Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

tinumaftei

Iulian, nu îți place o țara in care societatea și statul funcționează după legi?
Dacă societatea românească dorește ca SRI  sa participe la urmărirea penală, dacă societatea românească dorește protocoale secrete între instituțiile de forța ale statului, nimic nu oprește Parlamentul sa modifice legile existente in sensul acesta.
S-a mai întâmplat asta. Peste noapte dreptul la pașaport, la liberă circulație, la proprietate, la conștiința au fost suspendate. SEcuritatea comunista lucra după legi adoptate de marea adunare naționala.
Cine a împiedicat PG și SRI ca prin vectorii de influența sa nu treacă prin parlament acel protocol ca o lege?
Probabil ca spiritul democratic. Acel protocol (probabil cu intenție utila societății) este o Rușine pentru democrație, oriunde se pronunța cuvântul democrație!

Kov iulian

Citat din: tinumaftei din Aprilie 04, 2018, 08:24:12 PM
Iulian, nu îți place o țara in care societatea și statul funcționează după legi?

Dacă societatea românească dorește ca SRI  sa participe la urmărirea penală, dacă societatea românească dorește protocoale secrete între instituțiile de forța ale statului, nimic nu oprește Parlamentul sa modifice legile existente in sensul acesta.
Uite ca se poate intampla ca societatea sa doreasca un lucru si parlamentul alta.

A se vedea referendumul pentru reducerea numarului de parlamentari la 300.
Societatea a vrut, societatea a votat dar vointa societatii e ignorata, parlamentul doreste altceva.

A se vedea cum isi fac si pensii nesimtite.
A se vedea cum modifica legi pentru propriul interes.

Iar mai nou nu mai avem parlament, nu mai avem nici guvern avem doar vointa lui Dragnea si atat.

Traim in epoca tehnologiei acum, gastile de talharii traiesc si ei in aceasta epoca cum ii prinzi fara tehnologie?
Tara nu are bani ca cei din afara pentru alte investitii si dotari asa ca se folosesc ce dotari exista in acel moment.

Baietii cu musca pe caciula zic ca nu e bine asa ca ar fi bine altfel dar nici altfel nu fac pentru ca nu e interesul lor.

Sunteti multumiti de a treia alegere a Domnului Dragnea ?
Si aia care au fost inainte oricat de incompetenti si rai ar fi fost dar asta e prea de tot.
Si asta pentru ca nimeni nu trebuie sa sufle in fata tiranului penal.

[facebook]https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/1816054138446615/[/facebook]

tinumaftei

Iulianeee!
Asta este democratia!
Cetatenii merg la vot, partidele intra in parlament nu dupa coeficientii de inteligenta ai candidatilor, nici dupa CV-ul sau moralitatea acestora, ci proportional cu numarul de voturi.
Avem politicieni si sub nivelul Dancila si sub nivelul moralitatii lui Dragnea. Si fauna este uniform distribuita in mai toate partidele.
Ce preferi?
Un dictator luminat?
Sau sa conduca strada?

Uitandu-ma la discursul doamnei PM, asta este cel mai putin nociv element din conducerea acestei tari. Fiindca a stalcit cuvintele si a inversat topica frazelor vor fi inundatii pe Dunare?
Sa fim seriosi!
Cand iubesti pe cineva ii treci cu vederea toate greselile (in cazul in care le vezi), iar cand urasti pe cineva ii scoti ochii si pentru lucrurile bune pe care le face! ("daca gaseste Dumnezeu greseli chiar la ingerii Lui!!?")

D006

Cica istoria se repeta...
Cand e vorba de proprietatea pe Ardeal , ungurii invoca teoria " terra vacuum " si poate ca au si dreptate. In zilele noastre observam un  fenomen de pustiire a teritoriilor numite azi Romania . Poate ca pe viitor o natie mult mai puternica vrea sa colonizeze aceste teritorii.
  Azi nu se mai folosesc razboaiele clasice deoarece aduc prea multe pierderi economice . Azi asistam la miscari de populatii facute cu inteligenta . Tot ce era si este forta de munca buna migreaza spre vest . Aici am ramas noi cei trecuti de 40 de ani si boschetarimea .
  Cine sa conduca spre disparitie o mana de batrani si boschetari ??? Tot niste boschetari dar pusi pe praduirea finala.
   Adio Romania , ultimul sa stinga lumina !

bucovineanu

Am trait sa o vedem si pe asta: daca intr-o epoca trecuta am avut un nr 2 in stat codoi, acum avem un premier douazeci douazeci.

Kov iulian

Citat din: bucovineanu din Aprilie 13, 2018, 09:34:24 AM
Am trait sa o vedem si pe asta: daca intr-o epoca trecuta am avut un nr 2 in stat codoi, acum avem un premier douazeci douazeci.

Cristel

Guvern de slugi. Daddy e "jupanul", arendasul parvenit si mândru. De asta si-a tras si concubina tinerica, să lase senzația că "are"...
România? Doar tineretul dacă se revoltă si pune pe fugă pe idioții ăstia de astăzi, mafia ce sufocă țara.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

vulpea

mai d 006 ,ne-a trebuit sa apara unii ca tine , in Centenarul Ro,care scuipa cu dispret pe toti inaintasii nostrii care au fost dispusi sa si moara pentru acest ideal : UNIREA NEAMULUI.Buco...,trebuie sa fi foarte rau intentionat sa faci remarca asta stupida foc !!!

vulpea

PS.Cristel,l-ai uitat pe Base , care s-a autodenuntat singur :'eu am fost jupanul lor ' ? apropos , tineretul de azi are alte 'preocupari' .

D006

Într-un articol publicat în cotidianul genevez ,,La Feuille", din 24 mai 1919, scriitorul Panait Istrati asocia evenimentele din anul 1918 cu o frază, care, se pare, i-a scăpat lui Ionel Brătianu: ,,Vreau Transilvania, dar fără transilvăneni!". Este foarte probabil ca aceasta să reprezinte întocmai atitudinea oamenilor politici de la Bucureşti faţă de alipirea la Regatul României a unui teritoriu administrat de conducerea austro-ungară, într-un mod net superior celor cu care erau obişnuiţi românii. Cunoscutul om politic şi-a făcut, practic, datoria de lider de opinie.

Rolul lui Iuliu Maniu la constituirea României Mari este, de asemenea, disputat după ce Unirea de la 1918 a început să fie transpusă, cu adevărat, în realitate. Astfel, în momentul în care s-a pus problema unificării religioase a românilor, Maniu s-a opus, pentru că era greco-catolic şi nu dorea subordonarea acestui cult celui ortodox. Omul politic ţărănist refuză să participe la încoronarea Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, din anul 1922, sfidând conducerea monarhică de la acea vreme. Mai mult decât atât, în 1923, Maniu se opune adoptării noii Constituţii, care o înlocuia pe cea din 1866, promulgată de regele Carol I.

vulpea

acelasi Iuliu Maniu,care s-a dat 'in barci' cu comunistii si pe care a crezut ca-i invarte pe degete dupa aceea?

Kov iulian

Cred ca doar intr-un film cu prosti, cand esti prins ca ai furat milioane faci parnaie in wekend la munte (la un gratarel in curte) in vila pe care ti-ai construit-o cu bani furati.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/proiectul-privind-inchisoarea-part-time-la-vot-in-camera-deputatilor-918552?utm_source=Sharefb

*Daca sunt prinsi, pentru ca acum Antena 3 ne-a convins ca e ilegal ca institutiile sa foloseasca tehnica moderna de la SRI in cercetari.

Alutus

Inca o tradatoare de neam, platita de Soros, etc, etc. Se numeste Simona Tivadar.
,,Asta o să fie una dintre rarisimele mele postări de jale: constat în fiecare zi că sunt contemporană cu dispariţia poporului român, aşa cum îl ştiam eu. Cei mai harnici, mai întreprinzători, mai serioşi şi mai blînzi oameni au emigrat si continuă să plece masiv, de la cel mai bun căpşunar sau dulgher până la cel mai bun medic sau cea mai strălucită minte de savant; e un exod înspăimîntător. Ţara e confiscată de ţoape şi infractori şi nu ştiu care e o specie mai dăunătoare. Din popor au rămas ciurucurile, neputincioşii, nişte dinozauri ca mine şi nişte tineri entuziaşti care ţin şandramaua, să nu ne cadă în cap. Sigur, actualii conducători nu sunt veşnici. Sigur, în ţara asta bogată şi frumoasă o să vină încet alte neamuri, mai întâi ca să muncească, apoi ca să o asaneze şi să o respecte aşa cum poporul actual nu o face: poate asiatici, poate africani, poate sud-americani, cine ştie? Şi o să existe o altă populaţie, care o să devină un popor în adevăratul sens al cuvântului. Aş fi preferat să fiu contemporană cu sfârşitul lumii, măcar era aceeaşi soartă pentru toată omenirea. Aşa, mă uit cu jale cum se zbate în chinurile morţii poporul meu în timp ce alte popoare evoluează spre mai bine, capabile să supravieţuiască istericilor sau ticăloşilor efemeri istoric. Probabil noi am ieşit prea secătuiţi de puteri din dictatură ca să facem faţă unei alte pecingini istorice. Sper să se inventeze criogenia în decursul vieţii mele, mi-aş dori foarte mult să mă trezesc peste două-trei sute de ani şi să văd cine populează aceste pământuri. În ceea ce priveşte sfârşitul, nu mai am nici un dubiu. Şi spun asta fără pic de patetism, rece ca un cercetător care studiază un experiment ştiinţific. Cartea de istorie e nemiloasă, va consemna şi felul în care am decăzut şi cauzele pentru care s-a întâmplat asta. Mi-aş fi dorit să nu se întâmple în decursul vieţii mele".

Citeste mai mult: adev.ro/p7uta3
Sa nu uiti Darie!

dredd

Stai liniștit, că pe tine te apără Codruța de comuniștii cei rai

oroles

Tratamentul chinez contra coruptiei e cel mai eficient. Interesant e ca cei de la putere vorbesc de statul paralel, se victimizeazal si ce fac!? Imblanzesc pedepsele... Bun, dacă exista acest stat paralel cea mai buna solutie e sa te lupti cu el, nu sa reduci pedepsele.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani