• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Eveniment apicol A(R)picultura - 28 februarie - 1 martie Arad

Creat de CCIA, Decembrie 18, 2014, 12:59:54 p.m.

« precedentul - următorul »

CCIA

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad împreuna cu Asociația Crescătorilor de Albine filiala Arad organizează în perioada 28 februarie - 1 martie 2015 prima ediție a evenimentului apicol A(R)picultura.

A(R)picultura s-a născut din necesitatea de a sprijini acest sector agricol, foarte dezvoltat la nivelul regiunii.
În cadrul acestui eveniment se vor prezenta unelte, produse și utilaje apicole, hrană și medicamente pentru albine. De asemenea, vor fi prezentate produse apiterapeutice și apicosmetice, dulciuri si sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiționale, ambalaje, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Conferințe pe teme de specialitate • Întâlniri de afaceri
Evenimente conexe: întâlniri de afaceri, prezentări firme, întâlniri ale membrilor asociațiilor profesionale, programe cultural-artistice, concursuri pentru vizitatori, tombole.

Pentru detalii și rezervări: Tel. 0730.188 287    Email: [email protected]


ss2703


Eugen B


daniel.arad

Detalii..in ce conditii pot participa apicultorii cu produse de vanzare...

CCIA

Evenimentul va avea loc la complexul expozitional Expo Arad. Adresa: Calea Aurel Vlaicu nr. 300
Cei care doresc sa participe va rog sa trimiteti o cerere pe adresa de email: [email protected]
Va multumim!

Eugen B


CCIA

Camera de Comerţ, Industie şi Agricultură a judeţului Arad împreună cu Asociaţia Crescătorilor de Albine din România filiala Arad au plăcerea de a vă invita la evenimentul apicol A(R)picultura 28 februarie - 1 martie Expo Arad (Calea Aurel Vlaicu nr. 300).

Deschiderea oficială va avea loc în data de 28.02.2015 la ora 1000.

Târgul va fi gazdă pentru producătorii și comercianții principalelor produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente, a produselor stupului: miere, polen, propolis, ceară și nu în ultimul rând o gamă de produse cosmetice care au la bază produsele stupului.
            În cadrul târgului se vor ține conferințe pe teme apicole prezentate de:
• Dr biochimist Mateescu Cristina -Institutul de Cercetare  Dezvoltare pentru Apicultură -propolisul remediu-medicament.
• Dr medic veterinar Poncea Andronescu Bogdan - Institutul de Cercetare  Dezvoltare pentru Apicultură-bolile albinelor-prevenție-tratament.
• Conf. Dr. Ing. Patruica Silvia - Facultatea de zootehnie si biotehnologii - Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului " Regele Mihai I al Romaniei" din Timisoara-influența produselor probiotice și prebiotice asupra stării de sănătate a familiilor de albine
• Conf. Dr. Narcisa Mederle - Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului " Regele Mihai I al Romaniei" din Timisoara-produse pe cale de brevetare"Supliment alimentar din plante utilizat în prevenirea și combaterea nosemozei la albine"
• Ing Fetea Ioan -președintele Asociației Crescătorilor de Albine din România-probleme actuale și de perspectivă privind apicultura în România.
• Adunarea Generală a membrilor Asociației Crescătorilor de Albine din România Filiala Județeană Arad-participă președintele A.C.A din România ing Fetea Ioan- sâmbătă ora 1400.

Program de vizitare târg:-sâmbătă  10-18
                                        -duminică  9-16

Atasat puteti gasi invitatia impreuna cu programul evenimentului.
Prezentarea invitatiei completate cu datele solicitate va permite accesul gratuit la evenimentul A(R)picultura.

Date contact:
Tel: 0730188287
Email: [email protected]

trantore

sper sa ajung si eu duminica. ar fi primul targ apicol la care ma duc

O sa fie facut anual?

trantore


Eugen B

Am fost iar la acest targ, la fiecare editie am fost ca asta a fost a-2a.
A fost mult mai multa lume, dar ca si gherete nu au fost mult mai multe, oricum e bine ca lumea vine si mai cumpara cate ceva.
Eu am cumparat ceva lucruri necesare, mai ales un refractometru care cred ca fiecare stupar ar trebui sa il aibe

Kiwi Bee

Populatia de rind(consumatorii) trebuie sa mearga in primul rind. Daca se duc consumatori apoi se aglomereaza si vinzatorii. Pt consumatori ar trebui intrare gratuita ca sa poti atrage un numar cit mai mare, dar din pacate si aici in NZ la tot felul de tirguri intrarea nu este gratuita pt consumatori(astia nici nu prea au auzit de asa ceva). De ce "drac" sa ma duc? Cu familia platim 60€ numai pt intrare. Mai bine ma duc la magazinul de specialitate de unde cumpar acele produse de care sint interesat si mai imi cumpar ceva in plus de acei 60€ sau cumpar online si din cei 60€ imi permit sa platesc curierul.

balasbebe


trantore


Eugen B

Anul acesta cand va fi la Arad targul apicol?
Ar trebui sa se faca mai multa reclama ca sunt foarte multi stupari in JUd. Arad si la targ nu prea vine nimeni.
Probabil ca nici producatorii nu sunt asa de interesati sa vina ca nu e cine sa cumpere

uve

Mi-ar face placere sa ajung la targul de la Arad .Depinde cu ce targ se va suprapune ca data de organizare. Nu se poate compara de exemplu cu targul de la Iasi unde participa apicultorii din 5 judete+ Basarabia. Cumparatorii sunt aceeasi dar sunt targuri apropiate , ca distanta : Timisoara , Ghiroda , Faget , Arad, Deva
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231