Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

davcosti

Mai Așteptăm, mai Suportăm?!

Nu știu de unde să mai Fure acești idioți,
Care ne conduc la Pierzanie pe toți!
Că ne Aplecăm mereu în fața lor,
NU ieșim în stradă să Protestăm!?

*Vai ce Umil Popor Suntem!
Ne va opri să mai Comunicăm,
Că devenim Pericol și-i Deranjăm,
Vor rămâne veșnic dacă-i Votăm?

Ne pregătesc altă Lege de-a lor,
Potoliți, să Nu mai comentăm?
Ne va alerga întruna și amenda,
Să Nu superi nici-o Beizadea?

Democrația este doar pentru Ei,
Noi cu ce pică, resturile de la Ei?
Ne-am învățat să așteptăm să pice,
Poate ceva de undeva, să fie dulce!

Toarnă multă Gargară, Ordinară,
Că Prostimea doarme, este chioară?
Dacă Legea lor este neclară,
Te prostește să Nu ieși nici afară?

Cu ce suntem Doamne de vină,
Cu astfel de Iude ne-am pricopsit,
Mai putem scoate capul la lumină,
Nu scăpăm de Ei, nici în mormânt?

Ne impun străinii, departe de Carpați,
Să primim și noi o nație păgână?
Trăim bine, unde ne sunt astăzi frații,
Cerșesc, se slugăresc, unde se-nchină?

Nație română cum sunt oamenii tăi,
Mai putem ridica capul în Europa?
Români ce mai așteptați de la Ei,
Să dirijeze, să ne târască cu Forța?

Ne înconjurăm iarăși de garduri,
Vom putea striga în gura mare?
Vrem să vizităm și alte ținuturi,
Nu vom putea ieși nici la plimbare?

În țara noastră suntem majoritari,
De ce trebuie să achităm Prețul?
Noi pentru Ei suntem minoritari,
La Politrucii Hoți, suntem Restul?

La noi Haimanalele în Politichie,
Au Obrazul pătat, ce este de oferit?
Se fură, se vinde a noastră Seminție,
Nu contează, că ne dă pe-un Argint?

Și Curvele sunt mai sincere ca Ei,
Pentru serviciile oferite, plata-nainte,
Nu mai au cuvânt, al Dracu Derbedei,
Cine Fură, nu mai lasă loc de Cinste?

Fiecare zi este la fel, cum a fost ieri,
Au suferit și străbunii, cu astfel de Mișei?
Libertate în ziua de azi este, credem Noi,
Strigăm degeaba, că fac tot ce vor Ei?

Când va veni și timpul Judecății,
Toți vom pleca înveliți într-un Cearșaf!
Departe în negură, cu Povara Vieții,
În urma lor, doar Pustiu a rămas?
David Costică-6 Octombrie 2015!               ))/
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

Alutus

Investitie conf DEX=Alocare (de către stat) a unei sume și a altor mijloace materiale pentru crearea de noi fonduri fixe, pentru lărgirea, reutilarea și modernizarea celor existente; (concr.) suma alocată, fondurile allocate.
La 31 oct 1869 se inaugura primul tronson al retelei de cai ferate romane: Filaret –Giurgiu. Construita exclusiv cu tarnacopul, lopata, mistria , cu roaba si carul cu boi, a functionat pana in 2005, cand podul de la Gradistea s-a prabusit sub presiunea Argesului si a jafului de resurse. In Romania de azi se mai afla inca in exploatare mari investitii realizate in regimul " burghezo mosieresc", dar podul de la Gradistea nu a fost inca refacut, influentand negativ traficul inspre Balcani si Turcia. Din lipsa de bani. Tot din lipsa de bani investitiile majore lipsesc cu desavarsire.Armata se pregateste sa apere patria, in izmene, ca la Marasesti, facand rezerve  de caramizi antitank, marina militara unge cu dohot submarinul national, ca sa nu rugineasca, iar aviatorii militari invata sa zboare cu cearceaful. In schimb Dl Goe –Mikey Mouse, , evitat de omologii sai europeni, cirac al lui Tzipras si adulator al lui Che Guevara, aflat in anul mortii politice, arunca cu promisiuni de mariri ale pensiilor si salariilor, speciale, nespeciale si de orisicare, reduceri de taxe, cu gandul dracesc de a face din Romania, o a doua Grecie. Un blestem , post mortem politicum, un cui al lui Pepelea, un hohot de bucurie ca l-a mutat pe socru-sau la leafa grasa pentru noua ani, o injuratura printre dinti: V-am tras-o! Dupa noi potopul! De peste gard FMI se cruceste si ingaima cu timiditate: Arata-mi sursa! Show me the money!

Sa nu uiti Darie!

roi_ag

Citat din: Alutus din Octombrie 20, 2015, 04:35:38 PM

La 31 oct 1869 se inaugura primul tronson al retelei de cai ferate romane: Filaret –Giurgiu. Construita exclusiv cu tarnacopul, lopata, mistria , cu roaba si carul cu boi, a functionat pana in 2005, cand podul de la Gradistea s-a prabusit sub presiunea Argesului si a jafului de resurse. Dl Goe –Mikey Mouse, , evitat de omologii sai europeni, cirac al lui Tzipras si adulator al lui Che Guevara, aflat in anul mortii politice, arunca cu promisiuni de mariri ale pensiilor si salariilor, speciale, nespeciale si de orisicare, reduceri de taxe, cu gandul dracesc de a face din Romania, o a doua Grecie. Un blestem , post mortem politicum, un cui al lui Pepelea, un hohot de bucurie ca l-a mutat pe socru-sau la leafa grasa pentru noua ani, o injuratura printre dinti: V-am tras-o! Dupa noi potopul! De peste gard FMI se cruceste si ingaima cu timiditate: Arata-mi sursa! Show me the money!
Asta o fi calea aia ferata , ca in 2 saptamani nu a trecut nimic pe ea ?

Cristel

Am primit o dedicatie speciala pentru toti romanii care asteapta sa le fie cat mai bine...
O dau si eu mai departe.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

sorinma

A ramas ceva material de la rochie si-a facut si chiloti. Daca nu ramanea aparea o crapatura pe ecran.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Alutus

Nu aduce anul , ce aduce ceasul!  Atunci cand romanii se obisnuisera cu idea ca  abuzurile si crimele savarsite de puternicii vremelnici de pe toate treptele organizarii sociale romanesti, raman nepedepsite, cand raul cotidian ajunsese sa fie considerat normalitate, cand nu mai aveam speranta pentru noi si copii nostrii, cand lipsa de compasiune , fatarnicia , codoseala si slugarnicia, invidia si hotia, impostura si uzurparea, minciuna si  hotia se cocotasera la rangul de virtuti nationale, o lovitura mortala s-a abatut asupra genitorilor "Tranzitiei linistite" Tranzitie spre furat, imbogatire si deghizare a nomenclaturii comuniste si a copiilor lor in fauritori ai societatii democratice. Privindu-i cu dispret pe romanii de rand – Cine esti mata ? l-a intrebat cu indignare tov Iliescu pe Corneliu Coposu in dec '89- crezand ca este vesnic si deasupra oricarei legi, borhotul uman iesit la suprafata natiunii a apelat la toate abjectiile posibile, inclusiv la dezbinare si crima , in scopul conservarii tronului abia primit cadou de la securisti interni sau din afara. Beneficiind de un sprijin masiv al concetatenilor abrutizati de istorie - 86% obtinute in duminica orbului- Iliescu a incercat sa revigoreze comunismul cu bata . Nostalgici si adulatorii sai, si mai ales romanii tineri, sa  nu uite niciodata de declaratia sa din 22 dec'89, adevarata  profesiune de credinta : Ceausescu a intinat valorile comunismului. In numele acestui comunism a actionat cu convingere si devotament. Ce putea fi mai efficient in acest scop, decat o reactualizare a celebrei lozinci: Noi nu ne vindem tara! Mai ales cand respectiva manifestare culturala trebuia sa fie sprijinita, de oamenii grotelor, dotati cu cozi de tarnacop  si lopeti . Atunci si-a desavarsit opera vietii sale: mosirea unui monstrous avorton  post communist care a blocat Romania pentru 25 de ani. Lacrimile de crocodil si regretele puilor de comunisti de la congresul din ultima Duminica, nu sunt suficiente pentru a convinge, la fel ca si lamentarile de felul : noi nu suntem comunisti. Ceea ce va convinge, si va duce la sfaramarea definitiva a comunismului este punerea sub acuzare  a lui Iliescu din 21 oct 2015.  Este un moment istoric. 
Este inceputul vindecarii Romaniei. Vindecare grea dar va fi!
Sa nu uiti Darie!

vulpea

cred ca esti prea optimist. cred ca amandoua zicalele sunt valabile,dar tu din care crezi ca faci parte:1.TRAINDO SPERANDO,MURINDO CACANDO;2.TRAINDO CACANDO,MURINDO SPERANDO ?.

vulpea

PS.firea omului se schimba NUMAI prin moarte( atunci cand moare).Romania se va putea vindeca numai atunci cand va avea oameni cu firi benefica !!!

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bio

Citat din: oroles din Octombrie 29, 2015, 03:23:37 PM
Daca va intereseaza...
Mie mi s-a parut interesant.

http://www.presalibera.net/video-cum-a-ajuns-bodyguardul-lui-miron-cozma-general-cu-4-stele-si-sef-peste-guverne_1822494.html

Ani de zile erau 2 partide .PSD@PC-ul pe deoparte si CDR-ul , PDL si care au mai fost in partea cealalta.
Oricare din ei cistigau algerile aveau nevoie de UDMR sa poata guverna.
Tatuca Iliescu si-a adunat odraslele si au realizat un partidulet condus de cineva loial sistemului lor  .
Asa a aparut al treilea partid.... sa nu mai fie nevoie de solutia UDMR in guvernarea tarii .

...... si in plus  sa nu mai fie nevoie ca parlamentarii sa treca direct de la stinga la dreapta sau invers ca prea batea la ochi ,...ci sa treaca intii pe la echipa lui Gabriel Oprea ca sunt "de centru" .

Alutus

Citat din: bismark din Septembrie 26, 2015, 02:27:55 PM
    Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun...Si am mai spus-o,cei care posteaza aici(unii nu toti) ori sint platiti sa enerveze sau.....
Poate ca azi 4 noiembrie 2015  ora 0 25 min , miile de oameni din piata universitatii, te vor ajuta in sfarsit sa pricepi de ce postam. Si ei sunt platiti?! Rusine!
Sa nu uiti Darie!

bismark

Mie imi este rusine ca au murit copii in cluburile de carton ale spagarilor si cumetriile care s-au instalat in toate primariile din Romania unde totul se construieste prin pile,cunostinte si relatii si unde nimeni nu mai controleaza cum functioneaza de la cele mai mici buticuri pina la cele mai mari constructii care in caz de un cutremur mai mare se vor narui peste mii de oameni.Nu eu am dat Liber in 25 de ani la constructia unui Bucuresti din carton,plastic si bureti.Nu, eu am dat Liber la consumul de etnobotanice si bauturi alcolice la toate colturile de strada. Nu eu am pus in fruntea tarii oameni care au fost intreresati de propria avere si de neamurile lui.Se vede mina unora ca tine care nu stiu decit sa critice,dar ai putea sa spui ce ai facut tu in cei 38 de ani, bun pentru acest popor.Ai creat un loc de munca pentru un tinar care sa nu moara intr-un club de carton de la o scintee?.NU, sint sigur dar stii sa critici.Eu asa cum am zis am construit si am facut ceva pentru tara asta si pe care cei ca tine ii apara.Azi fac coada la DNA si ti se zbirleste parul in cap cind auzi cit au furat,bani care se puteau realiza cluburi pentru tineri in conditii de siguranta.Sa iti fie RUSINE tie si lui Basescu care vrea sa nu se inchida cluburile de carton si care au fost construite toate in mandatele lui si a altor primari care ar trebui sa raspunda in corpore ajunsi primari tot prin spaga nu prin merite. :qp:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

pharaonu75

Citat din: bismark din Noiembrie 04, 2015, 07:32:50 AM
1.    ...Ai creat un loc de munca pentru un tinar care sa nu moara intr-un club de carton de la o scintee?...
2.    ...Sa iti fie RUSINE tie si lui Basescu care vrea sa nu se inchida cluburile de carton si care au fost construite toate in mandatele lui si a altor primari care ar trebui sa raspunda in corpore ajunsi primari tot prin spaga nu prin merite. :qp:

1. Nea Gica, oamenii aceia nu au murit din cauza lipsei unui loc de munca, ci din cauza coruptiei din sistem si a lacomiei celor care trebuia sa la asigure conditii omenesti!
2. De ce nu le-a inchis Ponta in toti acesti ani de guvernare? Basescu e de vina? Basescu le-a dat avize? Basescu aduna spaga lunara de la patroni?

Eu cred, totusi, ca te uiti in directia gresita!Uita-te acolo unde mor oameni, fie ca sunt in timpul serviciului, fie ca sunt in timpul liber.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

Au murit din cauza coruptiei generalizate in principal  si justitiei care se face pe ochi frumosi sau urati ca tot aia e  :qp:

pharaonu75

Nu doar justitia se face pe ochi frumosi si de "dragul" vremelnicei stapaniri. Totul este asa in Romania.
Pentru asta au iesit zeci de mii de oameni in strada aseara... si tot pentru asta vor mai iesi si in zilele urmatoare, sau ori de cate ori vor fi impinsi de nesimtirea si lacomia guvernantilor, idiferent de culoarea politica, pe care oricum si-o schimba in functie de interesele de moment.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube