Offtopic la Pustu stuparul

Creat de marian sima, Ianuarie 10, 2016, 01:22:45 PM

« precedentul - următorul »

calmusdaniel

Mama!daca e vorba de bani nu mai iese de la mine din stupina! =)) :hi:

dan sebastian

Live-ul  fiind interactiv, si oricine poate intra, existand link pe pagina aceasta, de ce nu participa mai multi din cei care stiu mai multe sau au pareri diferite?
Fiecare poate sa-si exprime parerea in direct.
Recunosc ca in unele conferinte avand durata mare, si la ore tarzii din noapte nu totdeauna poti sa te exprimi academic (uneori cuvintele nu se leaga perfect la 2 dimineata). Mi s-a intamplat si mie si e ceva normal. In direct e una iar cand asculti a doua zi poate ai reformula ceva fraze. Nu ai cum sa ai mintea limpede daca nu dormi la rand doua 3 zile.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dan sebastian

Citat din: calmusdaniel din Ianuarie 18, 2016, 02:42:54 PM
Mama!daca e vorba de bani nu mai iese de la mine din stupina! =)) :hi:
Sa inteleg ca daca il prindeti in stupina pe ala de are retea cu milionul de dolari il sechestrati pana faceti respectiva suma exact ca la carte?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

calmusdaniel

Dane cred ca si tie i-ti trebuie un management deasta,ca eu daca il prind il pun sa faca bani mai ceva ca Becali! =))

marian sima

Citat din: dan sebastian din Ianuarie 18, 2016, 03:48:58 PM
Live-ul  fiind interactiv, si oricine poate intra, existand link pe pagina aceasta, de ce nu participa mai multi din cei care stiu mai multe sau au pareri diferite?
Fiecare poate sa-si exprime parerea in direct.
Recunosc ca in unele conferinte avand durata mare, si la ore tarzii din noapte nu totdeauna poti sa te exprimi academic (uneori cuvintele nu se leaga perfect la 2 dimineata). Mi s-a intamplat si mie si e ceva normal. In direct e una iar cand asculti a doua zi poate ai reformula ceva fraze. Nu ai cum sa ai mintea limpede daca nu dormi la rand doua 3 zile.

Adevarat graiesti oricine poate gresi insa e una sa gresesti in declaratiile apicole si e alta sa vorbestii prostii,daca se rezuma la declaratiile apicole nu-i sesiza nimeni greselile,crezi ca altii din filmulete nu au mai gresit in unele afirmatii?

Dar cand te declari mare mafiot care cumpara arme de la sarbi si mai faci si unele declaratii in necunostinta de cauza automat i-ti atragi unele consecinte.

Intradevar live-ul fiind interactiv fiecare poate intra insa spunand adevarul poti deranja idoli lui Pustiu care-ti taie firul asa ca mai bine lipsa.

dan sebastian

Dacă intrii și vorbești decent fără sa înjuri nu cred ca îți taie nimeni microfonul chiar dacă ești contra a tot ceea ce s-a spus. Poți face o proba.

marian sima

Cat despre menegement ,mare lucru menegementul asta,unii cu sute de familii isi rotunjesc veniturile muncind prin strainatate altora nu le merge asa bine,probabil din cauza manegementului.

dan sebastian

Am intrat aseara în direct însă am adormit prea repede și nu apucai să revăd ce s-a discutat dar voi asculta acum.

Cipi

Citat din: marian sima din Ianuarie 18, 2016, 05:21:35 PM
Dar cand te declari mare mafiot care cumpara arme de la sarbi si mai faci si unele declaratii in necunostinta de cauza automat i-ti atragi unele consecinte.
Omul a facut o gluma, sa inteleg ca dvs nu stiti ce e aia gluma?

marian sima

Eu stiu ce e aia gluma dar nu-mi permit sa fac glume pe seama altora pe care nu-i cunosc,mai ales glume proaste.

Cat despre decenta de care vorbia Dan,cand se pretinde decenta trebuie sa nu vorbesti de altii care nu sunt de fata,sa nu fii duplicitar si in spate sa-l calomniezi pe DM si in fata sa te declari mare fan al lui ,eu asta inteleg prin decenta bun simt.

D006

Atentie mare ! orice dialog pe forum , YT , FB este monitorizat . Nu mai aduceti vorba de arme sau ganduri razboinice nici macar in gluma deoarece pana sa vina niste baieti suparati la usa voastra se inchide canalul de comunicare unde se desfasoara aceste glume . Conform legii toate discutiile raman stocate cel putin 6 luni in serverele baietilor cu ochi albastri !

PS. Acum vreo saptamana un iordanian a fost expulzat din Romania doar pt ca pe FB seruia postari primite de la grupuri islamiste.

Pustu

Citat din: marian sima din Ianuarie 18, 2016, 05:21:35 PM
Pustiu care-ti taie firul
Asta ce e ? Gluma ? Unde s-a intamplat asta ?

Cipi

Citat din: marian sima din Ianuarie 18, 2016, 05:54:58 PM
Eu stiu ce e aia gluma dar nu-mi permit sa fac glume pe seama altora pe care nu-i cunosc,mai ales glume proaste.
Una peste alta, Leonard s-a facut placut, dvs nu ati facut altceva decat sa va atrageti antipatii.

marian sima

Declaratia ta.

ps: nu mi-e frica de monopolizare . butonul de MUTE e la mine . cred . nu l-am cautat pana acum  =))

marian sima

Cipi intelege ,eu nu ma fac duplicitar ca sa ma placa cineva.

Stii unii il acuzau pe Dragos de unele chestii,asemenea indivizi care se bateau cu pumnul in piept pentru corectitudine au cerut sa le fac rame speciale pentru falsificarea pasturi.

Unii mi-l vorbia pe DM pe la spate si in fata se arat fani DM,eu nu sunt asa .

Ma doare-n cot de antipatii,ai omenie te tratez cu omenie,iti lipseste omenia te tratez ca atare si inca am fost prea indulgent cu unii.