipulare...cred ca diferenta de pret nu ar fi prea mare..

D006