Targ Apicol Slobozia, editia a VI-a - 05/07.02.2015

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2014, 09:40:36 AM

« precedentul - următorul »

bio

Dane, cam are dreptate Vlad Luca... imi aduc aminte ce am patit acum 2 ani  la tirg..cind am venit cu papucul ala de Vaslui...

Acum parca vreo 2 ani in urma am ajuns la tirg la Slobozia cu o masina cu numere de Vaslui ... si am fost amendat cu usurinta spun eu de cei de la politia rutiera.

... am fost nevoit sa intru cu masina in spatiul destinat tirgului,  m-am dus in parcare m-am urcat in masina, echipajul de la circulatie erau opriti in spatele meu la 20-30 de metrii si cum am plecat dupa loc efectiv s-au luat dupa mine . ..si s-au tinut dupa mine vreo 200 de metrii ..

Fiind pe contra-sens nu puteam intra in spatiul tirgului care se tine atunci la "Ionel Perlea" si a trebuit sa ma duc vreo 200 de metrii pina la primul loc unde puteam sa intorc si acolo m-au oprit si "m-au fript "... printre motive:

..ca nu as fi pus centura --dar ei fiind in permanenta in spatele meu nu aveau cum sa vada eaxct acest lucru..
.. ca nu m-am incadrat corect pe benzile de circulatie in special cind am virat stinga.... ciudat motiv imputabil unuia cu 30 de ani de permis.
..ba ca nu mi s-a aprins lampa de stop cind am incetinit sa o iau la stinga...-- dar cu masina stationata cind am actionat frina s-au aprins dar ei in trafic vazusera ca nu s-a aprins stopuriole pe frina.

...si pina la urma am acceptat sa imi traga amenda pentru nepurtarea centurii ...i-am injurat/..... in gind.... si aia a fost.

Parca Razvan m-a intrebat de ce am cam intirziat dar nu-mi aduc aminte sa va fi spus exact  ce mi s-a intimplat atunci.....

Am luat cu  acel papuc... amenzi ce nu am luat in 30 de ani cu alte masini... De aceea nici nu prea umblu cu el... am prins frica...

vladluca

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 06:01:04 PM
Citat din: vladluca din Februarie 07, 2015, 05:55:10 PM
N-am spus ca am luat-o degeaba,am si mentionat ca am numar de inmatriculare altul decat de IL.Asta a fost singurul  motiv. Multi soferi au patit-o ca si mine daca nu era din zona. Trebuie sa-si arate si militia muchii.Erau masini cu numere de IL parcate ca si mine care nu au avut probleme.Nu doresc sa  intru in polemica nu nimeni,am si spus in postare "pacat de efortul organizatorilor".

Scrie in procesul verbal, la rubrica abaterii, "inmatriculat in alt judet"? Esti sigur ca acesoferi cu masini inmatriculate in IL nu au fost amendati?
Am si spus ca nu doresc sa intru in polemica cu nimeni,eu am pus in pagina ce am patit eu,vrei sa ma crezi bine ,daca  nu este nicio problema.Am pus in garda alti colegi ,ca pe viitor sa fie mai atenti cand vin la Slobozia-daca mai vin in aceste conditii cand sunt vanati de MILITIA LOCALA.

P.S.  Dati simpatizezi agentii de politie nu tine cont de cele de mai sus

pharaonu75

Bine, nu mai veni la Slobozia... stai la tine in Braila si parcheaza in centrul intersectiei sa vedem ce se intampla!
Dar sa nu spui, dupa ce vei fi amendat, ca ti s-a cautat iar nod in papura si ca ai fost amendat pentru ca nu aveai, spre exemplu, masina de o anumita culoare!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Paraonu 75,
acum nu trebuie sa te superi precum,,vacaru pe sat,,! :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

pharaonu75

Nu ma supar. Asa s-a suparat vladluca, hotarandu-sa sa nu mai vina la targ la Slobozia in anii urmatori.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vladluca

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 06:28:34 PM
Bine, nu mai veni la Slobozia... stai la tine in Braila si parcheaza in centrul intersectiei sa vedem ce se intampla!
Dar sa nu spui, dupa ce vei fi amendat, ca ti s-a cautat iar nod in papura si ca ai fost amendat pentru ca nu aveai, spre exemplu, masina de o anumita culoare!

N-ai-nteles nimic ! Pacat!

bio

Filip,... nu se supara Pharaonu-- Dan ..

.. discutam si noi aici fara nici o suparare.
..

Mai nasol de cei amendati.... si uitasem de amenda care o luasem si eu acum parca 2 ani la tirg la Slobozia.

..Razvane,..!!..Dane..!!..parca acum 2 ani am venit cu papucul ala alb cu numere de Vaslui..??..cind l-am umplut cu faguri.

Luasem aceea masina plin de sperante, ca o sa  fac cu ea multe.... dar  cu aceea masina am luat in citeva saptamini amenzi ce nu am luat in 30 de ani de cind am permis de conducere..:(

viorel55

vladluca

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2015, 07:01:50 PM
Nu ma supar. Asa s-a suparat vladluca, hotarandu-sa sa nu mai vina la targ la Slobozia in anii urmatori.
M-am suparat ca amenzile s-au dat selectiv.97.5lei/punct x3puncte de amenda nu ma vor face sa numai vin la Slobozia.E am tras un semnal de alarma vis-a-vis de "talpile" care se pun organizatorilor.Daca s-a-nteles altceva imi cer scuze!Voi fi prezent si la editia a-8a si la editia a 50-ea.Sper sa ne-ntalnim toti si la editia 51.

bio

Sa lasam amenzile in urma..:(.. sa amintim luycrurile OK..

.. ma bucur ca am reusit sa cumpar faguri, peste 250 de kg...:)... fara ceara la schimb la un pret mai acceptabil fata de ce cereau producatorii in primele ore ale tirgului.

..ma bucur ca am gasit si am luat ceva Anel... pacat ca cei de la Ovisan nu au avut 4-500 de kg..:(

Mi-am mai luat multe alte maruntisuri...ca la alt tirg nu stiu daca mai ajung pina la nul.

.. ma bucur ca am revazut destui colegi dupa forum.. 

A fost cel mai reusit tirg din cite s-au organizat la Slobozia... au fost foarte multi expozanti cu marfa din belsug..... deja experienta dl-ui Stefan i-si spune cuvintul .

marian sima

Unii soferi parcau masina in gura targului si blocau pe altii ,unul dintre acesti soferi a depasit coloana auto de la bariera,coloana care avea aproape 200 de m.

Parcarea de langa blocuri era temporara ,dupa ora 17 trebuia sa parasesti acea parcare,intradevar c-am multi politisti dar eu am crezut ca sunt pentru buna desfasurare a evenimentului .

Noroc ca numerele de Giurgiu sunt mai insesizabile mai ales cand se termina cu BOC la sfarsit. :) :rotfl:

RazvanTi

da bio acu 2 ani ti-ai luat-o.
domnul vladluca... pui pariu cu mine ca daca merg acum cu masina mea in alt judet mi-o iau?!?!? amenda zic... politistii Braileni sunt vestiti de exemplu...

in a 2-a zi a targului stateam de vorba cu Dan de la apisrom in dreptul camionetei lui si a venit la noi un "local" sa ne roage sa ne luam masina de acolo ca nu e parcata regulamentar. i-am explicat ca poate fi a unui client care poate sa aiba de luat cateva sute de kile de ceara si omul a inteles si a plecat.
depinde IN MOD SIGUR si de dialogul purtat. dar nu MUSAI
asta nu e un motiv sa nu mai vii la targurile viitoare, dar cum crezi tu...

nu e vorba mariane de cu ce se termina numarul de inmatriculare...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

marian sima

Era o gluma,orice sofer in orasul sau are intiparite in minte semnele rutiere si tot ce tine de circulatie,insa in alte orase mai ales necunoscute trebuie sa circuli un pic mai prudent .
Daca nu gresesti si esti in regula cu tot nu au ce-ti face.

pistol28

Vise.
Te intreaba daca ai PALARIE iar daca ai, te intreaba de ce ai PALARIE?

NAPOLEONA a zis: "cand cetateanul face primul pas afar din casa este in in afara legii."

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

relutu

Nu doar la Slobozia se intampla asa,cam in orice judet amenda o prima data cei din afara.Ce sa faci dragostea militiei ptr locuitorii din subordine. :mad: