• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Eveniment apicol A(R)picultura - 28 februarie - 1 martie Arad

Creat de CCIA, Decembrie 18, 2014, 12:59:54 p.m.

« precedentul - următorul »

Eugen B

Timisoara-Ghiroda e acelasi. De obicei pana acuma de cand merg eu este tot la 1 saptamana distanta una fata de altul. si la Faget stiu ca era mai tarziu.

Eugen B

Cica vor fi subiecte interesante la Arad la targ.
Eu nu sunt sigur ca mai ajung. Dar sper sa ajung

cornelioandanciu

Am fost azi pe acolo, oferta nu prea variata , dar preturile au fost foarte accesibile. Eu am cautat o lisa pentru transport stupi, nu am gasit. M-am ratacit si prin sala in care se tineau conferintele, discutii interesante, domnul Fetea a expus niste probleme interesante, dar nu am vazut la domnii de acolo sa ia o atitudine impotriva crotalierii stupilor, s-ar parea ca acest rau este acceptat ca fiind ceva extrem de normal si necesar. Nu s-a discutat dspre asta cat timp am stat eu in sala.
S-a pus problema foitelor de faguri nesterilizate pe care le produc unele firme.S-a discutat despre pastrarea raselor autohtone. Un domn doctor a facut niste considetatii asupra anului trecut, a explicat foarte bine ce cauze au dus la pierderile imense din aceasta iarna, pe primul loc ar fi tratamentele ineficiente deoarece se utilizeaza tot felul de produse nespecifice apiculturii, apoi la medicamentele consacrate nu se respecta prospectele, se fac tot felul de amestecuri si retete nastrusnice.
A fost interesantr, ma bucur ca am fost pe acolo.
Va salut.

Eugen B

Eu sigur vin maine. Vin mai mult asa. Cumpar si ceva marchere pentru matci, in rest cam am de toate, mai mergem si pe la povesti pe acolo.
Multi pe net folosesc tot felul de prostii la tratamente, nici nu ma mir ca varroa si-a facut de cap in iarna asta