Offtopic la Pustu stuparul

Creat de marian sima, Ianuarie 10, 2016, 01:22:45 PM

« precedentul - următorul »

romikele

I-am facut destule concesii.
Pentru mai putin de atat, bio a avut contul sters.
La interventia lui pharaonu, care il cunostea mai bine, am restaurat contul, chiar daca nu am reusit sa reatasez toate postarile.
Mai tarziu ne-am strans mana la Slobozia si mi-am dat seama ca m-am pripit atunci, judecand omul fara a-l cunoaste direct.

La Marian situatia e putin diferita... ne-am cunoscut, impresia lasata a fost buna, dar in lumea virtuala e de necontrolat.
Nu-i va prinde rau o perioada doar cu lectura!
Daca la Slobozia va da mana cu bio, iar pharaonu ca martor va imortaliza momentul - se poate si cu ceva pupaturi!  :smile: - atunci ii ridic restrictia !

pharaonu75

Citat din: sorinma din Ianuarie 22, 2016, 11:28:03 AM
@ Cristel a prins momentul cand pharaonu isi cauat masina prin nameti si sa vezi ce pizduieli si alea alea,,, :P

Intre doua reprize de deszapezire mai luam si cate o pauza de cafea/ceai fierbinte. Si atunci stergeam cu spor injuraturi. Nu am putut sterge totul chiar in timp util, pentru ca o faceam de pe telefon. Am sfatuit si combatantii sa inceteze cearta, considerand ca, fiind oameni maturi, o vor face. As fi preferat ca fiecare sa lase de la el...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Citat din: romikele din Ianuarie 22, 2016, 02:16:29 PM
La interventia lui pharaonu, care il cunostea mai bine, am restaurat contul, chiar daca nu am reusit sa reatasez toate postarile.
Mai tarziu ne-am strans mana la Slobozia si mi-am dat seama ca m-am pripit atunci, judecand omul fara a-l cunoaste direct.

La Marian situatia e putin diferita... ne-am cunoscut, impresia lasata a fost buna, dar in lumea virtuala e de necontrolat.
Nu-i va prinde rau o perioada doar cu lectura!
Daca la Slobozia va da mana cu bio, iar pharaonu ca martor va imortaliza momentul - se poate si cu ceva pupaturi!  :smile: - atunci ii ridic restrictia !
Adica apare o noua functie,pe langa Moderator functia de Mediator =))
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

Citat din: filip din Ianuarie 22, 2016, 02:33:38 PM
... Adica apare o noua functie,pe langa Moderator functia de Mediator =))
Sa stii ca nu- i rea ideea!  :rotfl:

bio

Mai tarziu ne-am strans mana la Slobozia si mi-am dat seama ca m-am pripit atunci, judecand omul fara a-l cunoaste direct....

Nea' Mihai ....atunci....am gresit .M-am aruncat in niste subiecte  straine mie.

.....

...cum sa-l pup..??.. la cum interpreteaza lucrurile Sima ma trezesc ca vreodata imi spune ca sunt homsexual .

ciucur

Ok. Accept punctele domniilor voastre de vedere. Indiferent de situatie, nu trebuia sa se intample discutiile.
Eu cu Bio am vorbit la telefon, m-a ajutat cu ceva anul trecut, baiat ok.
Pe Marian l-am vazut la Blaj cateva minute, baiat ok si el.

Inteleg ca Marian a gresit cu discutiile presupunand lucruri ireale, dar a facut-o fara sa jigneasca. Eu altceva vreau sa spun, sper sa nu se supere nimeni, asta e opinia mea.
Daca intr-o discutie mai aprinsa/in contradictoriu cand nervii mai scapa de sub control 'apare' familia (daca sotia ti-a dat sau nu 'atentie'), religia sau chiar ti se spune ca iti lipseste mai mult de o doaga - pe la noi e jignire. Sau ma rog se incadreaza la articolul 5 din regulament. Acuma daca in zona domniilor voastre e doar un mod de a te contra mai dur, nu luati in calcul ce scriu ca nu se mai aplica.
Nu e Marian vreun sfant, ziceti ca e si recidivist, dar puneti-va si in locul lui 5 secunde....

Domnule Romikele, va stiu om bun. Mai 'concesionati' odata. Eu cred ca amandoi au inteles ca nu ne dorim astfel de momente si sunt sigur ca si ei regreta sitatia.
Nelu (Bio), zi si tu. cu ce te incalzeste ca s-a terminat asa. Sau cu ce il incalzea pe Marian daca se termina invers?
Nelu, trimite si tu la nea' Mihai cererea de deblocare. Hai sa fim colegi, nu 'inamici', ca e loc pentru toti. Sa mai incercam odata....
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

romikele

Daca injuraturile nu sunt jigniri, atunci Marian ar avea o scuza... dar nu eu stabilesc asta!
Cine are timp si chef sa faca un sondaj de opinie - pentru 24 de ore -  pentru ridicarea suspendarii... eu ma voi conforma votului vostru!

pharaonu75

Haideti sa nu mai comentam nimic despre cele intamplate, mai ales ca Marian lipseste.
Cat despre sondajul propus de Romikele, sunt de aceeasi parere. Dar nu mi se pare ok sa il deschidem noi, echipa administrativa, deci il poate deschide oricine doreste.
Am o mare rugaminte insa, la ambii "combatanti": in cazul in care se va vota ridicarea banarii lui Marian, incetati cearta!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Cum a aparut  aceast subiect..>??/
..De la comentariile ciudate ale lui Sima legate de o anumita chestiune ... si daca te uiti inapoi in timp, nu este prima data cind Sima se lanseaza in discutii tembele  cu diversi useri .

