buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

stefan1

Dumitre, nu fa vitejii, nu lucra fara masca la stupi. Intepaturile la fata sunt mai neplacute decat la maini. Un stupar nu are de ce sa se expuna la intepaturi cand le poate evita.
  Stupul pe care ai zis ca l-ai cumparat este mai bun?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

murarudumitru

Citat din: stefan1Dumitre, nu fa vitejii, nu lucra fara masca la stupi. Intepaturile la fata sunt mai neplacute decat la maini. Un stupar nu are de ce sa se expuna la intepaturi cand le poate evita.
este pe 10 rame pline are 6 cu puiet ai bun dar ramele as ffff vechi si apropo de viteji lucru cu masca numa cand as ele nervoase deobicei lucru fara anul asta numa 4 antepaturi am luat la maini dar nui bai ca mie ani face bine antepaturile

janese

dumitreee...mai zi ceva...o poza cu o familie..cea mai slaba...fara capac shi podishor!! :hi:

murarudumitru

Citat din: murarudumitru
Citat din: stefan1Dumitre, nu fa vitejii, nu lucra fara masca la stupi. Intepaturile la fata sunt mai neplacute decat la maini. Un stupar nu are de ce sa se expuna la intepaturi cand le poate evita.
este pe 10 rame pline are 6 cu puiet ai bun dar ramele as ffff vechi si apropo de viteji lucru cu masca numa cand as ele nervoase deobicei lucru fara anul asta numa 4 antepaturi am luat la maini dar nui bai ca mie ani face bine antepaturile
sc

murarudumitru

Citat din: janesedumitreee...mai zi ceva...o poza cu o familie..cea mai slaba...fara capac shi podishor!! :hi:
o sa pun astaseara cu nucleele ce leam facut am facut nuclee simi merg destul de bine
va salut domnu janese

janese

Citat din: janesedumitreee...mai zi ceva...o poza cu o familie..cea mai slaba...fara capac shi podishor!! :hi:
o sa pun astaseara cu nucleele ce leam facut am facut nuclee simi merg destul de bine
va salut domnu janese
lasa-ma cu salutatu...daca ma salutai asha din senin...mai ziceam....implica-te mai mult...ca o sa ai numai de castigat!!!arata ce potzi!!!
:hi:

murarudumitru

asa arata un nucleu facut de mine de 2 saptamani are matca numa ca nui amperecheata cu timpu asta ai tare nasol

murarudumitru

astai casa care am primito si stau si eu acu linistit cu familia mea

Bătrânul

Dumitre ! Doresc sa comand 300 rame asamblate 1/1 livrate prin atlasib . Cind pot sa le am , si la ce pret?

murarudumitru

Citat din: BatrinulDumitre ! Doresc sa comand 300 rame asamblate 1/1 livrate prin atlasib . Cind pot sa le am , si la ce pret?
eu nam zis ca fac rame da daca miaduceti material pregatit  sa le anchei sa le ansarmez asta o fac va ajut ajut

Bătrânul

Citat din: BatrinulDumitre ! Doresc sa comand 300 rame asamblate 1/1 livrate prin atlasib . Cind pot sa le am , si la ce pret?
eu nam zis ca fac rame da daca miaduceti material pregatit  sa le anchei sa le ansarmez asta o fac va ajut ajut
M-am lamurit DEFINITIV !:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :nod:

murarudumitru

Citat din: Batrinul
M-am lamurit DEFINITIV !:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :nod:
batrane ca sa fac rame pentru alti trebuie scule eu am numa un circular care lam primit pentru mine fac ca fac cum iasa asa le folosesc dar vad ca dumitale maio faci si misto dami dumitale materialu gata si ti le ansanblez cate vrei nui problema sa sti ca nu ma tem de lucru nu ma cunosti anca chiar daca sunt an carut nu ma las

catel

admn te rog sterge datele din buletin. sunt multi isteti prin alta parte si ii posibil sa se trezeasca cu neplaceri acasa femeia. incercati sa trimiteti pe privat asemenea date in viitor. pacat ca le vad asa trz.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

murarudumitru

Citat din: catel
Citat din: murarudumitrumesaj pentru domnul murphy nu am imprimanta sa pot pune cu buletinu dar date va pot da cnp 2750428045865 muraru claudia sat gottlob jud timis nr 527 cod 307251
admn te rog sterge datele din buletin. sunt multi isteti prin alta parte si ii posibil sa se trezeasca cu neplaceri acasa femeia. incercati sa trimiteti pe privat asemenea date in viitor. pacat ca le vad asa trz.
aveti mare dreptate cu datele nu trebuiau postate si va multumesc de sfat as antradevar si smecheri

catel

mergi la toate postarile tale si modifica (sterge) unde apare datele.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !