Cu cine vei vota in TURUL 2 ???

Creat de Bătrânul, Noiembrie 05, 2014, 05:22:08 PM

« precedentul - următorul »

Alutus

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 17, 2014, 10:34:41 AM
Dovada suprema de mojicie... pot sa intreb ceva? Ponta avea cu el si copilul din prima casatorie? Sau pe ala l-a uitat?
Gresit. O nevasta si un copil parasit, s-a dorit a fi model de virtute si moralitate.
Sa nu uiti Darie!

D006

Pe chipul lui Dragnea se citea DUREREA !   vizionati filmul de acum 5 ani cand Geoana striga " Mihaela , dragostea mea" , urmariti fata lui Dragnea si comparati-o cu cea de azinoapte.
  Ieri pe la 5 dupaamiaza Dragnea a primit un telefon , totul era pierdut .

pharaonu75

Am desfacut o sticla de vin si beau in cinstea romanilor, indiferent de etnie! Merita! Am dovedit ca nu suntem pierduti ca natie si ca ne putem uni pentru ceva. Semnale de alarma au fost trase la Rosia Montana si la Pungesti...

Cosbuc spunea:

Noi vrem pământ!

Flămând şi gol, făr-adăpost,
Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut
Şi câine eu ţi-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vânt,
De ai cu iadul legământ
Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!
Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
Şi ham de cai, şi jug de boi
Dar vrem pământ!

O coajă de mălai de ieri
De-o vezi la noi tu ne-o apuci.
Băieţii tu-n război ni-i duci,
Pe fete ni le ceri.
Înjuri ce-avem noi drag şi sfânt:
Nici milă n-ai, nici crezământ!
Flămânzi copiii-n drum ne mor
Şi ne sfârşim de mila lor -
Dar toate le-am trăi uşor
De-ar fi pământ!

De-avem un cimitir în sat
Ni-l faceţi lan, noi, boi în jug.
Şi-n urma lacomului plug
Ies oase şi-i păcat!
Sunt oase dintr-al nostru os:
Dar ce vă pasă! Voi ne-aţi scos
Din case goi, în ger şi-n vânt,
Ne-aţi scos şi morţii din mormânt; -
O, pentru morţi şi-al lor prinos
Noi vrem pământ!

Şi-am vrea şi noi, şi noi să ştim
Că ni-or sta oasele-ntr-un loc,
Că nu-şi vor bate-ai voştri joc
De noi, dacă murim.
Orfani şi cei ce dragi ne sunt
De-ar vrea să plângă pe-un mormânt,
Ei n-or şti-n care şanţ zăcem,
Căci nici pentr-un mormânt n-avem
Pământ - şi noi creştini suntem!
Şi vrem pământ!

N-avem nici vreme de-nchinat.
Căci vremea ni-e în mâni la voi;
Avem un suflet încă-n noi
Şi parcă l-aţi uitat!
Aţi pus cu toţii jurământ
Să n-avem drepturi şi cuvânt;
Bătăi şi chinuri, când ţipăm,
Obezi şi lanţ când ne mişcăm,
Şi plumb când istoviţi strigăm
Că vrem pământ!

Voi ce-aveţi îngropat aici?
Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi
Noi mame şi surori şi fraţi!
În lături, venetici!
Pământul nostru-i scump şi sfânt,
Că el ni-e leagăn şi mormânt;
Cu sânge cald l-am apărat,
Şi câte ape l-au udat
Sunt numai lacrimi ce-am vărsat -
Noi vrem pământ!

N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!

RESPECT!!!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Alutus

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 10:58:51 AM
   Pe chipul lui Dragnea se citea DUREREA !   vizionati filmul de acum 5 ani cand Geoana striga " Mihaela , dragostea mea" , urmariti fata lui Dragnea si comparati-o cu cea de azinoapte.
Aseara am avu prima cearta cu sotia mea , de cand suntem casatoriti. Eu voiam sa privesc antena (H) 3, si RTv, ea voia alte posturi. Printre, picaturi am reusit sa privesc la posturile preferate. Ma voi duce la parintele sa ma spovedesc pentru placerile mele perverse si crude. Ce poate fi mai placut, decat sa-i vezi pe slugoii varanului scancind, pe curajoasle hiene ale  neamului ,vorbind despre manipulare pe iinternet, numarand din 5 in 5 ca sa iasa 50%, pe Gadea rezemandu-se pe scaun, pentru a nu cadea din picioare, toate acele vipere ,livide , pe ciuvica aiurand, pe abraham vobind aiurea si facandu-si curaj si cireasa de pe tort, ponta cel frumos strecurandu-se afara din palat, pe usa din dos, prelingandu-se pe langa ziduri, flancat de jandarmi. ( Nu mai au tab-uri in dotare) Iarta-ma parinte, caci promit s-o mai fac!
Sa nu uiti Darie!

stefanm

Citat din: Alutus din Noiembrie 17, 2014, 12:20:48 PM
Aseara am avu prima cearta cu sotia mea , de cand suntem casatoriti. Eu voiam sa privesc antena (H) 3, si RTv, ea voia alte posturi. Printre, picaturi am reusit sa privesc la posturile preferate. Ma voi duce la parintele sa ma spovedesc pentru placerile mele perverse si crude. Ce poate fi mai placut, decat sa-i vezi pe slugoii varanului scancind, pe curajoasle hiene ale  neamului ,vorbind despre manipulare pe iinternet, numarand din 5 in 5 ca sa iasa 50%, pe Gadea rezemandu-se pe scaun, pentru a nu cadea din picioare, toate acele vipere ,livide , pe ciuvica aiurand, pe abraham vobind aiurea si facandu-si curaj si cireasa de pe tort, ponta cel frumos strecurandu-se afara din palat, pe usa din dos, prelingandu-se pe langa ziduri, flancat de jandarmi. ( Nu mai au tab-uri in dotare) Iarta-ma parinte, caci promit s-o mai fac!
Ba s-o faci :) ca mai sunt si alti pacatosi,n-o sa fii singur,am avut si eu aceasta curiozitate perversa, recunosc =D> vezi de-aia au avut audienta si ei cred ca-i iubeste lumea :)
cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

pharaonu75

Citat din: stefanm din Noiembrie 17, 2014, 03:07:25 PM
Citat din: Alutus din Noiembrie 17, 2014, 12:20:48 PM
...am avut si eu aceasta curiozitate perversa, recunosc ...

Si eu la fel... am fost cel putin trei...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bismark

Vom trai si vom vedea a cui este neamtul al nostru sau al lor.Cred ca va fi o mare deceptie.Ceilalti trebuie sa-si faca o mare curatenie ca de Pasti. Dar tare mii frica de cei din spatele lui Iohanis. M-am resemnat dar este greu sa cred ca cineva le va face pe plac tinerilor care au iesit in strada deziluzia va fi mare.La aceasta mare mobilizare securitatea si-a spus cuvintul.In curind vor apare si filmele  cu mormanele de bani bagati in aceasta actiune. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

Dreptate pana la capat ! Bismarkule eu nu am nevoie nici de pomana , nici de 5 lei la pensie , nici de hasnaua 3 . Eu vreau doar O ROMANIE NORMALĂ !!!! asta se va obtine atunci cand toata mafia rosie va fi in puscarie iar toate averile ilicite confiscate pana la ultimul banuț. Voiculescu sa stea in puscarie pana la capat , toti primarii tradatori cercetati fara mila .
  Pentru mine Iohannis va fi o deceptie daca nu va face dreptate pana la capat !

Bătrânul

Dragos ! Eu astept steagul ca ai promis !  :welcome: :thanks:

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 17, 2014, 10:34:41 AM
Citat din: oroles din Noiembrie 16, 2014, 07:54:38 PM
Normal ca nu e legal. Nici Dragnea nu avea voie sa intre cu copilul in cabina de vot.

Dar cu secretara avea voie sa intre in Parlament? =)) =))

Citat din: Aurel din Noiembrie 16, 2014, 08:18:21 PM
...
S-a incercat prin asta un mesaj.Se  pare ca unul din candidati e dezavantajat in cea ce priveste copii...

Dovada suprema de mojicie... pot sa intreb ceva? Ponta avea cu el si copilul din prima casatorie? Sau pe ala l-a uitat?
exemple pentu societate :divortati cu copiii lasati ,cred ca ponta ia exemplu lui tariceanu :) cite neveste atitia plozi caracter 000

D006

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 17, 2014, 05:33:43 PM

Vine , vine ! felicitari secuilor care inca odata au demonstrat ca sunt oameni de cuvant . Pacat ca sunt condusi de niste borfasi care profita de instinctul lor nationalist.

stefanm

Da ,cei mai multi oameni nu au nevoie de pomana,au nevoie sa li se dea sanse egale atunci cand vor sa se angajeze,atunci cand participa la o licitatie ,cand vor sa ocupe o functie,cand vor sa inceapa o afacere,sa nu mai fie tratati cu aroganta ,sa nu mai apeleze la tot felul de p.c.r (pile, cunostinte
,relatii),sa primeze competenta,pregatirea ,inteligenta .Cred ca cei mai multi s-au saturat de gargara si de estimari sociologice care ne spun cu cat ne-a crescut nivelul de trai, vor sa si simta aceasta crestere...  Si mai cred ca in felul asta o sa se gaseasca apoi bani si pentru pensii,batrani ,spitale s.c.l Sunt un idealist...
cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

Bătrânul

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 05:45:20 PM

Vine , vine ! felicitari secuilor care inca odata au demonstrat ca sunt oameni de cuvant . Pacat ca sunt condusi de niste borfasi care profita de instinctul lor nationalist.
Cine a zis ca secui sint condusi ???? Nici acum nu au indraznitsa propuna sa votam cu PSD cu toate ca sint imprauna la ciolan .  =D> =D> :thanks:

ves.lucian

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 05:45:20 PM

M-am inscris si eu !!! Dar nu stiu daca voi avea parte !!!
                                        :hi: :hi: :hi:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

bismark

Dar cu mafia albastra ce se va intimpa e bine pusa la pastrare?, eu daca nu-mi mai taie pensia aia de 5 lei nu am nimic cu nimeni, dar voi nu veti avea pensie niciodata,o sa munciti pina la ultima suflare. Vad eu cum va zbateti sa apucati si voi o ciosvirta din ce mai este prin tara asta.Generatia Facebok va fi de azi inainte judecatorul vostru, ati scos ursul din birlog unde dormea dus. Fara munca si fara nici un viitor acestia vor fi pusi pe fapte mari si pentru unii si pentru altii deja, se vede directia, ori la bal ori la spital sau mai bine in maidan. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/