Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

D-le doctor ,ma tot gindesc si nu reusesc sa ajung la nici un raspuns poate ma ajutati . nedumerirea mea e in legatura cu  concetatenii nostrii . ce sa intimplat de ce atitea voturi nule ???? de parca nu am mai vazut niciodata un buletin de vot ?cel mai simplu ,doua casute .. bunicii si stra.bunicii nostri multi nu stiau sa se semneze dar macar sa puna degetul stiau ,chiar asa sa fim de nestiutori, s-au tumentati s-au drogati ,bolnava natiune ,nu conta pe cine dar sa fie valabil si atunci probabil era si o diferenta mai mare ,macar aveam liniste de sarbatrori. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bucovineanu

Unii nu sunt de acord cu niciunul din cei 2, dar au mers la vot pentru a fi siguri ca nu voteaza altcineva in locul lor. De aici numarul mare de voturi nule.

marcel68

Geoana vine dintr-o familie intelectuala, dar nu sta unde trebuie, v-ati uitat putin le fetele celor din psd??la cei ce erau mereu in spatele lui Geoana??nu sint nici unul bun, dar trebuie sa ne gindim la proiectele incepute mai mult ca la persoana, nu se poate termina un proiect de reforma in 2-3 ani si mai ales in Romania.Ar fi oameni demni de presedinte,dar nu avem un partid demn care sa nu il murdareasca........si mai spun ceva cu riscul sa imi sara in cap citiva de pe aici........sint putini ardeleni in conducere, e adevarat ca vorbesc mai rar, dar as spune ca vorbesc mai "apasat".....si acum trageti :nod:  :nod:

filip

In primul tur am votat PNL in al doilea tur am votat impotriva lu'Leana lu Cocos.
E vre-o problema?
Nu ma ascund dupa deget .
:)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Citat din: filip
am votat impotriva lu'Leana lu Cocos.
Comunicare codificata?

D006

D006

D006

D006

Cea mai tare faza s-a intamplat in secuime unde Marko Bela a zis ca e cu geoana si a indemnat ungurii sa iasa la vot pentru geona numai ca pe acele voturi l-a numaratore s-a gasit scris : AUTONOMIA !  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  , SI ASTFEL BASE A CASTIGAT IN  Harghita si Covasna , ungurii nu sunt muritori de foame ca stim noi cine !

stefan1

Avem clasa politica pe care o meritam. Am mai spus ca nu este prima data cand votam gresit. Nici celalalt nu facea minuni, ba poate era chiar mai rau, ca stanga nu stimuleaza munca ci ajutorul prostesc si la cine merita si la cine ar putea sa munceasca. Totusi ma gandeam ca impreuna cu liberalii, acestia ii vor mai tempera, iar Johannis ar fi fost omul asezat si rational care sanu admita masuri prostesti. Nuci un om nu este indispensabil. Vom defila cu cei pe care ii avem. Masurile care trebuiesc le vom lua cu intarziere si fortati de altii sau de situatiile fara iesire, cum am facut din '90 incoace.
Va spun doar un lucru pe care l-am auzit azi de la Boc. Zice ca din cei 20 milarde de euro care ne vin in doi ani,13 miliarde vor fi folositi pentru a tine un curs valutar acceptabil!! adica sa nu se stabileasca de catre piata ci de catre stat. Daca diferentele nu ar fi mari, nu ar fi bai, dar dupa cum merge economia acum, cred ca leul ar trebui sa fie mult mai slab. Se stie ca valuta ieftina favorizeaza importurile si ingreuiaza exportul. Cand noi importam de ex 70% din produsele alimentare, prin acest curs cu un leu supraevaluat noi subventionam de fapt pe producatorii straini care ne vand tot felul de produse. Se va ajunge la fundul sacului si atunci vom mai vedea!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Cand se atinge fundul sacului astia sunt plecati deja cu buzunarele pline si atunci sa vezi 20% inflatie de recuperare.

D006

Geoana si Antonescu sunt cretini rau  , cred ca este timpul sa se aplice rezultatul referendumului si sa mergem la alegeri anticipate sa scapam odata de hidra pesedista si PNL - ul sa se comporte asa cum ar fi normal.

D006

,,Până acum opt luni, mi se părea că totdeauna cu Crin Antonescu este posibil un dialog. Văd că acum are nişte fixisme foarte bine înrădăcinate. Văd că reîncep condiţiile care înseamnă, de fapt, «nu vrem să intrăm în guvern». Asta-i «România bunului-simţ»: când pierzi, ceri mai mult decât dacă ai fi câştigat", a ironizat Berceanu condiţia lui Antonescu de a impune premier PNL.
La fel au facut si dupa alegerile parlamentare. Ei cu 20% aveau pretentia de premier.
-----------------------------------------------------
Si glumele zilei:
ce inseamna psd?
presedinte in seara de diminica
ce inseamna pdl?
presedinte in dimineata de luni :rotfl:
Si apropo, ziceti si voi aici care sunteti pro-basescu si care sunteti pro-stanacu, sa stim si noi.  :limba:

D006

filip

Distanta dintre cur si p-z-a e un fleac.
Unii f-t in cur altii in.......
E totusi o diferenta nu? :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)