Targ Apicol Slobozia, editia a VI-a - 05/07.02.2015

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2014, 09:40:36 AM

« precedentul - următorul »

SummerCat

Citat din: pharaonu75 din Februarie 06, 2015, 05:38:45 PM
Stefane, FELICITARI!
De la an la an faci lucrurile mai bine!
Din partea mea ai toata stima!
:bravo: =D> =D> :bravo:
Imi pare bine ca toata suflarea forumului ii da energie pentru a VII-a %%-

Rezist greu sa nu zic ce-am auzind vorbind la targ... :
Ca mi-e sa nu se duca carbunii si sa nu mai mearga targul in 2016, ca ar fi fo 2 institutii care-l deoache pe Conu' si pe doamna lui.
Si orice ar face Conu si doamna lui, alea doua tot vor sa-si manifeste "bunatatea" fata de ei anul asta.

Sa fie "GALAGIE" de targ ????!!!???....ori ba???

valter

Cea mai apropiata piata de negot (la Slobozia)pentru Constanteni la marfa multa si de calitate.La Marea Neagra nu a mai organizat nimeni un TARG  de apicultura de la Ovidiu(poietul exilat) incoace.

Vesti proaste de la Minister, UE, planuri si programe...noi formulare, calcule in OS- scuze SO fata de ce iera UDE...mi s-a zbarlit parul...politia cu inmatriculari...genetica Dnei Chirila care mi-a sucit ''probabilistica esecului pozitiv''...misto.

Un prieten adevarat, cu un potential fantastic din punct de vedere organizatoric, in persoana domnului director Stefan Costea.

ps. Te pup Fane.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

SummerCat

Exact!  Mai pune si ce-am auzit eu la targ si in plus mai pune si neonicotidele si vedem care-i tinta vizata: agricultura Romaniei. Si apicultura romaneasca victima colaterala (dar PRINCIPALA si TINTITA inteligent).
Deja frantuzii sunt furiosi si manaresc la nivelul UE, fiindca Romania a devenit principala furnizoare de grau a Egiptului in decembrie anul trecut, intrecand prima oara graul frantuzesc ( mult mai scazut calitativ).
Ne asteapta vremuri grele!!!!

vladluca

Pacat de efortul organizatorilor,acestia au fost sabotati de MILITIA LOCALA Slobozia,care daca te vedeau ca nu ai numar de inmatriculare altul decat de IL ,iti cautau nod in papura si-ti dadeau amenda.Este ultimul tirg organizat la slobozia la care mai particip.Asa ca atentie mare pe viitor vizitatorilor si participantilor din alte judete.

pharaonu75

Ai luat amenda, du-o cu fruntea sus... nu ai luat-o degeaba. Dar sa nu arunci cu noroi in targ si in eforturile unor oameni si nici sa le desconsideri din acest motiv.
Nu te-a adus nimeni cu forta si nu te-a obligat nimeni sa parchezi pe unde nu trebuie. Oricine a gasit loc de parcare. In plus, oricine a putut intra cu masina pana aproape de stand pentru a-si incarca toate cumparaturile, atunci cand acestea erau foarte greu de deplasat. Totul tine de atitudine si de modul de comunicare.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

@pharaoanu75,
Am participat si eu la multe targuri apicole si nonapicole.In ziua targului politia are rol de gestionarea evenimentului ,nu de a sanctiona participantii.
Un astfel de targ e la Faget,deci se poate daca se doreste.Altfel o initiativa laudabila de a se organiza un targ apicol se transforma intr-o dezamagire din partea participantilor.
Amenda e cat valoarea produselor cumparate.
Pharaoane ai cartonas galben pentru postarea de mai sus.........
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

:bravo:
Politia nu stie altceva decat sa dea amenzi, nu sa educe!  :wink2:

pharaonu75

Citat din: filip din Februarie 07, 2015, 05:00:25 PM
@pharaoanu75,
Am participat si eu la multe targuri apicole si nonapicole.In ziua targului politia are rol de gestionarea evenimentului ,nu de a sanctiona participantii.
Un astfel de targ e la Faget,deci se poate daca se doreste.Altfel o initiativa laudabila de a se organiza un targ apicol se transforma intr-o dezamagire din partea participantilor.
Amenda e cat valoarea produselor cumparate.
Pharaoane ai cartonas galben pentru postarea de mai sus.........

Multumesc pentru cartonas. Dar pentru ca nu imi este de ajuns, supralicitez...  :D
Eu am fost prezent la acest targ, de la deschidere si pana la inchiderea celei de a doua zile. (in a treia zi nu a mai fost nimeni, pentru ca a venit viscolul, iar majoritatea expozantilor deja epuizasera stocul de marfa si plecasera).
Am venit si am plecat de la targ cu masina de mai multe ori in cursul unei zile, insa intotdeauna am gasit loc de parcare, chiar daca acest loc nu era in fata portii de acces. In schimb nu am putut sa ma abtin si sa nu murmur ceva printre dinti la adresa celor care, considerandu-se mai smecheri decat altii, lasau masina exact in mijlocul intersectiei, in fata portilor, ca sa nu se mai "chinuie" sa mearga inca vreo 20-30 de metri de la locul de parcare si pana in targ. Iar ceilalti soferi trebuiau sa stea la coada pentru a putea intra/iesi cu greu cu masinile de pe strazi pe care in mod normal circula masinile lejer in ambele sensuri.
Iar cand vine politia locala si le da amenda unor astfel de "smecheri", ei incep sa se planga ba ca au numar de alt judet si li s-a cautat nod in papura, ba ca nu au facut nimic, ba ca politia locala "isi face norma" la amenzi. Acele strazi nu au fost blocate pentru organizarea evenimentului ci au fost lasate libere pentru afluire/defluire. Daca cineva parcheaza in drum, incuie masina si pleaca la cumparaturi, ce trebuie sa ii faca politia locala? Sa il felicite si sa ii ofere ghiocei? Unde ati vazut asa ceva?
Am fost pe la mai multe targuri prin tara si nu am lasat niciodata masina parcata aiurea... de asemenea, la targ la Slobozia au venit, la cele sase editii de pana acum, foarte multi apicultori din alte judete. Nu i-am auzit sa se planga de faptul ca au fost hartuiti de politia locala si li s-a cautat nod in papura ca sa fie amendati.
Dar asta e mentalitatea romanului, "altul e vinovat intotdeauna, eu nu sunt vinovat niciodata, lumea intreaga conspira impotriva mea, sunt vanat, sunt hartuit, etc".
Nu am nimic cu Vladluca, nu il cunosc, nu m-a deranjat cu nimic, insa ar trebui sa fie mai intai cinstit cu el insusi si sa isi dea seama unde/cum a gresit, sa isi asume acea greseala si sa nu se mai supere pe targ degeaba.

Nea Filip, pentru postarea asta cate cartonase galbene imi dai? Dar rosii?  :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Daca e asa cum zici atunci e plasare de agent de circulatie in loc nepotrivit.
Deci rolul politistului nu e de a face planul de amenzi in ziua targului.
Solutia e ca politistii de la rutiera sa fie si apicultori,nu doar militieni...........
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bio

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 05:24:10 PM
....
Iar cand vine politia locala si le da amenda unor astfel de "smecheri", ei incep sa se planga ba ca au numar de alt judet si li s-a cautat nod in papura, ba ca nu au facut nimic, ba ca politia locala "isi face norma" la amenzi. ....

... sa inteleg ca si politia locala are atributii legate de circulatia pe drumuri publice..?

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 05:24:10 PM
..... In schimb nu am putut sa ma abtin si sa nu murmur ceva printre dinti la adresa celor care, considerandu-se mai smecheri decat altii, lasau masina exact in mijlocul intersectiei, in fata portilor, ca sa nu se mai "chinuie" sa mearga inca vreo 20-30 de metri de la locul de parcare si pana in targ....

Dane !!! ... m-ai injurat si pe mine..??..ca si eu in prima zi negasind loc de parcare pe o raza nu de 20-30 de metrii de poarta ci la mama dracului am  lasat masina pentru ceva timp parcata cam aiurea.... bine ca nu m-a amendat careva .

..dar cum  am iesit afara cu cumparaturi sa le las in masina...mi-au spus cei de la patrula de jandarmii ca nu am parcat OK masina si mi-au indicat un alt loc de parcare. I-am dat cheile lui Aurel Chilom si mi-a tras masina el si am rezolvat problema ..

pharaonu75

Citat din: filip din Februarie 07, 2015, 05:33:22 PM
Solutia e ca politistii de la rutiera sa fie si apicultori,nu doar militieni...........

Nu au fost politisti de la rutiera, ci politisti locali.

vladluca

N-am spus ca am luat-o degeaba,am si mentionat ca am numar de inmatriculare altul decat de IL.Asta a fost singurul  motiv. Multi soferi au patit-o ca si mine daca nu era din zona. Trebuie sa-si arate si militia muchii.Erau masini cu numere de IL parcate ca si mine care nu au avut probleme.Nu doresc sa  intru in polemica nu nimeni,am si spus in postare "pacat de efortul organizatorilor".

pharaonu75

Citat din: bio din Februarie 07, 2015, 05:47:35 PM
1. ... sa inteleg ca si politia locala are atributii legate de circulatia pe drumuri publice..?

2. Dane !!! ... m-ai injurat si pe mine..??..ca si eu in prima zi negasind loc de parcare pe o raza nu de 20-30 de metrii de poarta ci la mama dracului ma lasat masina pentru ceva timp parcata cam aiurea.... bine ca nu m-a amendat careva .

1. Politia locala nu are atributiuni legate de circulatia pe drumurile publice, insa are atributiuni, pe baza hotararilor consiliilor locale, de a sanctiona parcarea ilegala, intrarea pe interzis, oprirea la "dublaj" si alte cateva abateri.

2. Pe tine nu te-am injurat, pentru ca nu ti-am vazut masina si, chiar daca o vedeam, nu te injuram pentru ca esti prietenul meu... Vezi, sunt partinitor, pe tine te iert iar pe altii ii injur! :D

Acum, sincer si serios vorbind, nu cred ca politia locala se "lega" degeaba de cineva.

filip

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 05:52:38 PM
Citat din: filip din Februarie 07, 2015, 05:33:22 PM

Nu au fost politisti de la rutiera, ci politisti locali.
Astia sunt hiene in orase,cred ca au plan de amenzi fixat de primarii pentru asi pastra posturile.
Am vazut si eu niste faze in care radeau cetatenii de ei fiindca nu stiau legea.

pharaonu75

Citat din: vladluca din Februarie 07, 2015, 05:55:10 PM
N-am spus ca am luat-o degeaba,am si mentionat ca am numar de inmatriculare altul decat de IL.Asta a fost singurul  motiv. Multi soferi au patit-o ca si mine daca nu era din zona. Trebuie sa-si arate si militia muchii.Erau masini cu numere de IL parcate ca si mine care nu au avut probleme.Nu doresc sa  intru in polemica nu nimeni,am si spus in postare "pacat de efortul organizatorilor".

Scrie in procesul verbal, la rubrica abaterii, "inmatriculat in alt judet"? Esti sigur ca acesoferi cu masini inmatriculate in IL nu au fost amendati?