Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Citat din: vulpea din Februarie 23, 2016, 08:53:34 PM
PS.si cu asta am pus punct !
Chiar n-am inteles motivele ofensarii. Esti tolerat ca anonim pe forum, chiar daca am primit rapoarte prin care se cerea eliminarea ta si a lui alutus.
Diminutivul nu l-am folosit ironic, dimpotriva, dar daca te excita negativ, voi pune si eu punct aici oricarui dialog.

Edit:   scrisesem altceva... de dulce... dar am revenit pentru ca tot nu pricep cu ce putza calului te-am deranjat.
Stupii aia nu-s ai mei, nu-s facuti si nici botezati de mine.
Intamplator am folosit acel model cu unele diferente si am fost foarte multumit.... atat!
Somn usor!

tinumaftei

Oamenii nu ajung la jigniri decat atunci cand nu mai au argumente in favoarea opiniei lor!
Pentru mine daca ma jigneste cineva inseamna ca am dreptate!!
Mai grav este cand se jignesc doi!! Au amandoi dreptate? 

romikele

Eu nu jignesc, dar nu suport ca toti agaricii care nu ma cunosc sa se ia d`am`pulea de viata mea, fara nici un motiv.
Ma fac al dracului!!!!!!!!!!!! :dinti: :dinti: :dinti:

filip

Citat din: romikele din Februarie 23, 2016, 10:36:00 PM
Eu nu jignesc, dar nu suport ca toti agaricii care nu ma cunosc sa se ia d`am`pulea de viata mea, fara nici un motiv.
Ma fac al dracului!!!!!!!!!!!! :dinti: :dinti: :dinti:
Pastreaza un ton civilizat,fara a folosi cuvinte urate.daca nu te conformezi te Banez.
Ai un cartonas galben.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

sorinma

Sa zic ... sa nu zic  si eu ceva?
Ma intreb ce mama naibi se intampla? Toti...pardon aproape toti parca sunt controlati la dos.
Lupta Romikele cu jumatate din cei care acum o luna erau "prieteni "pt ce? Nu toti sunteti de acord ca fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere? Nu ii multumeati toti pt informatii?
Ati incercat sau v-ati gandit daca sunteti in stare si cat timp  v-ar lua sa faceti ce face el? Ce v- a costat sa sa va folositi de forum?pe mine curentul din baterie...e mult?VA PREZENTAT CEVA APROAPE.PRIVAT CARE DACA VRETI IL LUATI IN CONSIDERARE DACA NU NU.
Si Romikele poate fi trecut sa fie ignorat daca vreti ...cred.
Si eu am comentarii pe care nu le citesc nici daca ma.plictisesc dar incerc sa nu jignesc pe nimeni.
Imi cer scuze lui Romikele ca nu am folosit un cuvant de respect ...domn sau chiar nene pt ca imi e superior in multe incepand de la varsta.
Cum ar fi sa vina cineva necunoscut la voi in casa sa va jigneasca ca ...ai fluierat in baie sau ai vase murdare in ghiuveta,
Numarati cati apicultori, de la care voi care jigniti si alti am invata si am mai fi avut de invat au renuntat sa mai posteze.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