Cu toate ca ii stiam stilul lui Sima, m-am riscat  i-am spus sa termine ... si atit ia fost. Buna ziua i-am dat belea mi-am capatat .

Ca il deblocheaza...ca nu il deblocheaza nu ma intereseaza .... dar imi place linistea .

Parca  m-as uita sa iau postarile lui Sima la mina sa vad cit este apicultura si cit este can-can si contre tembele .

... in fine, mai vorbim ...

Cristel

In definitiv, cel care plateste si intretine acest forum are tot dreptul sa ia orice decizie doreste. Nu am citit "toata conversatia" dintre cei doi cocosi - inteleg ca exista si selectie cuvinte- dar fumul arata intotdeauna ca exista si foc. Si intotdeauna sunt si paie si scantei...  :P
Cred ca am alocat prea mult timp unei dispute sterile. Imi aduce aminte de o situatie cu un vecin de-al meu pe langa a carui proprietate exista cu mult timp in urma un drum de servitute dar pe care el l-a inchis tacit. In gluma, i-am spus ca toti avem dreptul sa trecem pe acolo... Si asta a si sarit sa ia piatra sa-mi dea in cap  :D  L-am potolit spundu-i ca e o gluma - chiar daca are doar balarii pe parcela respectiva- reactia parea disproportionata si a plecat bodoganind .
Sanatate tuturor si sa ne vedem de apicultura!
@Bio - arata ca esti un crestin adevarat - asa cum esti si un apicultor profesionist-si propune topicul pentru ridicarea sanctiunii aplicate lui Marian :P
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

dan sebastian

Bio scrie clar deasupra ca nu îl deranjează să îi dea drumul lui Sima să posteze.
Au vorbit ca 2 bărbați dar după ce au petrecut bine 1 noapte la o nuntă.
Replici fără perdea.
E însă public totul și nu e ok exprimarea dpdv al unora care citesc din afara forumului.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bucovineanu

Intervin si eu in aceasta disputa. Pentru mine e clar ca a gresit si unul si celalalt. Pot sa spun ca nu m-am cunoscut fata in fata nici cu unul dintre cei doi implicati. Am vorbit totusi la telefon si cu unul si cu celalalt. Amandoi mi-au facut impresia unor oameni la locul lor. Cred ca ambii sunt foarte orgoliosi si de aici galceava. Din intamplare am prins inceputul disputei si primele postari cu scantei. Vad ca au fost luate masura banarii numai impotriva unei parti. De aceea as zice ca banarea ar trebui ridicata. Dar stiu ca administratorul si moderatorii stiu mai bine tot ce s-a scris si vor proceda cum e mai bine. Daca se va ridica banarea ii rog pe ambii "luptatori"sa ingroape securea razboiului si sa inchida subiectul.

oroles

De ce nu se duc in sectiunea "Arena cocosilor"? Eu imi iau popcorn si privesc acolo pana se satura de adus injurii unul altuia.  :rotfl: =))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bio

Citat din: bio din Ianuarie 22, 2016, 03:24:43 PM
Cum a aparut  aceast subiect..>??/
..De la comentariile ciudate ale lui Sima legate de o anumita chestiune ... si daca te uiti inapoi in timp, nu este prima data cind Sima se lanseaza in discutii tembele  cu diversi useri .

Cu toate ca ii stiam stilul lui Sima, m-am riscat  i-am spus sa termine ... si atit ia fost. Buna ziua i-am dat belea mi-am capatat .

Ca il deblocheaza...ca nu il deblocheaza nu ma intereseaza .... dar imi place linistea .

Revin iar...
De ce a fost deschisa aceasta tema..??..
..parca  Sima avea ceva de comentat legat de Pustu .... asa a aparut tema.
Eu i-am spus sa termine cu aiurelile...poate nu i-am spus-o academic dar esentialul era sa termine.
L-a lasat pe Pustu si a sarit pe mine ....parca ma asteptam la manifestarile lui de acest gen ca nu sunt primele......... nici eu nu am fost usa de biserica dar i-am raspuns strict doar  pe textele lui .

Azi dimineatza Sima ... a inceput iar spectacolul .
Daca luati la mina mesajele vedeti cum a inceput Sima ziua, inca de la 8 dimineatza . Aiurea despre o conspiratie contra lui .
Chiar mi-am spus in gindul meu cind am vazut ca lui Sima ia cazut pata pe  Romikele: --ufff !!...bine ca a intrat altul la rind...am scapat...:)
.... apoi Romikele i-a scos firul din priza ca altfel sunt sigur ca aveam parte de spectacol total .

Eu nu am schimbat o vorba azi cu Sima .
Paharul a fost umplut de acuzatiile lui de conspiratie contra lui .....^  daca aude culori a fost lasat sa se linistesca .

Citat din: romikele din Ianuarie 22, 2016, 01:04:17 PM
E recidiva la recidiva!
In cele 30 de zile nu poate posta, dar poate citi!
Poate mai invata si ceva apicultura!  :razz:

Afirmatia ca as actiona la comanda unuia sau altuia, e o alta mare magarie!
Nimeni, dar absolut nimeni nu-mi dicteaza cum sa administrez domeniul, implicit cele doua forumuri, si nici colegilor!
Aluzii de genul celei facute de Sima reprezinta alte incalcari flagrante ale regulamentului minim impus.
Daca nu poate sa duca o discutie contradictorie, mai bine sa-si vada de problemele sale, sau sa ne ignore!

dodo79