Cu cine vei vota in TURUL 2 ???

Creat de Bătrânul, Noiembrie 05, 2014, 05:22:08 PM

« precedentul - următorul »

D006

Bismarkule , trei apartamente inchiriate in Bucuresti si ai o pensia asa de buna , fara sa mai cersesti pensie de cinci parale la stat. APP intreaba-l pe Batranu ce pensie are si daca se vaita de bani .
  Bismarkule  daca nu ma insel tu ai un copil in occident , el ce zice ?
APP imi dorest sda muncesc pana in ultima zi a vietii . Pentru mine nu este aia viata sa stai cu curul in pat si ochii in televezor asteptand o pensie de tot cacatul.

PS. in viata nu e bine ca tot ce castigi sa tragi pe sula , mai poti si economisi pentru  a avea la batranete.

Bătrânul

Nu am inca pensie intrucit sint prea tinar :) numai 64 de ani. Sint cel mai batran somer a tarii cu 450 lei lunar  :nod: Nu ma pling decit de taria cozii  :nebun:  Mai vind cite un loc de casa din cele cumparate pe vremea cind eram si eu sculptor in marmura .  :thanks: O vorba veche " bani albi pentru zile negre " .  O treime din profit cheltuiam , o treime investeam pe termen lung si o treime era fondul de rulaj a afacerii.  :welcome:

bismark

Uite asa se manipuleaza, am o singura casa la tara unii de pe forum stiu ca au fost pe la mine.Iar despre pensie am contribuit la ea 30 si ceva de ani si nu are dreptul nimeni sa se agate de ia.Asa ca daca  Boc si Basescu mi-au luat 5,5 i-am urit si ii voi uri pe toti care se vor mai atinge de pensia mea.Cu numele acesta sint multi asa ca esti in eroare. Asta este ultima data cind mai vorbesc frumos cu dumneata. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

pad3

@ bismark, respectele mele pt apicultorul din tine. cat priveste politicianul din tine...  :nono:...poate ar trebui sa urmezi sfatul mentorului tau victorviorel care va cere sa mai taceti un timp. cine stie, poate lasi naibii telecomanda aia din mana si incepi sa vezi societatea si prin alte filtre. sunt convins ca esti un OM, se vede din postarile tematice, te rog doar sa faci un efort sa rupi valul si sa lasi patima si ura deoparte (adika antenistilor).
parafrazind reclama.... nu esti tu cand urasti!
noi te asteptam sa revii, adik sa revina bismarkul pe care-l iubeam si-i ascultam sfaturile. sa ne-auzim cu bine  ^:)^
somnul ratiunii naste monstri

romikele

pad-ule  :i_love_you: !
Mi-ai luat vorbele "din tastatură"  :razz:
:hi:

oroles

Pensia este un drept de care nimeni nu ar trebui sa se atinga. Corect, dar salariul meu de ce a trebuit taiat cu 25% (atat spun ei, de fapt a fost mai mult) si pensia ta nu s-a atins nimeni? Numai muncitorii locuiesc in Romania? Intreaga patura a pensionarilor  (mai bine din jumatate din ei nici macar nu meritau pensia!) a fost tinuta in spate mai bine de un an de zile de cei care muncesc. Nici acum nu am ajuns cu salariul la nivelul de dinainte de taiere. PSD a dat pensie la multi care nu au avut nici stagiul de cotizare minim facut, in scopuri electorale. Venitul minim garantat (350 lei) s-a dat la toti puturosii in loc sa mareasca pensia celor care au muncit. Pai care e diferenta intre bunica mea care are 390 de lei pensie si a lucrat 30 de ani la colectiv si asta care ia 350 pentru cateva ore da taiat frunze la caini lunar? Ca sa nu mai spun ca vecina ei care are vreo 5 ani munciti la colectiv si restul a stat acasa are pensie mai mare decat bunica mea deoarece cumuleaza pensia ei cu pensia de sot supravietuitor, sotul ei fiind decedat. Cand s-a dus si bunica mea sa ceara pensie de sot supravietuitor dupa moartea bunicului a fost refuzata ca ar fi depasit suma de 350 de lei si conform legii are pensia "prea mare". In schimb vecina acum a depasit-o in ceea ce priveste pensia pe bunica mea? Ti se pare corect @Bismark? Banii pe care trebuia sa ii incasezi tu la pensie sunt in buzunarele altora platiti din pomeni electorale.

Cand s-a introdus venitul minim garantat s-au umplut bancile de tigani care veneau cu cupoane pentru a face credit. Nu stiam ce se intampla! Credeam ca tiganii aia chiar muncisera la viata lor.

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ciucur

Citat din: bismark din Noiembrie 20, 2014, 07:34:45 AM
   Dar cu mafia albastra ce se va intimpa e bine pusa la pastrare?, eu daca nu-mi mai taie pensia aia de 5 lei nu am nimic cu nimeni, dar voi nu veti avea pensie niciodata,o sa munciti pina la ultima suflare. Vad eu cum va zbateti sa apucati si voi o ciosvirta din ce mai este prin tara asta.Generatia Facebok va fi de azi inainte judecatorul vostru, ati scos ursul din birlog unde dormea dus. Fara munca si fara nici un viitor acestia vor fi pusi pe fapte mari si pentru unii si pentru altii deja, se vede directia, ori la bal ori la spital sau mai bine in maidan. ^:)^

Despre pensie... Cine sa ne plateasca noua pensia daca o mai apucam? Numarul de copii, cei care vor contribui la pensia noastra este oricum prea mic. Dumneavoastra de bine de rau veti avea pensie.
Intrebati-va insa de ce nu au tinerii casatoriti din ziua de azi cate doi copii cel putin. Si inainte de a spune ca au alte lucruri in cap, ganditi-va daca le-ati lasat 'mostenire' conditii pentru a creste doi copii.
Ganditi-va ca si noi le vom lasa mostenire prea multi pensionari raportat la numarul lor.

Clasa politica din ziua de azi este rezultatul votului si rezultatul tolerantei prea mari fata de coruptie aratata de generatia dumneavoastra. Aceste lucruri vor afecta mai multe generatii. Sigur ca si domniile voastre puteti da vina pe trecut. Dar, schimbarea in bine facuta de generatia dumneavoastra este mult prea mica fata de ce ati fi putut face dupa Revolutie (pardon, lovitura de stat). Declaratia de la Timisoara ? Punctul 7? Punctul 8?

Despre mafia albastra sau portocalie sau rosie, sa intre toti pe mana justitiei indiferent cine sunt daca au gresit. Ati vazut ce liniste e in ultimele zile? Pana si 'miezu' politicii romanesti, presedintele conflictual si jucator Basescu dispera. El, cel mai tare din galaxie, nu a reusit in 10 ani ce a reusit poporul intr-o saptamana. Va avea cosmaruri toata viata pe tema asta.

'Generatia facebook' este o caracterizare care nu ni se potriveste la toti. Eu, cu proxima ocazie in care cineva va incalca principiile democratei, ma urc in masina si ma duc unde este nevoie pentru a nu lasa acest lucru sa se intample. Cred ca asta a invatat recent generatia noastra. Sa nu repete greselile generatiei dumneavoastra. Daca se vor repeta nu avem nicio scuza.

Maidan e un cuvant urat (ca provenienta si semnificatie moderna) care nu-si are loc in Romania de azi.
Cu cine 'sa ma lupt' eu pe maidan? Cu tata si cu mama? Cu cei ce m-au hranit si m-au tinut la scoala? Niciodata.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

oroles

Uite gandire desteapta aici:
http://www.zf.ro/politica/programul-economic-al-lui-iohannis-economia-nu-mai-trebuie-construita-prin-si-in-jurul-bugetului-de-stat-statul-asistential-nu-asigura-prosperitatea-ci-doar-minimul-necesar-traiului-13598949

Legat de ce spune @ciucur. Stai sa vezi cand vor iesi decreteii la pensie. Nu mai e mult. Cei nascuti in 1967 si  1966 vor dubla numarul pensionarilor din anul acela. Chiar ca noua nu va avea cine sa ne plateasca pensia. In Marea Britanie au pensii foarte mici comparativ cu salariile tot din cauza unor erori politice. Pensionarii englezi se muta in nordul Frantei sau chiar in Romania sau state est-europene ca sa isi mentina stilul de viata cu pensiile pe care le au de la statul englez.

oroles

Punctul 1:  "1) garantarea proprietăţii"
Astept sa faca mai multe in sensul acesta. In SUA daca ai prins pe unul la furat ai voie sa il impusti. In Romania nu ai ce face, iti iei si bataie si statul nu face nimic. Au plecat zeci de investitori din cauza ca pamantul lucrat de ei era furat. Mii de romani si-au vandut pamantul, stau cu mana in san si cand e culesul pleaca la furat. In Romania nu proprietatea privata este garantata ci dreptul de a fura al hotilor.

http://www.turnulsfatului.ro/26091/proprietarul-unei-livezi-a-impuscat-doi-hoti.html

Am pierdut sute de investitori din cauza asta!

Gemelu

Citat din: oroles din Noiembrie 20, 2014, 12:53:42 PM
Pensionarii englezi se muta in nordul Frantei sau chiar in Romania
Ba pardon' !!!
sa stea acolo la ei.....
Sau treaba lor, dar vor lua PLASA!!!
La noi "salamul cu soia" e mult mai scump ca la ei. O pensie de britanic poate ar fi suficienta in Romania, dar numai pentru unul invatat cu traiul in conditiile noastre.
Cand nu ai ce-ti place, sa-ti placa ce ai!

bismark

Vad ca v-ati inferbintat, eu am mai zis ca asemenea teme politice nu au ce cauta pe un forum de acest gen. Nici nu ne conoastem si ne scuipam dar cind ne vom intilni vreodata ce se poate intimpla?. Daca nu ma ataca nu raspundeam, asa ca voi respecta indicatia. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ciucur

E adevarat ca nu ne cunoastem insa nu ne scuipam, discutam liber.

Daca ne intalnim vreodata o sa am placerea sa va fac cinste cu o cafea macar. Sper sa acceptati.
Cu respect,
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Alutus

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 05:05:49 PM
  Pentru mine Iohannis va fi o deceptie !
Uite, eu sunt primul care recunoaste ca Iohanis l-a deceptionat, ca este un individ ipocrit si necivilizat. O televiziune de stiri a publicat un filmulet cu Iohanis intr-o parcare, lucrand ceva sub capota, blocand culoarul de acces al cetatenilor cinstiti din Romania . Un onorabil cetatean  a claxonat indelung, ca-i dreptul omului, nu-i asa! , pentru ca individul se pare ca este si surd  si i s-a adresat cat se poate de reverentios,: Misca Bă din drum . La care sus numitul i-a adresat mormaind, cea mai oribila injuratura, pe care mi-a fost dat s-o aud. Cu riscul de a fi banat definitiv si irevocabil si cu foarte, foarte multa jena, voi reda intocmai Grozăvenia asta: SE PUTEA SI FARA CLACSON.
Sa nu uiti Darie!

D006

aceiasi faza s-a intamplat undeva langa paris unde in locul lui Iohannis era un frantuz. Romanul indignat cum ii est eobiceiul incepe sa claxoneze ca nebunul uitant ca se afla langa un bloc. In cateva secunte ia- aterizat intamplator un ghiveci cu flori pe capota masinii.

Vezi ca nu eu am spus ca sunt dezamagit de Iohannis ! NU ma cita trunchiat.

stefan1

Citat din: oroles din Noiembrie 20, 2014, 01:00:08 PM
Punctul 1:  "1) garantarea proprietăţii"
Astept sa faca mai multe in sensul acesta. In SUA daca ai prins pe unul la furat ai voie sa il impusti. In Romania nu ai ce face, iti iei si bataie si statul nu face nimic. Au plecat zeci de investitori din cauza ca pamantul lucrat de ei era furat. Mii de romani si-au vandut pamantul, stau cu mana in san si cand e culesul pleaca la furat. In Romania nu proprietatea privata este garantata ci dreptul de a fura al hotilor.

http://www.turnulsfatului.ro/26091/proprietarul-unei-livezi-a-impuscat-doi-hoti.html

Am pierdut sute de investitori din cauza asta!

Foarte important ce ai scris! Cand lasi parazitii sa se inmulteasca, atat in societatea albinelor, cat si in cea umana, finalul este un colaps!!! Comunistii au permis asta, pentru ca de la inceputuri oamenii harnici le-au fost cei mai hotarati opozanti.
  In cazul concret al livezii si in general al agriculturii, profiturile sunt mici, doar cateva procente sau chiar daca intr-un an sunt mai mari, trebuie sa acumulezi pentru anii nefavorabili. Daca din productie se fura sau daca statul lasa producatorii la discretia speculantilor, fara a crea un cadru echitabil de valorificare a productiei, munca agricultorului va fi in pierdere si rezultatu pe termen lung este dezastruos nu numai pentru agricultori dar si pentru tara.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)