Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Dar mai bine sa ne 'bucuram' de o iminenta aparitie:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bismark

Domnilor # de rai ce sintem nici Dumnezeu nu mai tine cu noi, pe unii i-am impuscat altii au facut puscarie pe nedrept si voi ati fi in stare sa-i bagati pe un stadion si sa-i mitraliati ca in Afganistan nu inteleg de ce n-o faceti ca vad ca sinteti citiva nemultumiti de nimic vorba lui Vadim securitatea si nomenclaturistii(statul paralel ) se lasa greu mai ales cind are in fata pe cea mai puternica (DNA) sustinuta si de afara si de aici sa distruga aceasta tara.Si acum datii drumul la injuraturi ca atit aveti pe discul de pe timpul lui Ceausescu.Nu meritati respect. ^:)^ :bzz: %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

bismark

Se vede cu ochiul liber ca albine nu ati avut decit sa va dati mari ca faceti apicultura. Vad ca si aici si pe Stuparitul mai spune cite ceva despre albine citiva majoritatea au emigrat pe Facebok, D-l Stefan de cind vaca i-a facut ravagii intre stupi se pare ca a devenit din apicultor-manipulator si se vede ca nimeni nu va mai baga in seama manipularile preluate de la sustinatorii statului paralel. Todeauna am fost de acord ca cine a furat azi un ou si miine un bou sa plateasca dar cu dovezi clare nu cu portocale.Cred ca daca mai continuati in felul acesta de manipulare ma simt nevoit sa trec si eu pe facebok unde vad ca se discuta inca de albine si nevoile lor.Ramineti voi aici a 5-a roata la caruta statului paralel.Slava Domnului ca nu sinteti asa multi. ^:)^ :bzz: %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Kov iulian

Deci cei ce muncesc si isi rup oasele pentru bani pe afara si aduc bani in tara(sau cei ce acceseaza fonduri ue in tara) sunt oameni rai si securisti si ar trebui penalizati, sa piarda dreptul la vot si cetatenia in timp ce infractorii merita bonusuri?
http://www.epochtimes-romania.com/news/cetatenii-au-luat-foc-tudorel-toader-taxat-dur-pentru-intentia-de-a-le-da-mii-de-euro-fostilor-detinuti---272509
Citat"Înteleg că dacă un individ violează o fetiţă, distrugându-i copilăria şi viitorul, după 4 ani de puşcarie va primi o recompensă pentru violul său de 8-12 mii de euro. Iar în aceşti 4 ani părinţii fetiţei vor plăti taxe la stat, prin munca lor, pentru ca statul să îi dea o primă violatorului care le-a distrus ce au mai de preţ în viaţa lor, copilul lor. Cumva, părinţii vor ajunge să plătească, indirect, pentru că feftita lor să fie violată. Iar violatorul după ce va termina banii va mai căuta încă o victimă pentru a mai primi încă o prima de 8-12 mii de euro.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156016631677597&id=321280267596

pad3

se strange funia sau de ce face spume pesedistu de serviciu? auzi la el sa termine asa., :nono:..fara respect!
=))  =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =))
somnul ratiunii naste monstri

bismark

Rizi tu rizi Harap Alb dar eu nu pup in c.r toata iu nici pe Ponta si nici pe Dragnea si nici PSD si  nici de serviciu nu sint.Adio # gistilor.   

tinumaftei

Ghiță, Ghita!
Alta data era plin pe aici de manie justițiara, stat de drept, bla bla..
Acum, liniște in păpușii!
Nu pot sa pun botu' la tot ce debitează individul, pentru ca ceea ce livrează presei este bine controlat de interesul personal (și probabil și a unei grupări din SRI).
Însă, dacă 10% din afirmațiile lui sunt conforme cu adevarul, suntem departe de ceea ce îmi doresc. Adică un star democratic bazat pe respectarea legii!

Kov iulian

Citat din: tinumaftei din Martie 28, 2018, 07:47:27 AM
Ghiță, Ghita!

Nu pot sa pun botu' la tot ce debitează individul, pentru ca ceea ce livrează presei este bine controlat de interesul personal (și probabil și a unei grupări din SRI).
Însă, dacă 10% din afirmațiile lui sunt conforme cu adevarul, suntem departe de ceea ce îmi doresc. Adică un star democratic bazat pe respectarea legii!

Nu mai poti dezbate civilizat cand nu jignesc fac pe victimile, nu suporta critica opozitiei, se supara isi strang jucariile, pleaca si te fac sa te simti vinovat.

vulpea

deabia astept ziua cand 'latraii' de servici vor scheuna (ard de nerabdare ... cum ),cand se vor lamuri multe si,mai ales,cate 'scheunaituri' vor mai fi ca numar.un bob zabava... si vom vedea cu totii 'minunea'. PS.ce parere aveti despre gestul ANTINATIUNE al MINORITARULUI ???!!!.

Kov iulian

Citat din: vulpea din Martie 28, 2018, 02:42:28 PM
deabia astept ziua cand 'latraii' de servici vor scheuna (ard de nerabdare ... cum ),cand se vor lamuri multe si,mai ales,cate 'scheunaituri' vor mai fi ca numar.un bob zabava... si vom vedea cu totii 'minunea'. PS.ce parere aveti despre gestul ANTINATIUNE al MINORITARULUI ???!!!.

Care minoritar?
Ala care se opune unei majoritati ce detine 18% din voturile Romanilor?

As vrea sa va fac cinste cu o masa la un restaurant in acest moment. Dar chiar acum nu mai tarziu.
Ospatarii au adus bucatele la masa, nu va vad prin preajma, nu cred ca veti da curs invitatiei mele deci cred ca voi consuma singur bucatele alese.
Eu v-am invitat dar daca nu ati vrut sa veniti eu ce sa va fac?

Ca sa fac o gluma as putea spune ca Johanis este cunoscut ca fiind un om foarte iute.
Nu cred ca ii ajunge o ora sa se spele pe dinti iar golanii stiau asta :) :)
http://romanialibera.ro/politica/cum-a-ajuns-unirea-prilej-de-dezbinare-politica-718721

CitatPreședinții celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu,  par să fi făcut tot posibilul pentru a avea scena parlamentară lipsită de adversari. Potrivit unor surse politice, invitația către președintele Klaus Iohannis ar fi fost trimisă cu mai puțin de o oră înainte de eveniment. Șeful statului nu a onorat invitația transmisă pe ultima sută de metri, preferând transmiterea unei mesaj care a fost publicat pe paginile Senatului și Camerei Deputaților. Însă, diferențele sunt mult mai serioase și nu se rezumă la chestiuni de protocol.

Aurel

Citat din: tinumaftei din Martie 28, 2018, 07:47:27 AM
Ghiță, Ghita!
Subscriu =D>

Kov iulian

CitatGhiță, Ghita!

In timp ce unii se simt revoltati de nedreptatile pe care le sufera talharii. (din orice partid)
In timp ce unii vor sa ofere sporuri talharilor si violatorilor in valoare de sute de milioane de euro pentru conditiile dificile de munca si cazare.

In timp ce unii modifica legi penale pentru a usura viata si munca talharilor.
In timp ce unii sunt sanctionati si supraimpozitati fiindca vor sa munceasca si sa dezvolte tara, incurcati cu legi care se modifica de la luna la luna, incurcati de sisteme informatice ale Anaf-ului care se cedeaza mereu mereu.

In timp ce 38 de Deputati PSD ce detin paduri au umblat la legea lui Ciolos ca sa dea liber din nou la taiat de paduri.
In timp ce gazul Romanesc este dat Ungurilor in schimbul a cine stie ce intelegere/alianta impotriva UE si in folosul indirect al Rusiei.

In timp ce personaje scarboase ca Slugarel Toader incaseaza o pensia nesimtita de 6000 de euro pe luna si face lucruri din recunostinta "binefacatorilor".
In timp ce unii lupta impotriva legilor PSD prin care si-au facut pensii nesimtite si pierd.

In timp ce impozitele, curentul electric, gazul cresc in mod real iar salariul creste doar pe hartie din pix.
In timp ce deficitul bugetar e la cea mai mare valoare din ultimii 8 ani. ( S-au cheltuit banii inainte sa treaca anul )

In timp ce fondurile UE atrase scad fiindca statul are bani pentru pomeni, nu pentru dezvoltarea tarii si acea cofinantare de 20%.
In timp ce, cei ce muncesc in afara din greu sunt cercetati ca infractorii si teroristi daca trimit in tara mai mult de 1000 de euro.

...
...
...

Unii nu inteleg ce se intampla in jurul lor, casca gura la unul scolit in arta manipularii si a minciunii religioase si tresar la orice basina  acuzandu-i pe ceilalti ca nu au aceasi reactie pavloviana.

tinumaftei

Unde-i lege nu-i tocmeala, e protocol. Secret. Strict Secret!
Si fiindca este secret, de ce sa nu fie si in afara legii?
Ce proceduri judiciare? Ce constitutie? Ce stat de drept?
Securitatea lui Ceasca este invidioasa. Urmasa ei a depasit-o deja!
Nu inteleg de ce sa mai avem in tara asta procurori? Si ofiteri de politie judiciara? E suficient sa avem lucratori SRI.
Culmea comediei: Procurorul obligat sa raporteze SRI cum a "valorificat" informatiile primite.
Cand batea caraliul la Canal si detinutul il intreba: de ce ma bati? primea raspunsul: lasa, ca stii tu de ce te bat.

Chiar nu sunt in tara asta procurori care sa respecte legea si sa dovedeasca ilegalitatea unora, oameni simplii sau politicieni?

Pe politist, pe procuror, pe judecator in controleaza SRI. Dar pe SRI cine il verifica?
Activitatea lui este secreta, prin urmare nu poate si controlata! Am avut "democratie originala" pe timpul lui Iliescu, acum avem justitie originala.

Randurile de mai sus nu sunt un sprijin pentru Dracnea si altii ca el. Dar nimeni, indifrent cat de ticalos ar fi, nu poate fi judecat decat dupa lege. Altfel societatea respectiva este demna de tot dispretul!

Kov iulian

Sunt doar partial de acord cu ultima parte.
Orice om poate gresi din slabiciune, lacomie sau manie dar cea ce au facut ei nu e o greseala, e o chestie premeditata in gasca.

Iar acum tot in gasca se apara si nu au nici un stres, ei sunt deasupra legi atat direct ca le pot modifica dar si prin avocatii, ziaristii platiti cu bani grei castigati necinstit.

Nu au furat dintr-o tara straina bogata si au adus aici si ne fie indiferent, sau sa le sarim in apararea drepturilor.

Au furat de la saraci, de la copii si batrani bolnavi iar asa ceva nu se iarta nu mai e loc nici macar de omenie. Au furat si din buzunarul meu si al tau.

Daca vezi un de asta accidentat te intorci cu spatele si il lasi sa se duca la judecata Divina.

Iar cu aceste documente nu inteleg o faza, sunt cu adevarat secrete sau nepublice?

Stiu ca documentele secrete sunt tinute ascunse cu zecile de ani pe cand astia nu au avut nici un stres sa le prezinte.

Asa documente nepublice are oricine pe acasa sau in firma.

Chiar si Biserica are protocoale de colaborare cu Scoala.

Si mie imi propunea unu cu o fundatie educationala un fel protocol de colaborare (nu un contract) ca munca sa fie obligatorie si plata optionala pt servicii de it si marketing.:) :)

I-am dat flit si lui si protocolului. :) :)

Dupa mintea astora nimeni nu are voie sa incheie un act pana nu il publica si in monitorul oficial sau la antene.

Acum cu masurile astea de premiere a puscariasilor mai ramane ca statul sa predea in puscarii cum procedeaza politisti pt ai prinde ca acestia sa nu mai aiba acest avantaj nedrept.

Deja in propria locuinta nu mai ai nici un drept la autoaparare. Si acesta era un avantaj nedrept.
Dupa ce e stresat depune acel efort sa fie treaz la ora aia, sa patrunda in locuinta il mai intimpini si dormind indiferent.
Pai e frumos asa ceva?

tinumaftei

Actele, publice sau secrete, trebuie sa fie in conformitate cu Constituția și legile deja in vigoare. De ce amestecam aici antenele?
Protocolul publicat are prevederi complet ilegale.
1.SRI nu are voie conform legilor deja in vigoare sa desfășoare activități de urmărire penală. Dacă societatea dorește ca SRI sa desfășoare aceste activități, trebuie mai întâi modificate legile și apoi adoptate câte protocoale doriți, publice sau secrete.
2.Activitatea procurorului este verificată prin hotărârea instanței de judecată. De ce trebuie ca procurorul sa raporteze la SRI?
Discuția despre acest protocol excede problemele penale ale lui Dracnea, UDREA, Basescu, Johanis...
Nu se fac legi pentru sau împotriva unor persoane.
Este drept, existenta acestui protocol va anula multe acte procesuale realizate pana acum împotriva infractorilor (din toate taberele, oricare ar fi aceștia), dar nu este vina lui Dracnea și a antenelor ca a fost întocmit acest protocol ilegal! Vinovații trebuie căutați in alta parte!
Cât despre sistemul de justitie, văd ca mulți avem o gândire foarte rudimentara. Dacă m-as raporta la oribila crima petrecuta zilele acestea la Brașov, cred ca mulți dintre noi am fi de acord cu linșajul acelui individ. Nu încape îndoiala asupra vinocatiei lui, însă aplicarea justiției se face DOAR după proceduri legale, altfel, concediem judecător, procuror, polițist și ne cumpărăm topoare ca sa infaptuim fiecare dintre noi dreptatea noastră. Sa nu va fie de mirare, modelul acesta a funcționat mii de ani și încă mai funcționează in Colectivitățile bananiere.
Depinde ce ne dorim, Civilizație sau jungla! Ura viscerala (ajunsă de multe ori la paroxism) mânată de setea de putere sau o societate in care domnește legea!