Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

romikele

vranceanul

Daca am trai viata invers!
Am incepe prin a muri, astfel am scapa de aceasta trauma, care ne urmareste toata viata. Apoi ne-am trezi intr-un azil de batrani si ne-am simti din ce in ce mai bine pe zi ce trece.
Am fi externati intr-o buna zi pe motiv ca suntem sanatosi .... si am incepe sa primim banii de pensie.
In fine in prima ta zi de lucru ai primi cadou un ceas de aur.
Ai lucra 40 de ani, pana ai fi suficient de tanar sa poti incepe sa profiti de sfarsitul perioadei de activitate.
Ai trai din petrecere in petrecere , ai bea , ai face dragoste, n-ai avea probleme grave.
Te-ai pregati pentru studiile universitare....apoi colegiul ... te-ai juca cu prietenii fara nici o obligatie pana ai deveni copil.
Ultimele 9 luni le-ai petrece plutind linistit, bucurandu-te de incalzire centrala, room service, etc....
In final ai parasi aceasta lume de rahat... într-un ORGASM!
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cipriene

Statea Badea Gheorghe pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Ion:
- Ce faci, ma, Gheo?
- Stau.
- Da' ce tii in mana?
- Nu stiu.
- Pai si de ce il tii? Arunca-l!
- Arunca-l tu, ca eu m-am saturat!
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

Donbazil

Sal'tare!
Haz de necaz......
Cum poti sa iti dai seama de varsta aproximativa si starea civila a unui barbat in plina strada?!
Daca merge cu ambele maini in buzunar, capul sus, zambetul pe buze si putin mai alert.....e undeva pana in 30 de ani, necasatorit, cu o mana pe bani si una pe scula.
Daca merge ceva mai domol, cu o privire pierduta in spatiu si cu o singura mana in buzunar.... e undeva intre 30 - 45 de ani, casatorit, cu o mana pe scula pentru ca banii sunt la sotie.
Daca merge mai apasat, cu capul plecat si cu mainile la spate.... sigur e peste 55 de ani, casatorit, banii sunt la nevasta iar restul nu mai conteaza.

pharaonu75

Citat din: Donbazil din Februarie 11, 2013, 11:51:26 PM
Sal'tare!
Haz de necaz......
Cum poti sa iti dai seama de varsta aproximativa si starea civila a unui barbat in plina strada?!
Daca merge cu ambele maini in buzunar, capul sus, zambetul pe buze si putin mai alert.....e undeva pana in 30 de ani, necasatorit, cu o mana pe bani si una pe scula.
Daca merge ceva mai domol, cu o privire pierduta in spatiu si cu o singura mana in buzunar.... e undeva intre 30 - 45 de ani, casatorit, cu o mana pe scula pentru ca banii sunt la sotie.
Daca merge mai apasat, cu capul plecat si cu mainile la spate.... sigur e peste 55 de ani, casatorit, banii sunt la nevasta iar restul nu mai conteaza.

Donbazil, vezi ca peste aproape 4 luni implinesti 55 de ani! Cum mergi pe strada? =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

sorinma

da cei de pana in 20 ani care nu au nici bani de ce merg cu ambele maini in buzunare?  :limba:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Bistriteanul

Citat din: sorinma din Februarie 12, 2013, 04:35:21 PM
da cei de pana in 20 ani care nu au nici bani de ce merg cu ambele maini in buzunare?  :limba:

Si-o muta de pe o parte pe alta. :rotfl:
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

Donbazil

Sal'tare!
Pai, ce sa zic?.....Ca io pan-la 25 de ani frumos n-am fost, pan la  45 de ani destept n-am fost  si pana ieri n-am fost bogat, asa ca prea mari probleme nu-mi fac....
Da am avut parte tot de neveste bune.....
Nu ma crezi?.....Uite, ca se poate si mai rau......
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HPkTzNrn0dA#!

tassevasi

cipriene

Un adolescent îşi întreabă bunicul: - Tataie, ce este dragostea? - Păi...la 20 de ani, DMS La 40 de ani, DMS La 60 de ani, DMS La 80 de ani, DMS... - Bine tataie...da' ce înseamnă DMS?? - La 20 de ani....Dimineata, la Miezul zilei şi Seara. La 40 de ani...Duminică, Marţi şi Sâmbătă La 60 de ani...în Decembrie, Martie şi în Septembrie. - Şi la 80 de ani? - La 80 de ani...Dorinţele Mele Secrete.

cipriene

Ion o invita pe Maria la bar.
- Marie, ce bautura ti-ar pofti inimioara?
- Cea mai buna sampanie, Ioane !
- Ia te uita! Da ce, o votca sau o bere nu-i buna? La taica-tu` acasa numai sampanie ai baut?
- Nu, Ioane, da' tata nu voia sa ma reguleze !

cili

Maria se tot ruga de Ion să facă sex cu ea.
Acesta, obosit, încearcă să-i explice:
- Bine, Mărie, dar ştii tu ce efort presupune
o tură de sex ?
- Ce efort, mă Ioane?
- Păi e ca şi cum eu te-aş lua pe tine în
spate şi te-aş duce din Lugoj până-n
Timişoara.
- Hai, mă Ioane! Du-mă numa' un pic...
Şi tot aşa, insistă Maria ce insistă şi până
la urmă Ion cedează rugăminţilor. După o
partidă de amor sălbatic, când Ion dă să
se ducă în sfârşit la culcare, Maria îl ia din
nou la întrebări:
- Auzi, mă Ioane! Şi acum ce faci!? Doar
nu mă laşi la Timişoara?

vranceanul

Un copil merge in masina cu tatal sau si vede niste prostituate care fac trotuarul. Copilul il intreaba:
- Tati, tati, cine sunt doamnele alea?
Tatal raspunde jenat:
- Nimeni, nimeni, uite pe partea cealalta ce magazine de jucarii!
- Da, da, l-am vazut dar cine sunt doamnele alea?
- Aaaa, sunt vanzatoare ambulante.
- Daaaaa?!.... Si ce vand?
- Vand..... aaaa.... Un pic de fericire.
Copilul incepe sa se gandeasca la asta si abia ajuns acasa, sparge pusculita si ia 20 RON cu gandul sa mearga sa-si cumpere niste fericire. Merge la una din prostituate si ii spune :
- Doamna , va rog frumos, imi puteti vinde niste fericire de 20 RON?
Femeia ramane blocata, dar fiind perioada de criza decide sa nu piarda 20 RON. Il duce pe baietel la ea acasa si ii prepara trei felii de paine cu Nutella. Seara, copilul vine acasa si isi gaseste parintii preocupati.
- Unde ai fost?! Ne-am facut griji.
- Am fost la doamnele alea sa cumpar niste fericire.
Tatal, alb ca varul, il intreaba:
- Si.... cum a fost?
- Pai, pe primele doua le-am rezolvat, pe a treia doar am lins-o si gata.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

sas angelica

Carpe diem!

emilavram

"Intr-o seara, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa ma incalzesc..., cand ea a zis:
- Nu pot acum, nu sunt dispusa..., as fi vrut numai sa ma tii in brate!
Am intrebat:
- Cum? Ce ai acum?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice... ca barbat!
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, si nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat?
Intelegand ca in seara aceea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un
centru comercial mare, la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca
ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteze cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiunea cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas de faliment. Am crezut ca ma pune la proba, cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis, desi nu a jucat tenis niciodata...
- Da, sigur, iubita mea!
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa!
Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum?
- Am vrut numai sa tii aceste lucruri in brate ceva timp... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat,
ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie?
Si tocmai atunci cand privirea ei s-a oprit asupra mea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt?"