Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

danut

Basescu e presedinte ,vine diaspora la greu 75%sunt ale marinarului,asistam la cea mai mare intoxicare a poporului roman din partea PSD ,Geoana a luat cea mai mare teapa :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

D006

Citat din: danutBasescu e presedinte ,vine diaspora la greu 75%sunt ale marinarului,asistam la cea mai mare intoxicare a poporului roman din partea PSD ,Geoana a luat cea mai mare teapa :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
S-au   grabit si nu  au  contat  cu  voturile din Spania,Italia etc...Asteptam  pana  dimineata  sa  vedem scorul final.

danut

Nu nu s-au grabit a fost facuta intentionat ,tactica comunista,il dam pe Geoana Castigator ,iar in cazul in care iese Basescu sa-i putem acuza ca au fraudat alegerile :hi:  :hi:  :hi:

D006

Teapa !
Basescu 50.18%
Geoana 49,82%
paaaaaaaaaaaaaaa!

D006

In cartile de istorie vor ramane consemnate doar doua randuri :
                                            Geoana -presedintele sondajelor
                                            Basescu - presedintele romanilor

crombra

Marinar, marinar, vise mari, brate tari,
Pe oceane fara margini, lunecand,
Si-ntr-o zi marinar, TE INTORCI si vezi iar,
Rasarind in fata - al patriei pamant.
Asa cantam cand eram in scoala generala.
Asa cant si acum.
:nod:  :hi:  :hi:
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

Citat din: dragos2006Zarurile au fost aruncate !  mai avem cateva ore si vom afla care ne va fi soarta in urmatorii 5 ani . Vom fi ori carpe ori pui de daci !
Un presedinte nu face soarte unui individ.
Fiecare si-o face pe a lui.

balanescuadrian

cel mai bine melodia suna asa : " ce bine imi pare ca ai luat teapa!! ce bine imi pare ca TE-AI GRABIT!!"  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
macar asa am avut ocazia sa vedem cine era in spatele lui Geoana!!!
no comment! un presedinte nu e sustinut de toata clasa politica! el este sustinut de tara!!! :hi: ..." .... ca te-ai grabit...."

balanescuadrian

Citat din: danutBasescu e presedinte ,vine diaspora la greu 75%sunt ale marinarului,asistam la cea mai mare intoxicare a poporului roman din partea PSD ,Geoana a luat cea mai mare teapa :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
adevarul este ca toti prietenii din afara mi-au zis ca in ultimii 4 ani au simtit o politica "protectoare" a romanilor de peste hotare + vizite la greu ..asa ca ....marinaru s-a bazat pe ceva cand a zis ca a castigat!! ..stia el ce stia!!
oricum toti prietenii mei de afara + toti cunoscutii lor l-au votat pe base! singurul care i-a facut sa se simta protejati! (no comment)

viorel55

Rezultat oficial,in Prahova:
           -BASESCU=53 %
           -GEOANA  =47 %

balanescuadrian

Citat din: viorel55Rezultat oficial,in Prahova:
           -BASESCU=53 %
           -GEOANA  =47 %
mai bine zis ...50.3 si 49.7

D006

Acum ca s-au comunicat rezultatele finale sa trag si eu primele concluzii :
   O vorba din batrani spune ca Geoana si acolitii lui gen Beees , Fulfit  etc. s-au  bucurat ca " proasta-n p..la" ... si tot o vorba din batrani spune  ca "urma alege" . Au mobilizat baronii prostimea la vot de dimineata dar nu au reusit sa invinga pe romanii cu "coloana vertebrala" care au simtit pericolul si au iesit masiv la vot . Respect pentru ardeleni si maghiari !  poate intr-o zi  oltenii si moldovenii vor scapa de eticheta de "FOAMEA" .
  PS  fulfit ce mai face seful tau ?   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

D006

Ori s-a imbatat de bucurie  si nu se mai tine pe piciore ?  vezi ca seful e sef si-n aia goala !   :nono:
   Va avea Geoana sange in instalatie si ca un roman drept isi va asuma infrangerea ? sau va ramane tot o carpa ?
  Acest film va ramane in istorie  :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/HR3BF3jHMCI[/youtube]

D006

Incep jocurile   !  Tariceanu a spus  " PNL nu trebuie sa mai fie catelusul PSD "    :wink2: