Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Multi au mult puiet in stupi, si daca nu au mancare va fi rau. Cine are mult puiet si stie ce sa faca va avea albina frumoasa la salcam

Florin94

Citat din: dan sebastian din Februarie 25, 2016, 06:46:03 AM
După cum am văzut ramele tale cu puiet în 14 feb. cred ca undeva între 1 și 5 martie va fi necesar să lărgești cuibul. E păcat să ți matca aia blocată în 3 rame sau 4. Da-i voie să evolueze!
Nu am mai deschis de atunci , dar cred ca sunt si mai frumosi , dupa 1 martie le mai dau cate o rama la descapacit dupa diafragma , cu largitul habar nu am . Pe la jumatatea lui martie ma uit mai amanuntit sa vad care a ajuns cu puiet binisor pe ultima rama vad ce le dau  . Vreau sa merg cu cate doua rame o data la largit de aia ii tin asa  sugrumati , merg cu cate doua o data si dupa 2 -3 largiri sa termin cu incheiatul la ei .Anul aceasta in luna lui martie  nu am timp la dispozitie sa ii "bibilesc" , inainte deschideam mereu stupii doar sa vad ce au sau cum sunt , acum am mai invatat cum sta treaba primavara ce trebuie si cum trebuie sau cel putin asa cred :-))  =))

Florin94

Citat din: Eugen B din Februarie 25, 2016, 06:47:23 PM
Multi au mult puiet in stupi, si daca nu au mancare va fi rau. Cine are mult puiet si stie ce sa faca va avea albina frumoasa la salcam
Da , sa speram ca ma desurc sa ii "manageriez "  =)) ca tot a fost acest cuvant la ordinea zilei iarna aceasta

tuturicius

daca nu te-ai dus si tu la Facultatea de Marketing - Management...

Prieten cu Stuparii

Citat din: Florin94 din Februarie 23, 2016, 11:00:36 PM
Citat din: Prieten cu Stuparii din Februarie 23, 2016, 05:23:29 PM

batate focul de frumos ce esti !!!! :D
Duma nici aici nu scap de tine ?
Florine ...sunt mai rau decat paduchii de pe albinele tale !!!!  :hippo: pentru mine inca nu este leac de scapare !!!!

Florin94

6 martie 2016 - roi pe 3 rame ( 2 rame de puiet )

Florin94

2

Florin94

3

Florin94

4

Florin94

5

Florin94

6

Florin94

7

Florin94

Gata ca apoi iar spune Pustu Stuparul ca le-am stropit cu sirop sa se lipeasca de podisor .

Florin94

Astazi le-am mai descapacit rame de la rezerva langa diafragma , ramele aveau cam 1-2 kg de miere

Cristel

felicitari si tie si reginelor de la tine! Vad ca stiu sa isi faca treaba cu adevarat! Cam putina miere in ramele cu puiet, mare grija sa le dai suficienta miere pentru ca alfel se streseaza - cam 5 kg de miere sa ai rezerve permanente pentru garnizoana prezentata mai sus. Bafta in continuare si vreme buna! BRAVO!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)