Sfat achizitie teren!

Creat de C@T@LIN, Ianuarie 07, 2015, 11:58:34 AM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Daca terenul nu e intabulat adica nu e inscris in cartea funciara, costurile sunt destul de mari. Trebuie adus un inginer de la cadastru care sa faca un plan de situatie, lucru care costa destul de mult, dupa care actualul proprietar se intabuleaza. Si aici mai trebuie niste bani. Abia dupa aceea se merge la notar pentru intocmirea actului de vanzare cumparare, pentru care se platesc alti bani.

relutu

Se poate construi,constructie apicola.Cunosc pe cineva care a construit in camp ditamai vila,(constructie apicola) fara sa aiba vreun stup.Legat de intabulare cel care vinde ar trebui sa aiba toate actele(intabulare,carte funciara etc)daca nu le are scade din pret.

octav

O informative de ultima ora. Cei care aveti terenuri neingradite, aveti grija ca se va incepe in unele commune cadastru general. Interesati-va la primarie sa nu se uite cumva de voi. Se vor putea face iar misculatii cu pozitia in tarla. Daca un vecin are ingradit terenul aveti grija sa fiti de accord cu amplasamentul daca nu incepeti ceva demersuri sa se mute pe locul lui. Vor sa modifice legea 18. Deocamdata sunt niste informatii, mai dureaza 2-3 luni pana se incepe efectiv. Si eu am terenuri in camp unde am si cadastru si imi pare o idiotenie ce vor sa faca. O sa va tin la current.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos