Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Cipi

Citat din: vulpea din Februarie 22, 2016, 08:19:35 PM
romikele,iti place 'inteligenta' celor ca A + C ? sau tu nu faci parte dintre mosneguti ?
vezi ca pot sa fiu si nesimtit, iti zic vreo doua de nu stii pe unde sa fugi. nu mai pierde timpul pe aici, mergi si uita-te pe antena3 ca zice ceva de Basescu.

romikele

Se apropie curatenia de primavara... si la antene, si p`aici!

pharaonu75

Si eu sunt tanar, sau cel putin asa imi place sa cred... dar nu as vrea ca o intreaga generatie, din care fac parte si parintii mei, sa se duca! Avem batrani de valoare, mult peste generatiile astea care nu mai trec nici examenul de bacalaureat... insa avem si batrani care, eu personal, mi-as fi dorit sa nu se nasca...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vulpea

Cipi, supara cumva adevarul ?

romikele

Vulpito, afla ca eu nu am nimic cu ANTENELE, ci cu mizeriile si mizerabilii care le imprastie de acolo.
Daca s-ar limita la filme, sport si prezentare de stiri, ar fi cea mai ok televiziune... dar cand incep sa comenteze, al`de Gadea, Badea, si inca vre-o cativa.... imi vine sa arunc televizorul daca nu gasesc mai repede telecomanda.  :P

KAKtus Jak

Citat din: romikele din Februarie 23, 2016, 09:07:12 AM... dar cand incep sa comenteze, al`de Gadea, Badea, si inca vre-o cativa.... imi vine sa arunc televizorul daca nu gasesc mai repede telecomanda.  :P
Subscriu
Antenele sunt bune pentru unii. Pentru cei care au fost obisnuiti sa inghita ceea ce li se ofera, pe conceptul "crede si nu cerceta". Pentru unii dintre noi, obisnuiti sa gandeasca si sa evalueze o stire, sa aiba o inititiva si o gandire proprie, acest sistem folosit de unele posturi TV de a oferii informatia gata digerata de Gadea sau de altii, sistemul pute a hrana digerata (numita stiintific fecale).

vulpea

ti-ar placea sa-ti zic romikelica ? imi placeai,dar se pare ca m-am inselat.totdeauna am cerut respect fata de varstnici,indiferent ce-or fi facut acestia la viata lor.am 70 ani,asa ca... . revezi ce am scris si o sa descoperi ca nu am imprastiat nimic dela Antene,doar m-au indignat mizeriile(apropos) debitate aici de Alutus se pare acompaniat si de Cipi.

cipik

Citat din: romikele din Februarie 23, 2016, 09:07:12 AM
Vulpito, afla ca eu nu am nimic cu ANTENELE, ci cu mizeriile si mizerabilii care le imprastie de acolo.
Daca s-ar limita la filme, sport si prezentare de stiri, ar fi cea mai ok televiziune... dar cand incep sa comenteze, al`de Gadea, Badea, si inca vre-o cativa.... imi vine sa arunc televizorul daca nu gasesc mai repede telecomanda.  :P

Uitandu-ma la tv mă simt manipulat, unele emisiuni chiar manipulat sentimental si emotional, am spus PUNCT. La mine acasa televizorul meu merge pe canale gen National Geographic, Discovery etc................ si bineinteles DESENE ANIMATE.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

romikele

Citat din: vulpea din Februarie 23, 2016, 02:18:58 PM
ti-ar placea sa-ti zic romikelica ? imi placeai,dar se pare ca m-am inselat.totdeauna am cerut respect fata de varstnici,indiferent ce-or fi facut acestia la viata lor.am 70 ani,asa ca... . revezi ce am scris si o sa descoperi ca nu am imprastiat nimic dela Antene,doar m-au indignat mizeriile(apropos) debitate aici de Alutus se pare acompaniat si de Cipi.
Am impresia ca fie n-ai inteles ce-am zis, fie esti Badea, sau Gadea, sau alt ANGAJAT la antene.... ca altfel nu pricep remarca.... n-am nimic cu cei in varsta, ci doar cu cei care si-au pierdut uzul ratiunii, indiferent de anii din buletin.

sorinma

Citat din: cipik din Februarie 23, 2016, 05:53:25 PM
Citat din: romikele din Februarie 23, 2016, 09:07:12 AM

Uitandu-ma la tv mă simt manipulat, unele emisiuni chiar manipulat sentimental si emotional, am spus PUNCT. La mine acasa televizorul meu merge pe canale gen National Geographic, Discovery etc................ si bineinteles DESENE ANIMATE.

Mai sunt si alte.programe inafara de desene animate? =D>
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Cipi

pharaonu75

De multe ori, intre emisiunile Antenelor si cele de pe Disney Channel nu este nicio diferenta!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vulpea

am dat un echivalent la vulpito. nu-mi plac diminutivele adresate mai ales cand nu ne cunoastem.sa-ti spun ca incep sa regret ca am cumparat 2 stupi de tip romikele cu si fara FAV ? la varsta mea n-am cum sa mai fiu angajat la Antene si,ca sa identifici clar si complect,afla ca sunt PENSIONAR BUGETAR.si mai ales,nu ma mai 'excita'nimic nici chiar numele lui Basescu,cum s-au exprimat perferatii tai.

vulpea