Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

L-a vazut careva pe geona ? pe unde s-a ascuns ? , minte de sobolan !  sta ascuns in vizuina pt. ca ii este frica de oameni.

D006

D006

S-o fi mutat Los Angeles-ul pe malul Prutului :)  :rotfl:  :)  :rotfl:  :rotfl:

D006

D006

Citat din: fullfit46E si AndreiRN din Los Angeles cum sunt eu acuma din Las Vegas
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Cand eu v-am zis ca el in Los Angeles ..... e tinut in cusca ..... cu alte primate ..... ati zis, poate, ca-s nebun! Ca am ceva cu el! Ei bine nu! Nu am! El singur isi face rau!
Prezina multiple simptome de ......( mai bine-l las pe el sa le numeasca! O s-o faca intr-o inconfundabila maniera numerotata, in care .... numai el si Dumnezeu stiu ce anume citeaza. ....
   Andrei , .... baga tata! Baga mare! Acum, cat mai ai degete sa-ti poti numerota citatele!)

D006

Citat din: fullfit46E si AndreiRN din Los Angeles cum sunt eu acuma din Las Vegas
Pai sa ne intalnim la Needles ca este la mijloc.
In 2 ore te vad acolo?

D006

D006

Citat din: murphy
1. Andrei, dincolo de conflictul nostru,
2. de ce nu te implici in politica Romana?
1. Coflictul tau. Problema ta.
2. Pt ca am invatat ca nu e treaba mea cum isi asterne altul sa traiasca. Politica e prea corupta pt mine.

D006

Citat din: fullfit46
Citat din: AndreiRN
Pai sa ne intalnim la Needles ca este la mijloc.
In 2 ore te vad acolo?
In doua ore voi trece cu masina...mata (ca te respect) sa fii cu esarfa fluturand pe autostrada.
Pai opreste si ne intalnim langa cel mai mare termometru din lume.

D006

Citat din: murphy
ati zis, poate, ca-s nebun!
Cine a inceput sa te cunoasca simte mila.

D006

D006

Ce liniste s-a asternut in Romania ! Basescu presedinte , guvern PDL , ce-o sa mai faca tonomatele de acum in colo ?

D006

34 la un loc nu as putea.
Dar eu cred ca ai mintit cand ai zis ca esti in Vegas.

D006

D006