fiug1970

Citat din: sorinma din Februarie 23, 2016, 11:16:54 PM
Sa zic ... sa nu zic  si eu ceva?
Ma intreb ce mama naibi se intampla? Toti...pardon aproape toti parca sunt controlati la dos.
Lupta Romikele cu jumatate din cei care acum o luna erau "prieteni "pt ce? Nu toti sunteti de acord ca fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere? Nu ii multumeati toti pt informatii?
Ati incercat sau v-ati gandit daca sunteti in stare si cat timp  v-ar lua sa faceti ce face el? Ce v- a costat sa sa va folositi de forum?pe mine curentul din baterie...e mult?VA PREZENTAT CEVA APROAPE.PRIVAT CARE DACA VRETI IL LUATI IN CONSIDERARE DACA NU NU.
Si Romikele poate fi trecut sa fie ignorat daca vreti ...cred.
Si eu am comentarii pe care nu le citesc nici daca ma.plictisesc dar incerc sa nu jignesc pe nimeni.
Imi cer scuze lui Romikele ca nu am folosit un cuvant de respect ...domn sau chiar nene pt ca imi e superior in multe incepand de la varsta.
Cum ar fi sa vina cineva necunoscut la voi in casa sa va jigneasca ca ...ai fluierat in baie sau ai vase murdare in ghiuveta,
Numarati cati apicultori, de la care voi care jigniti si alti am invata si am mai fi avut de invat au renuntat sa mai posteze.
Un lucru rău mi se pare posibilitatea folosiri mesajele private. În sensul bun (trimitere de informații confidențiale, mesaje intime  .etc)este folositor dar cei mai mulți îl folosesc să arunce lături sub acoperirea anonimatului. Și cel mai odios lucru este răzbunarea prin publicarea mesajelor private într un anumit moment. Sânt ființe fără nici o valoare cei ce publică un mesaj ce a fost trimis doar lui indiferent de conținut și mai ales fără aprobarea autorului. Dacă n ar exista posibilitatea PM mulți n ar găsi "excitant "forumul. Și mult mai mulți, neavand unde să refuleze mizeriile din subconștient, s.ar întoarce la îndeletnicirea ancestrala :să tragă femeia de păr afară din peșteră și să o bată în fața tribului. Pt.mesaje omenești sânt atâtea posibilități :wassap, mess de Facebook, sms etc și toate gratis. Pentru că ceea ce citim oamenii obișnuiți pe forum este doar vârful iceberg-ului.

Kov iulian

CitatÎn anul 1991, o televiziune canadiană a difuzat un film, ,,Averea diavolului", în care, la un moment dat, îl intervieva pe Dan Voiculescu în legătură cu banii din conturile firmei Crescent. A fost poate singurul moment de sinceritate a mogului, în care a vorbit despre conturile securităţii:

Reporter: În anii '80 aţi strâns sute de milioane... zeci de milioane de dolari. Unde s-au dus aceşti bani?
Dan Voiculescu: Aceşti bani sunt în conturile Crecent din Cipru. Toţi banii aceştia. Profiturile nete sunt în conturile Crecent din Cipru.
Reporter: Cât valoarează compania acum?
Dan Voiculescu: Nu ştiu... Acesta este un secret, în mod normal, nu? Dacă este un secret, nu vă spun.
Reporter: Îmi puteţi spune dacă profiturile dumneavoastra au ajuns în conturile speciale ale regimului Ceauşescu?
Dan Voiculescu: Nu, domnule.
Reporter: Niciun bănuţ?
Dan Voiculescu: Niciun bănuţ.

p.s. La data interviului, Voiculescu jefuise deja conturile la care a avut acces. Omul a spus, deci adevărul: nu a alimentat conturile lui Ceauşescu cu banii obţinuţi din tranzacţiile Securităţii, ci pe ale sale.
http://www.mihaicraiu.ro/events/mihai-craiu-adevarul-despre-crescent-cum-a-furat-dan-voiculescu-sute-de-milioane-de-dolari-in-1989/

http://www.youtube.com/watch?v=Dn2tnQPBQXQ

CitatÎn 1991, Dan Voiculescu înfiinţează:

- GRIVCO SA (Grupul Industrial Voiculescu şi Compania) capital social 1.800,000.0001ei echivalentul a 9.700.000 dolari la cursul BNR din decembrie 1991: 185 lei dolarul;

- BIOPROD S.A. capital social 27.5 3 3.940.000lei echivalentul a 149.000.000 dolari, la cursul BNR din decembrie 1991: 1.85 lei dolarul. (CRESCENT 20,55%);

- Corporaţia pentru Cultură şi Artă INTACT S.A. capital social 779.600.0001ei echivalentul a 74.500,000 dolari la cursul BNR din decembrie 1991: 185 lei dolarul. (CRESCENT 46,5995%);

Dan Voiculescu nu a justificat niciodata capitalul social de peste 230 de milioane de dolari vărsat de el şi de partenerii săi la constituirea celor 3 firme.

http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/voiculescu-a-varsat-in-91-in-conturile-a-_654677.html

https://ro.wikipedia.org/wiki/Intact_Media_Group

stefan1

Iuliane, uite niste sume frumoase pentru care Voiculescu poate sa fie judecat si condamnat. De ce nu o face nimeni? De ce a fost nevoie de acea parodie de proces, care o sa vedeti ca nu e exclus sa fie atacat si sa ii platim alte despagubiri?
  Aveti rabdare si urmariti niste acte prezentate de preaiubitul Badea. Este aiurea sa spui ca "mie nu trebuie sa-mi spuna nimeni, ca doar nu-s prost, stiu eu cum sta treaba" Uneori trebuie sa asculti toate taberele si apoi sa tragi concluzii.
  Parca de ieri este materialul, care arata ce diferenta de evaluare este intre ce a calculat expertul DNA si ce au spus expertii ANAF, apoi o comisie care a recalculat acele active. Sa nu mai spun ca s-a ales ca an de evaluare 2008, cand a fost 'bumul imobiliar', desi privatizarea a fost in 2003 iar recuperarea se face acum. Repet, reaua credinta se vede din avion: terenul, evaluat la proces la 55 milioane $ din totalul de  ~65 milioane prejudiciu, nu este scos la licitatie de ANAF, dar se reped la sediul Antenelor, care, luat, poate falimenta o institutie care a platit statului taxe in valoare de sute de milioane si plateste inca. Daca tot e graba sa se recupereze prejudiciul, de ce de peste un an nu a vandut actvul cel mai mare, adica terenul si de ce nimeni nu se inflameaza de acest lucru?
    http://m.antena3.ro/actualitate/mircea-badea-342627.html
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pad3

domnu stefan iti dau dreptate in privinta falsurilor din dosarul voiculescu. dar atat timp cat a servit o cauza nobila aceasta scuza metoda. cu voiculescu la pupitru antenele ar fi reusit sa 'viruseze" si next generation. asa latraii din spate fac numai ce au invatat - sa manipuleze doar acel segment pe care erau sa il si piarda in favoarea otv.

somnul ratiunii naste monstri

mosunick

Nu poti scuza un act de justitie printr-un gfals, daca el a fost savarsit!!!
In felul asta te situezi deasupra legii, iar legea devine numai un instrument de control si impunere a unei voi proprii (chiar colective), ceea ce numai stat de drept nu e.
Ori tocmai "statul de drept" zice-se ca ii baza "democratiei". Povesti de adormit Mizura....
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

mosunick

Citat din: pharaonu75 din Februarie 23, 2016, 07:21:38 PM
De multe ori, intre emisiunile Antenelor si cele de pe Disney Channel nu este nicio diferenta!
=D> =D> =D> :nudie: :yes: :bravo:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

romikele

Citat din: pharaonu75 din Februarie 23, 2016, 07:21:38 PM
De multe ori, intre emisiunile Antenelor si cele de pe Disney Channel nu este nicio diferenta!
De multe ori exista diferente mari... cele de pe Disney Channel sunt mult mai interesante.  :razz: :wink2:

Kov iulian

Citat din: stefan1 din Februarie 24, 2016, 05:47:54 AM
  Iuliane, uite niste sume frumoase pentru care Voiculescu poate sa fie judecat si condamnat. De ce nu o face nimeni? De ce a fost nevoie de acea parodie de proces, care o sa vedeti ca nu e exclus sa fie atacat si sa ii platim alte despagubiri?
Citat din: mosunick din Februarie 24, 2016, 08:04:20 AM
Nu poti scuza un act de justitie printr-un gfals, daca el a fost savarsit!!!
In felul asta te situezi deasupra legii, iar legea devine numai un instrument de control si impunere a unei voi proprii (chiar colective), ceea ce numai stat de drept nu e.

Alphonse Gabriel ,,Al" Capone:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_Capone
Citat Deși a reușit multă vreme să se sustragă justiției și să nu fie niciodată găsit vinovat pentru crimele violente comise de «sindicatul crimei » pe care l-a condus, cariera sa de gangster s-a încheiat de fapt în 1931 când guvernul federal a reușit să-l facă judecat și condamnat pentru evaziune fiscală. A petrecut în continuare mai mulți ani în închisori, între care vestita Alcatraz, unde a fost inchis în detenția sa cea mai lungă.

Ultimii ani ai vieții i-a petrecut n Florida, bolnav de neurosifilis.

vulpea

consider ca si Nastase merita sa faca puscaria pe care a facut-o(si chiar mai mult),dar nu in modul jegos in care a fost judecat si condamnat.aveau atatea motive si acuzatii concrete/corecte de a-l condamna corect.