Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

tinumaftei

Tic, tac, tic, tac, tic, tac, ... Cred că ceasul Luluței a cam ajuns la sfârșitul cursei.

vulpea

Pt.Oro.:ce mi-e sila cel mai mult nu e ca astia se cearta cum se cearta,ci ca incearca sa castige cu ajutorul ...udmr(mi-e sila sa scriu cu litere mari !).sunt aproape sigur ca motiunea trece pentru faptul ca daca s-a ajuns la negocieri cu udmr,astia(udmr)nu uita pe Ponta care le-a zis ca ar fi chiar bine ca udmr sa mai stea si in opozitie.udmr nu comenteaza pana MI numai pentru faptul de a forta la favoruri cat mai multe dela Dragnea.

tinumaftei

Citat din: vulpea din Iunie 19, 2017, 04:20:28 PM
Pt.Oro.:ce mi-e sila cel mai mult nu e ca astia se cearta cum se cearta,ci ca incearca sa castige cu ajutorul ...udmr(mi-e sila sa scriu cu litere mari !).sunt aproape sigur ca motiunea trece pentru faptul ca daca s-a ajuns la negocieri cu udmr,astia(udmr)nu uita pe Ponta care le-a zis ca ar fi chiar bine ca udmr sa mai stea si in opozitie.udmr nu comenteaza pana MI numai pentru faptul de a forta la favoruri cat mai multe dela Dragnea.
Păi UDMR este PSD de limba maghiară!

Alutus

Citat din: D006 din Iunie 19, 2017, 11:25:23 AM
. Acum asistam la un circ dintre doi indivizi care nici macar nu ar trebui sa apara la televizor . Unul e Grindeanu , preș cu pretentii de covor . Iar altul e Dragnea  sarac coclit cu pretentii de boier.
La 1 dec 2016 majoritatea cetatenilor romani se bucura de sarbatoarea nationala. Cetatenii romani de etnie magh au raspuns chemarii dusmanoase a organizatiilor, lor declarand–o zi de doliu si arborand drapelul  in berna al Ungariei . In toate declaratiile UDMR-ului se afirma ca Romania nu este un stat de drept. Intr-o anumita masura tristetea lor este de inteles. In curand nefericirea  va lua sfarsit, prin oferta  partidului de lichele si tradatori de neam care i-a invitat la siluirea mamei Romania. Cum va fi sa conduci un stat impotriva ta insuti ?! Fericiti vor uita cu totii ca Romania nu este stat de drept si vom pregati sarbatorirea centenarului unirii pe coregrafia si libretul musical al lui Laszlo Tokes . Este stramt mormantul necunoscut al  lui Iuliu Maniu, domnule vuvuzela de import , dar tot se va intoarce in el. Rusine tuturor celor ce au creditat si au permis aceasta ciuma, la urna de votare . Asta ne este valoarea! Asta este Romania, tara in care o majoritate ticaloasa ii domina si ii conduce pe oamenii de buna credinta. Vai de copiii si de nepotii nostrii.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Cine crede ca Romania trece printr-un balamuc temporar se inseala amarnic. Totul este ejectat din laboratoarele satanice ale dusmanului secular al romanilor. Scopul suprem este acelasi ca cel din iarna trecuta. Prin provocarea lehamitei si a scarbei , prin ridicarea absurdului la rangul de normalitate, se incearca invrajbirea  romanilor din provinciile istorice si categorii sociale diferite, cu scopul secesiunii si al extragerii din spatiul euroatlantic firesc. Daca aceasta minte bolnava va reusi sa realizeze acest plan diabolic, fiecare individ care a manevrat bidineaua  si a boit tara in rosu, cu cuvant mincinos sau cu fapta rauvoitoare , s-a transformat intr-un calau al tarii si va fi responsabil de toate relele ce vor veni.
Sa nu uiti Darie!

tinumaftei

Alutus, iar ai OZ pentru apiardeal?

Alutus

Citat din: tinumaftei din Iunie 19, 2017, 05:56:27 PM
La voi asa se spune? Sau OD? (D= deni)
Prin absurd!  Repet, prin absurd!  Presupunand ca ai dreptate,  ce este degradant OZ sau OD? Acum ati ajuns sa considerati si dragostea de tara un sentiment rusinos!
Sa nu uiti Darie!

vulpea

dupa mine,as exclude udmr.ul din parlament !!! as da o lege care sa interzica intrarea/participarea la votul de parlamentare a tuturor uniunilor democratice sau nedemocratice,ci numai  intrarea/participarea la votul de parlamentare NUMAI A PARTIDELOR POLITICE DECLARATE CA ATARE !!! ma intreb si acum daca romanii din Ungaria au in parlamentul maghiar reprezentare ca partid politic sau macar UNIUNEA DEMOCRATA A ROMANILOR DIN UNGARIA !!!

tinumaftei

Citat din: Alutus din Iunie 19, 2017, 06:06:03 PM
Citat din: tinumaftei din Iunie 19, 2017, 05:56:27 PM
La voi asa se spune? Sau OD? (D= deni)
Prin absurd!  Repet, prin absurd!  Presupunand ca ai dreptate,  ce este degradant OZ sau OD? Acum ati ajuns sa considerati si dragostea de tara un sentiment rusinos!
OZ = ordin de zi (cu aplicații în zona militarizată).
Adică nu apari pe aici decât la comandă.
Comentariul​ a fost oK.

stefan1

Citat din: tinumaftei din Iunie 19, 2017, 07:09:27 AM

...  dl. Stefan, dar exprimarea dumneavoastra este politicianista!!
...

Din pacate politica e o c...
  Daca unul te ataca cu iataganul, tu nu poti iesi sa te aperi cu pliciul. Ar fi necesara o etica si in politica, dar nu este. Daca poti sa anticipezi consecintele unei actiuni, atunci nu te arunci cu capul inainte ci cantaresti toate consecintele. Maniu, saracu, si-a dat seama ca sub ocupatia sovietica nu mai poate fi vorba de o viata politica normala si pentru a avea o cat de cat audienta la rusi trebuiau sa fie bagate in fata partide social-democrate. Chiar si asa oamenii din partidele istorice au fost prigoniti si au sfarsit in puscarii. In mod sigur nu ar fi putut schimba nimic, ba dimpotriva, daca in 23 august taranistii ar fi intrat in fata ar fi fost si mai rau. Ai vazut cat de greu a vrut Stalin sa ne recunoasca drept aliati, desi, intelept, regele a cooptat si pe comunisti in guvernul format atunci, tocmai pentru a avea o cale de comunicare cu rusii.
  Ca imprudenta in politica amintesc perioada lui Constantinescu. S-au aliat taranistii cu PD-ul si ati vazut ce a iesit. Taranistii trebuiau sa incaseze si PD-ul sa incerce sa castige capital politic criticandu-i chiar din interior. Imi amintesc de un scandal care a aparut atunci, in urma unei vizite a lui Constantinescu in SUA si ambasadorul, nimit de PD, care detinea ministernul externelor prin Severin, a trimis in presa romaneasca rapoarte favorabile ale acestei vizite. In urma acestui comportament, acesta a fost concediat de catre A. Severin. Atunci fostul ambasador a facut publice reprosurile pe care Severin i le-a adresat, ca nu trebuia sa laude pe Constantinescu, asimilat cu taranistii care de fapt l-au propus ca presedinte. Adica decat sa se vorbeasca de bine de colegii de guvernare, mai bine sa fie denigrat presedintele. Mai tarziu stiti ca Basescu a continuat sa critice pe colegii taranisti, desi se erau semnat intelegeri ca oricine mai critica din interior guvernarea va fi demis. Asa a demisionat Ciorbea.
  Sa ne intoarcem la ziua de azi. Spui ca spre binele tarii ar trebui ca PNL-ul sa incerce acum sa preia puterea si sa faca ceea ce crede ca este rational, renuntand la cresterile salariale nesustenabile. Asta, la momentul acesta ar fi o sinucidere politica. PNL-ul ar putea lejer sa urmeze soarta taranistilor, pentru ca in mod sigur PSD-ul va sustine cu tota forta ca ei ar fi putut indeplini promisiunile electorale. De fapt ei mint cu o seninatate dezarmanta. Ne-au spus de sute de ori ca tehnocratii n-au facut nimic, n-au dat nimic oamenilor si n-au investit nimic. In realitate anul trecut salarul mediu pe economie a crescut cu peste 12%, s-au platit foarte multe drepturi salariale restante de multi ani pentru anumite categorii profesionale si credite ajunse la scadenta. Investitiile, cel putin pe primele 5 luni au fost de 3 ori mai mari decat anul asta pe aceeasi perioada. O alta minciuna este cea mereu clamata, ca guvernul Ponta era definitivat sistemul unitar de salarizare si doar din rea-vointa tehnocratii nu au vrut sa il implementeze. In realitate se vede ca PSD-ul a ajuns din nou la putere, dar tot nu au definitivat sistemul unitar de salarizare, care apoi va fi implementat pana in 2022, deci mult peste mandatul lor de 4 ani (daca il vor putea duce).
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

oroles

Mai nou am aflat ca cel care va conduce PNL-ul este celebrul bard iubitor de sprituri: Ludovic Orban. Se rasuceste Bratianu in mormant.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ciucur

Citat din: oroles din Iunie 20, 2017, 07:00:24 AM
Mai nou am aflat ca cel care va conduce PNL-ul este celebrul bard iubitor de sprituri: Ludovic Orban. Se rasuceste Bratianu in mormant.

S-a rasucit de ceva vreme. Blaga, Gorghiu, Turcan...
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

D006

Cu cateva pagini mai sus pomeneam despre secesiunea Ardealului , maine va fi o zi mare pentru ungurime . Vor obtine ceea ce nu au putut in 27 de ani ! si asta din cauza unui tradator pe nume dragnea care e in stare sa o vandă si pe ma-sa numai sa scape de puscarie. Maniu a devenit ventilator in mormant...

vulpea

D006,vrei sa ne mai scutesti de neghiobiile pe care le debitezi ? si cum FU cu udmr care nu va vota maine motiunea? sau ai fost cumva beat cand ai scris cele de mai sus ?

tinumaftei

Citat din: oroles din Iunie 20, 2017, 07:00:24 AM
Cum vrea să își țină ficatul este doar treabă fiecăruia în parte.
Eu mă uit la altceva: Am avut până acum câteva zile, de facto, un condamnat penal și inculpat în alte dosare. Omu' conduce cel mai mare partid din Românica. La guvern avem capota de tuti capi, un fost PM, fost șef al celui mai mare partid și inculpat în dosare penale.
De ce sa ne mirăm că și la PNL avem un inculpat pe post de șef de partid.
Păi fraților, dacă nu ești condamnat trebuie să fii cel puțin inculpat intr-un dosar de corupție că să poți conduce un partid, guvernul și chiar țara. Că nici Ioha nu a ieșit nesifonant din meciul cu justiția.
Nu trebuie sa facem o mare evaluare, doar ne uităm care e mai penal pe acolo și putem face profetii despre ascensiunea politică viitoare!!