Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

KTA-APIDORNA - Ski

Părinţii îl întreabă pe Bulişor:
-Vrei un frate sau o surioară?
-Nu. Mă descurc şi singur cu voi!
:wink2:
Întrebare la Radio Erevan:
- De ce nu poate fi planificata natalitatea?
Răspuns:
- Pentru că "mijloacele de productie" nu sunt în mâna statului!
Pe o stradă îngustă din Londra, două maşini vin din sensuri opuse şi ajung faţă în faţă, însă cu nici-un chip nu vrea sa dea înapoi vreunul. Stând ei aşa, la un moment dat, unul dintre şoferi scoate Times şi începe să citească. Celălalt şofer îl vede, coboară din maşină, se duce la el şi, foarte politicos, îi zice:
- Nu vă supăraţi, după ce terminaţi, vreţi să-mi împrumutaţi şi mie ziarul?
‎- Ce se află între Soare şi Pământ?
- Şi.
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

emilavram

O poveste despre doua gaini:
- Camarade ! daca ai avea doua case, ai da una revolutiei ?
- Da ! Vine raspunsul tovarasului.
- Camarade ! Daca ai avea doua masini de lux, ai dona una revolutiei ?
- Da ! raspunde tovarasul.
- Dar, camarade ! Daca ai avea un milion de euro in cont in banca, ai dona jumatate revolutiei ?
- Da ! raspunde mindru tovarasul .
- Camarade ! Dar daca ai avea doua gaini ai dona una revolutiei ?
- NU ! raspunde tovarasul.
- Dar de ce donai o casa, desi ai avea doua, donai o masina desi aveai doua, donai jumatate din bani si de ce nu donezi o gaina, desi ai doua ??!!
- Pentru ca gainile le AM !!

emilavram

Inainte de '89, concurs de karate in SUA.
Americanul sparge 25 de caramizi dintr-o lovitura, japonezul 50 de caramizi, romanul sparge 200!

"Fantastic dom'le, cum de ati reusit asa ceva??"
"Ei, asta-i nimic - la noi in tara e unul care atunci cand da din mana rade un cartier intreg..."

-de ce bucurestenii sunt ca pinguinii?
-pt. ca stau in frig, mananca peste si bat din palme

lozinca : in casa frig, afara frig, deschid fereastra ca sa strig :"iti multumesc partid ca m-ai cali!"

cursa de viteza internationala.cad intr-o groapa americanul, francezul si romanul. iese americanul "da-o-n colo de masina.intr-o saptamana imi iau alta'. iese francezul "s-o ia naiba de masina.intr-o luna imi iau alta". iese romanul "aoleuuuu, ce ma fac? munca mea de-o viata s-a dus"."cine te-a pus ma sa-ti iei o masina asa de scumpa?"zice americanul si francezul.

Se intalnesc Nixon, Brejnev, Ceausescu. Fiecare se lauda cu devotamentul oamenilor sai. Se hotarasc sa de un test. Nixon isi scoate inelul si-l arunca intr-un bazin plin de crocodili. Apoi il cheama pe John si-i ordona sa recupereze inelul. Acesta refuza, motivand "am familie, am copii". Urmeaza Bejnev, agentul Ivan si lucrurile se petrec la fel.
In fine, Ceausescu ii ordona lui Ion sa efectueze misiunea. Acesta intra in bazin, se lupta cu crocodilii si recupereaza inelul.
Uimiti de curajul acestuia, John si Ivan il intreaba cum de-a putut risca asa. La care Ion raspunde "Ce sa fac, am familie, am copii..."

Kov iulian

Astazi intro mica pauza de munca la un pahar de barfa am auzit doua intamplari tragicomice patite de doi cetateni din localitatea mea la intervale diferite de timp .
Prima intamplare .
Un domn era la camp la lucerna, coasa era la o  distanta mai mare de el pe celalalt capat al tarlalei.
A venit un alt domn cu bicicleta a oprit a luat coasa si i-a facut semn prin aer cu ea strigand " iau si eu coasa ". :rotfl: 
Fiindca distanta era cam mare posesorul coasei nu si-a dat seama cine era acel Domn ,  dar fiindca ia cerut coasa a crezut ca e un cunoscut si nu sa ingrijorat .
Bineinteles Domnul ce a luat coasa era hot si nu ia returnat-o si nici posesorul ei de drept nu a stiut de unde sa o ceara .  :rotfl: 
A doua intamplare sa petrecut in fetesti .
Un domn pe la 50 de ani a vandut vaca, cu bani obtinuti din vanzarea vaci sa dus la cumparaturi  17 milioane lei vechi avea asupra sa .
La intrarea in magazin a scos toti bani si cauta sa puna deoparte o suma de cheltuit in magazin .
La un moment dat vine un Necunoscut la el si zice
Necunoscutul :
CitatNu tine Domnle bani asa ca vine unu si tii fura
Proprietarul banilor :
CitatNu are cum Domnule, cum sa faca ?
Necunoscutul :
CitatUite asa face, vine si ii ia 
Apoi necunoscutul insfaca bani din mana si cu pas alert o ia intro directie necunoscuta, desigur ca posesorul banilor  nu si-a dat seama pe moment ce sa intamplat si probabil ca astepta ca necunoscutul dupa ce a terminat lectia de " protejare impotriva hotiei " sa se intoarca si sa returneze bani . :uimit: :uimit: :uimit: 

Desigur ca acest lucru nu sa mai intamplat si Domnul nostru dupa ce ca a patit trasnaia a si povestit altora devenind astfel o "legenda"  .

KTA-APIDORNA - Ski

Urata treaba ca hotii astia...dar si mai rau e cand imprumuti scule,etc si stii cui le-ai dat, i-i explici dupa un timp ca-s la el si nu mai recunoaste...vorba aia: foiae verde de dai-nai, ia nu da sa vezi cum ai....cred ca ati patit-o si voi...;) :hi:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

KTA-APIDORNA - Ski

Cum arată ziua unei femei...la volan ( am si vazut pe viu faza asemanatoare !!! ) :)
"Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu în centru, la muncă. Unde naiba am parcat maşina aia?" Două ture de bloc, fără succes. "Alo, iubitu', tu mai ţii minte unde am parcat eu maşina aseara? Ştiu că nu erai cu mine, dar mă gîndeam şi eu.... Da, ştiu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta pînă îmi tocesc pantofii. Hai pa!"
"Ahhhh....imbecilu' ăsta cu maşina asta bleu mereu parchează aşa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poţi coborî un pic să îmi scoţi şi mie maşina din parcare, că prostu' ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum iesss??? Te rooggg, nu mă face să plîng acumaaaa. Bine, nesimţitule, dormi, dar dacă îţi lovesc maşina să nu te aud că zici ceva. Hai, scuteşte-ma, pa!"
"Mamă, ce aglomerat e azi. Ce v
rei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!" "Alo, ce faci fată? Vezi că eu întîrzii un pic, să îi zici tu lu' Popescu să îmi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că sînt plină de draci, m-am certat şi cu al meu de dimineaţă. Nesimţitul nu a vrut să se scoale din pat să îmi scoată şi mie maşina din parcare. Am plecat tîrziu, nici nu m-am machiat calumea".
Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: "Bă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!" "Ce vrei dobitocule, nu vezi că trebuia să îmi dai prioritate, că vin din dreapta!?!". "Doamne, ce cretini! M-am săturat de oraşul ăsta plin de prosti!"
"Bună dimineaţa, domnişoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu aţi văzut semnul de STOP?" "Aaaa, era stop? Vă rog să mă iertaţi, sînt şi eu începătoare la volan, ştiţi cum e. Mă claxonează toţi, vorbesc urît cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că şi aşa am întîrziat şi acum...cu criza asta...nu se ştie dacă mă mai apucă săptămîna viitoare la locul ăsta de muncă. Şi am rate...tot felul de cheltuieli." "Vă înţeleg domnişoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii..." "Da, aşa e! Aveţi dreptate! Voiam doar să fiţi mai drăguţ cu mine, că probabil aveţi şi dumneavoastră o soţie, o soră... Vă roooggg mult! Promit să fiu atentă de acum încolo! Pot să plec??? Mulţumeeeesssccc!!!!"
"Alo, fată, hai că era să îmi ia un gabor permisu'. Da' i-am băgat textul ăla cu sora şi soţia şi l-am pîrlit pe fraier. Hai că nu mai am mult şi ajung".
După 5 minute. "Iubitu, hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roşu şi am intrat în autobuz. Nu am păţit nimic, dar maşina e cam praf". "De ce ţipi ca dobitocu? Totu' e din vina ta, că nu ţi-ai dat curu' jos din pat să mă ajuţi şi am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!"

tassevasi

emilavram

Ion a sarutat-o pe nevasta-sa pe obraz si a adormit.
Cand s-a trezit, a vazut un tip ciudat care statea la capul patului, imbracat cu o roba alba:
- Cine esti? intreaba Ion, si ce cauti in dormitorul meu?
- Asta nu e dormitorul tau, iar eu sunt Sfantul Petru.
- Adica... sunt mort?! Nu se poate! Mai am atatea lucruri de facut in viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie! Trebuie sa ma trimiti inapoi!
- Ok... poti sa te reincarnezi dar... nu te putem trimite inapoi decat ca o gaina.
Ion a fost devastat, dar stiind ca era o ferma nu prea departe de casa sa, a rugat sa fie trimis inapoi ca o gaina. Flash de lumina si *poof* s-a trezit acoperit de pene si ciugulind de pe pamant.
Cocosul s-a dus la el si i-a zis:
- Deci... tu esti gaina cea noua? Cum iti place prima zi aici?
- Nu e chiar asa de rau, zice Ion, dar am o senzatie ciudata, parca explodez.
- Ovulezi, nu-mi spune ca n-ai mai facut niciodata un ou?
- Niciodata!
- Eh... relaxeaza-te si lasa sa se intample...
Cateva secunde (destul de incomode) mai tarziu, un ou iese de sub coada sa. Un sentiment intens de relaxare il cuprinde, iar emotiile il coplesesc, devenind mama pentru prima oara.
Cand a facut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost si mai coplesitor si a stiut atunci ca reincarnarea sa ca gaina a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata!
Cuprins de fericire, a continuat si exact cand trebuia sa scoata si al treilea ou, a simtit o lovitura incredibil de puternica in ceafa si a auzit-o pe nevasta-sa:
- IOANE !!! Trezeste-te dracu', betiv nenorocit! TE CACI IN PAT !???

stefan1

Cam adevarat, spus cu umor:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pharaonu75

Si cand te gandesti ca Apple cumpara procesoare de la Samsung...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefan1

Oricum asiaticii sunt maestrii in copiere. Preturile de productie si vanzare mici sunt armele cu care ei au cucerit multe piete.

pharaonu75

Daca asiaticii pot produce la preturi mici, americanii de ce nu pot? Pentru ca sunt americani si trebuie sa isi asigure un standard de viata mult peste al asiaticilor... ca ei sunt buricul pamantului.

Prefer oricand sa imi cumpar un Samsung decat sa imi cumpar un Apple.
De ce?
Pai un mic exemplu: telefonul Iphone 5 a fost scos pe piata ca un competitor al lui Galaxy S3... si desi a aparut mai tarziu, deci era destul timp pentru cercetare si inovare, Iphone 5 este sub Galaxy S3 in multe privinte. Si nu o spun eu, ci o spun multi impatimiti ai Iphone, dezamagiti de ceea ce a iesit pe piata. In afara carcasei de otel si sticla, nu au nimic peste Samsung.

Deci, de ce sa cumpar ceva mai "slab" si sa dau pe el mai multi bani? Ca sa le asigur bunul trai al americanilor?
Sa fim cinstiti... asta cu Samsung copiaza de la Iphone este o buna politica de marketing a americanilor, insa realitatea ii contrazice... sa ne explice cum dracu' au copiat coreenii de la ei, atat timp cat Samsung a scos pe piata un telefon mai bun si mult mai devreme decat competitorul american?

Parerea mea este ca odata cu Steve Jobs s-a dus si inovatia Apple! Acum merg din inertie, mimeaza competitivitatea si se tin de procese prin tribunale, pentru a mai scoate cativa banuti si a redresa imaginea concernului, pe care tot ei o sifoneaza prin neglijenta, ca sa nu spun incompetenta.

Un doua teste comparative, pe 4 pagini fiecare:
http://www.phonearena.com/reviews/Apple-iPhone-5-vs-Samsung-Galaxy-S-III_id3142

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-II-vs-Apple-iPhone-5_id3152#1-
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

O româncă, la produs în Italia, este acostată noaptea de un client.
El: - Cît costă ?
Ea: - 50 Euro.
O bagă în mașină, îi dă banii, își face treaba.
A doua noapte, figura se repetă, a treia noapte la fel...În a patra noapte, fata se uită la el și-l întreabă:
- Auzi mă, da' tu de unde ești ? Că parcă te cunosc !
El: - Din România.
Ea: - Ce coincidență, eu la fel !
De unde din România ?
El: - Din Lețcani.
Ea: - Ce coincidență, eu la fel !
El: - Coincidență s-o crezi tu... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine,dar mi-a zis să nu ți-i dau toți o dată, că-i cheltui ! :rotfl: :rotfl: =)) =))

stefan1

Figaro

Kov iulian