Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

MirceaCalin

Citat din: Florin94 din Martie 06, 2016, 02:48:26 PM
Astazi le-am mai descapacit rame de la rezerva langa diafragma , ramele aveau cam 1-2 kg de miere
Descăpăcite după diafragmă sau în cuib ?

Cristel

Citat din: Florin94 din Martie 06, 2016, 02:47:01 PM
Gata ca apoi iar spune Pustu Stuparul ca le-am stropit cu sirop sa se lipeasca de podisor .
Stai linistit,  ale tale sunt lipite de rama! =))
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

ciucur

Foarte faine ramele! Bravo!

Vad ca ai ramele in pat cald - sper sa nu gresesc. Asa le ai tot timpul sau doar iernarea o faci in pat cald?
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Florin94

Citat din: MirceaCalin din Martie 07, 2016, 01:05:06 AM
Citat din: Florin94 din Martie 06, 2016, 02:48:26 PM
Astazi le-am mai descapacit rame de la rezerva langa diafragma , ramele aveau cam 1-2 kg de miere
Descăpăcite după diafragmă sau în cuib ?
Dupa diafragma

Florin94

Citat din: Cristel din Martie 06, 2016, 11:29:00 PM
felicitari si tie si reginelor de la tine! Vad ca stiu sa isi faca treaba cu adevarat! Cam putina miere in ramele cu puiet, mare grija sa le dai suficienta miere pentru ca alfel se streseaza - cam 5 kg de miere sa ai rezerve permanente pentru garnizoana prezentata mai sus. Bafta in continuare si vreme buna! BRAVO!
Da le dau tot ce mai am prin ramele de rezerva si apoi trec puternic pe sirop

Prieten cu Stuparii

da ma ....nu am ce spune , frumoasa dezvoltare .

dan sebastian

Nu uita sa largesti cuibul. Sper ca au inflorit caisii la tine.
Foarte frumoase rame !
:bravo:
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Florin94

Cu largitul mai e cale lunga ....caisul cred ca in 2 zile infloreste , in oras intre blocuri toti corcodusii si caisii sunt albi de cateva zile

Cristel

Citat din: Florin94 link=topic=7916.msg233215#msg2332
/quote] Da le dau tot ce mai am prin ramele de rezerva si apoi trec puternic pe sirop
Puternic sa nu fie mult! In sensul sa nu blochezi cu siropul ramele de ouat! :P
Sunt convins ca stii deja ce vrea familia de albine, ai "senzori" de apicultor desavarsit! O primavara frumoasa!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Florin94

De maine le ating si eu acolo cu150-200 grame  cateva zile bara la bara cu niste substante puternicoase ca se anunta vremea proasta cu maxime de  5 grade ziua , apoi dupa valul de frig dupa 2 saptamani le pun bine la treaba , n-am ce sa fac daca ele cer.... :hi:

Paraschivescu Teodor

LA MILTI ANI si multa sanatate

Pustu

La multi ani !!!
Multa sanatate si numai bine

dan sebastian

La multi ani !
: sampanie:   : sampanie:   : sampanie:
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Florin94

dan sebastian

Cum a mers floarea ?
I-ai mutat deja la salcam?
Ai scos prima sarja de botci?