Care ai fost membru PCR.

Creat de dragos2006, Ianuarie 31, 2009, 01:13:57 AM

« precedentul - următorul »

D006

...pazea ca vn o generatie care nu stie ce e comunismul..!chiar daca parca unii dintre noi suntem mai rai ca actualii 
Da Andrei sunt deja cativa in administratia locala multi sunt la stiinte politice partea proasta e ca parintii sunt in functii inalte...si ce se naste din pisica ...mananca fonduri si comisioane.

Va salut
               teinegru64

D006

Citat din: valter
1. China va cumparat juma din actiunile de la bursa, sfert din banci, va da juma din haine si o sa va puna sa faceti ingrasamant natural pentru trandafirii de la Phenian din rahat american.
2. ... o sa vedeti.
1. Glumesti. Marea Britanie, Franta, Japonia, Germania sunt pe primele locuri la investitii in US. China a vandut si are fonduri mari si ca sa nu plateasca taxa de scos bani din tara cumpara materie prima sau ce le trebuie sau firme. Nu vad nimica rau in asta. Asa cum eu investesc in firme din germania.
2. Traim si vedem. :hi:

D006

Citat din: stefan1AndreiRN a spus:
China se va dezvolta intr-un ritm nemaiintalnit, bazat pe viata de mizerie in care isi tine peste un miliard de oameni. Eu ma mir cum lumea intreaga permite totusi sa cumpere marfuri de multe ori de cea mai joasa calitate de la chinezi, fara se le impuna un minim de conditii in domeniul drepturilor omului, cum au impus atator tari
Productia de bunuri in ritm accelerat abordata de China a stimulat economia internationala multi ani de zile pana la punctul in care a devenit ca un balon.
Cresterea rapida sa datorat si capitalului american, german, care a fost investit in China. Acum se fac presiuni serioase sa nu mai controleze guvernul moneda chineza ci sa o lase la curs liber. Asta ar ridica preturile in toata lumea la produse si ar produce inflatie.

PricopArthur

Citat din: AndreiRN
Citat din: PricopArthur
AndreiRN cum ai reusit sa ramai afara?
:rotfl:
Pai mi sa anulat cetateania si m-am suit in tren spre Roma.
TOATE bagajele au disparut din tren.
Puteti detalia?
Miere multă şi inimă curată!

D006

AndreiRN cum ai reusit sa ramai afara?
:rotfl:
Pai mi sa anulat cetateania si m-am suit in tren spre Roma.
TOATE bagajele au disparut din tren.
Puteti detalia?
Desigur.
Pt o anumita suma si o aplicatie de renuntare la cetatenie semnata aceasta a fost anulata si buletinul confiscat.
Intr-o amiaza de Marti am suit in tren spre Roma in Iunie 1983 si cu bagajele puse la vagonul de bagaje iar odata ajunsi acolo erau disparute.
Mai multe detali?

D006

Citat din: Cristian IONITA:) poate ca la mine imaginea "comunismului" o fi deformata, dar eu nu vad decat mediul in care toata lumea are pretentii (inclusiv ptr inzestrare IT) si munca "impartita".
Cateva proverbe de pe acele vremuri si de care din pacate unii dintre noi nu ne putem inca debarasa:
1. noi municim noi nu gandim
2. cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine sta si leneveste are tot asa
3. noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc
etc
Ideea de egalitate sociala eu nu o vad real realizabil si aplicabil, cum spunea si Andrei mai sus, fiecare din noi avem firi diferite, fiecare e dispus sa faca eforturi mai mari sau mai mici ptr realizari materiale si morale.
iar Democratia (cea adevarat si reala nu pseudodemocratia de care avem parte cu totii acum) inseamna dreptrul fiecarui individ de a-si facea viata cat mai buna cu conditia de a nu leza acelasi drept celorlalti. La noi la romani se cam calca in picioarea acest drept, dam exemplu (ca e cald acum) pe Dragos - care in calitate de medic calca in picioare drepturile celorlalti, primind comisioane de la distribuitorii de medicamente si laboaratoare ptr a prescrie medicamente si tratamente de care pacientul nu ar avea neaparat nevoie, realizanduse in acest fel risipa fondurilor bugetare alocxate ptr subventionarea serviciilor medicale si poate chiar agravarea starii de sanatate a pacientilor.
In comunism acest lucru era mai complicat de realizat, ptr ca distribuirea medicamentelor o facea statu', care stat nu avea nevoie neaparat de profit asa cum au acum firmele de farmacie.
Eu qam apucat sa faca scoala si pe vremea aceea, inca mai tin minte orele de dirigentie unde trebuia sa umplem caietele cu "marile cuvantari ale tovarusului", sau profa de Geografie care atunci cand se intrerupea curentul tinea sa ne precizeze ca e foarte bine asa .,.. ca iundustria are prioritate.
De cozile la paine si cam la orice (chiar si la hartie igienica) nu mai spun.
deabea acum am citit aceasta postare si am ajuns la concluzia ca ionita nu este prost este foarte prost  , bai alifie comisionul se incaseaza datorita concurentei intre laboratoare , eu la om recomand analizele de care are nevoie dar existant foare multe laboratoare ele se bat pe medicii prescriptori si de aici rezulta comisionul.
idem si pentru farmacii , omul are acelasi tratament dar ele se bat sa ia de la ele.

D006

Stimate domn.La solicitarea dvs. va prezint 2 documente ce atesta , pertinent , faptul ca Romania  a fost inclusa in sfera sov 90%.
                    -George W Bush Declaratia de la Riga  7 Mai 2005
                    -Raport ptr condamnarea comunismului pct.1    Buc. oct 2005
   Va rog sa considerati acesta interventie  o informatie nu o replica.
   Va adresez  o sincera rugaminte  , sa-l ascultati pe Hrusca  cu Ruga ptr parinti.Nu cred ca exista o inima , care sa nu cedeze  dupa acest cantec pe versurile lui Paunescu.
Cu respect . pop

PricopArthur

Domnule AndreiRN, faptul ca ati dat o anumita suma si ati renuntat la cetatenia romana spune multe. Pentru mine e suficient.

D006

Citat din: pop
1. George W Bush Declaratia de la Riga  7 Mai 2005
2. Raport ptr condamnarea comunismului pct.1    Buc. oct 2005
3. Va rog sa considerati acesta interventie  o informatie nu o replica.
4. Va adresez  o sincera rugaminte, sa-l ascultati pe Hrusca  cu Ruga ptr parinti.Nu cred ca exista o inima, care sa nu cedeze  dupa acest cantec pe versurile lui Paunescu.
1. Si tu crezi ce zice Bush?
2. Si totusi comunisti au fost alesi si acum fii lor conduc.
3. Cunosc ff bine povestea dar o natiune nu poate fi vanduta ci constiinta colectiva. vointa colectiva, determina prezentul si viitorul. Cine pleaca capul isi merita soarta.
4. Din adolescenta am fost un fan a lui Hrusca si Cenaclu Flacara si mai ascult si acuma discurile originale de atunci. Am fost aici chiar si la concertul lui Stafan Hrusca si CDurile lui sunt ascultate. Dar asta nu inseamna sa abandonam realitatea pt ceva artistic frumos. Daca tatal meu era criminal eu nu l-as fi facut inger. Inima isi are hrana ei dar nu inseamna sa ne pierdem capul.

D006

Domnule AndreiRN, faptul ca ati dat o anumita suma si ati renuntat la cetatenia romana spune multe. Pentru mine e suficient.
Daca ai sti ce santaj frumos a fost atunci la securitatea de pe Vasile Lupu .....
Ai lucrat cumva in domeniu?

PricopArthur

Daca ai sti ce santaj frumos a fost atunci la securitatea de pe Vasile Lupu .....
Nu.
Daca nu e secret, ne puteti povesti? Noi cei de acasa ne-am bucurat de reusitele celor ce au reusit sa faca ceva in plus.

D006

Eu eram un copil in timpul comunismului dar pot sa va spun atat : comunismul trebuia experimentat intai pe caini si apoi pe oameni !
cat timp printe noi exista specimene ca iliescu inca nu am scapat de aceasta plaga , sper sa apuc ziua in care romanul nu va mai muri de sindromul "capra vecinului" si nu va mai suferi de atata sectetomanie , lucru care se vede atat de bine printre albinari !

viorel55

.
Este vorba de securitatea din Ploiesti  ?   Sunteti deci prahovean..........

D006

Citat din: viorel55
.
Este vorba de securitatea din Ploiesti  ?   Sunteti deci prahovean..........
Da, nascut in Ploiesti sunt.

PricopArthur

Acum mult timp un unchi din Ploiesti povestea de un cetatean pe care il ocoleau toti. Cine vorbea cu el era incaltat de securitate si anchetat constatnt. Dv sunteti acea persoana?