Pagina lui tuturicius

Creat de tuturicius, Mai 15, 2015, 05:59:10 PM

« precedentul - următorul »

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

struan

Citat din: tuturicius din Martie 28, 2016, 05:09:55 PM
Papadii. Seamana cu altceva??

Am banuit ca sunt papadii dar mi se parea ca e mult prea devreme ca sa infloreasca. Sau poate din cauza ca la noi aici in Botosani vremea este mai intarziata. Cred ca totusi si pentru zona dvs. a inflorit devreme. Probabil in maxim 10 zile infloresc si la noi. Am intrebat pentru ca la noi sunt ani in care papadia da ceva miere. Tot la inflorirea papadiei de obicei incepeam prima serie de matci. Asta insemna ca inainte de inflorire aveam cam o luna cu temperaturi medii de aprox. 15 grade. Anul asta e atipic.

tuturicius

Citat din: struan din Martie 28, 2016, 05:19:18 PM
Am banuit ca sunt papadii dar mi se parea ca e mult prea devreme ca sa infloreasca. Sau poate din cauza ca la noi aici in Botosani vremea este mai intarziata. Cred ca totusi si pentru zona dvs. a inflorit devreme. Probabil in maxim 10 zile infloresc si la noi. Am intrebat pentru ca la noi sunt ani in care papadia da ceva miere. Tot la inflorirea papadiei de obicei incepeam prima serie de matci. Asta insemna ca inainte de inflorire aveam cam o luna cu temperaturi medii de aprox. 15 grade. Anul asta e atipic.
Ooo ... la mine primele papadii, asa , una la 10 m din februarie apar in ultimii ani. Ne ajuta vremea pe aici, primavara. Inca primavara asta o fost mai rece aici decat in sud, dar, de obicei, aici e cel mai cald. Ma rog, cum mergi catre Timisoara, e si mai cald. E un culoar pe unde mai scapa cate o adiere mediteraneana, care se simte pana la Timisoara, pana la Arad, cateodata si mai sus ...
:hi:

struan

Stupii dvs. sunt multietajati cu corpuri 3/4 ?

tuturicius

struan

Am intrebat pentru ca si eu tot cu modelul asta lucrez. E destul de putin raspandit la noi.

tuturicius

trantore

acus iti deschizi fabrica de stupi....  daca o tii tot asa

tuturicius

Citat din: trantore din Aprilie 01, 2016, 11:22:05 AM
acus iti deschizi fabrica de stupi....  daca o tii tot asa
Daca mi-ai vedea productia de la tura asta de fiert nu ai mai fi asa convins  =)) Vreo 5 corpuri pe ora pot fierbe... Funduri si podisoare ies ceva mai multe ca bag doua deodata. Asta daca nu ma opresc deloc. Apoi la cum pute diluantul si fum ce iese din parafina mai iau si cate o pauza de o tzigara. Cand e corpul fierbinte iese diluantul instant - ies aburi de diluant.

Cipi

dar de ce se pune diluant in parafina?

tuturicius

tuturicius

trantore

Daca mi-ai vedea productia de la tura asta de fiert nu ai mai fi asa convins  =)) Vreo 5 corpuri pe ora pot fierbe... Funduri si podisoare ies ceva mai multe ca bag doua deodata. Asta daca nu ma opresc deloc. Apoi la cum pute diluantul si fum ce iese din parafina mai iau si cate o pauza de o tzigara. Cand e corpul fierbinte iese diluantul instant - ies aburi de diluant.
[/quote]
pai vin sa le vad....   ca doar nu stau la capatul lumi

trebuie sa le vopsesti imediat ce le scoti de la fiert?

este si ceva vopsea pe baza de apa, ai incescat_o?

asa imi vine si mie sa imi trag un fierbator cu parafina, trebuie neaparat vopsite? sau se pot lasa si asa?

bucovineanu

Daca sunt fierte in parafina nu mai prinde nici o vopsea.