Cu cine vei vota in TURUL 2 ???

Creat de Bătrânul, Noiembrie 05, 2014, 05:22:08 PM

« precedentul - următorul »

italianu

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 16, 2014, 12:37:05 PM
dupa principiul tau, eu nu pot sa vorbesc de Brancoveanu sau Cuza, ca n-am trait in timpul lor 

la Aiud, Sighet ,Galati, Ramnicu Sarat, Craiova, Brasov, Oradea, Pitesti  inca se  mai vede sange pe jos. a fost recent tare.  iar tara merge astazi sa puna stampila pe un sistem juridic care aresteaza si condamna la ordin adversari politici iar noi ne bucuram. vai mama noastra de latini! Paine si circ! 

daca nu-i schimbam din cand in cand prind radacini. si atunci ar fi bine sa iti gasesti un job stabil in italia. d-aia apar revolutiile, ca nu-i schimbam la timp

ai mai vota iohanis daca n-ar avea nume de neamt? daca ar fi exact acelasi om dar s-ar numi Ghita Vasile, sa zicem ?

Aiudu-i la 40 km de mine(de unde-s nascut)!
Job-ul stabil il am din 2000 de cind am emigrat,si sa nu crezi ca la capsuni sau ca-s muncitor necalificat,din contră!
Oricine-i mai bun decit nelegiuiti care-s la putere,si asta tz-o spune unu' care are idei de stinga!
Viata nu-i dreapta ...obisnuieste-te cu asta!

Bătrânul

Cine nu voteaza , SA NU_I AJUNGA MINA PINA LA FUND !  :rusine:

dan sebastian

E legal sa intre copii cu parintii in interiorul urnei de vot ? Il vazui pe ponta , si ramasai surprins sa vad ca fiul lui baga votul in urna. ???
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

oroles

Normal ca nu e legal. Nici Dragnea nu avea voie sa intre cu copilul in cabina de vot.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dan sebastian

Si noi vrem corectitudine de la clasa politica. Se pare ca nu se poate.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Aurel

Citat din: dan sebastian din Noiembrie 16, 2014, 07:57:30 PM
Si noi vrem corectitudine de la clasa politica. Se pare ca nu se poate.
S-a incercat prin asta un mesaj.Se  pare ca unul din candidati e dezavantajat in cea ce priveste copii. In asazisa politica romanaesca nu mai conteaza ce e legal sau ilegal , corect sau incorect, moral sau imoral.Pe de alta parte se poate spune ca se imprima noii generatii responsabilitatea de avota.Intrbarea mea este ce s-ar fi intamplat daca toti cei care au copii ar fi venit cu ei la vot.Asa "citesc" eu acest gest.

bucovineanu

Se pare ca sondajul nostru a fost mult mai adevarat decat toate celelalte sondaje facute de marile "institute" de sondare a opiniei publice.  :smile:

D006

Citat din: ves.lucian din Noiembrie 10, 2014, 10:12:20 PM
  Esti sigur , Dragos ??? Mi-ar place si mie sa fie asa !!!
  La primele prezidentiale am votat cu Ratiu , Dumnezeu sa-l ierte !!!
  Doamne , ce putini am fost !!!
  Imi doresc tare de tot sa iasa Iohanis !!!
  Sa vedem cata mobilizare va fi !!!       
  As vrea sa fim asa de multi , incat orice butoane sa devina inutile !!!     
                                :razz: :razz: :razz:
Lucian vezi ca am avut dreptate !

Cristel

Ei dragilor, iata ce inseamna sondajul facut de noi, oameni care tindem sa fim spre clasa de mijloc. La noi nu tine cu pomeni, cu vrajeli. Daca nu erau speriatii de pensionari cu taierea pensiilor, cred ca scorul ar fi fost mult mai transant si in tara. E bine si asa! Sa avem sanatate si sa-l ajute Dumnezeu pe Iohannis sa aiba consilieri buni si sa conduca bine Romania!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

ves.lucian

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 12:13:21 AM
Citat din: ves.lucian din Noiembrie 10, 2014, 10:12:20 PM
  Esti sigur , Dragos ??? Mi-ar place si mie sa fie asa !!!
  La primele prezidentiale am votat cu Ratiu , Dumnezeu sa-l ierte !!!
  Doamne , ce putini am fost !!!
  Imi doresc tare de tot sa iasa Iohanis !!!
  Sa vedem cata mobilizare va fi !!!       
  As vrea sa fim asa de multi , incat orice butoane sa devina inutile !!!     
Lucian vezi ca am avut dreptate !

Nici nu stii cat de mult mi-am dorit sa fie asa !!! Ma bucur ca ai avut dreptate !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

Alutus

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 16, 2014, 07:35:06 PM
Cine nu voteaza , SA NU_I AJUNGA MINA PINA LA FUND !  :rusine:
Mă ungure, sa dea Dumnezeu sa scrii aici si peste 40 de ani.
Sa nu uiti Darie!

pharaonu75

Citat din: oroles din Noiembrie 16, 2014, 07:54:38 PM
Normal ca nu e legal. Nici Dragnea nu avea voie sa intre cu copilul in cabina de vot.

Dar cu secretara avea voie sa intre in Parlament? =)) =))

Citat din: Aurel din Noiembrie 16, 2014, 08:18:21 PM
...
S-a incercat prin asta un mesaj.Se  pare ca unul din candidati e dezavantajat in cea ce priveste copii...

Dovada suprema de mojicie... pot sa intreb ceva? Ponta avea cu el si copilul din prima casatorie? Sau pe ala l-a uitat?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

oroles

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 16, 2014, 11:26:23 PM
Se pare ca sondajul nostru a fost mult mai adevarat decat toate celelalte sondaje facute de marile "institute" de sondare a opiniei publice.  :smile:
IRES a dat bine. S-a incadrat cred si in marja de eroare si a dat si ordinea corect.
Pe SOCIOPOL nu dau doi bani. CURS-ul vad ca are si el probleme. Stiam ca cei de la CURS fac jocurile PSD. :D Oricum, s-a vazut ca PSD-ul a manipulat sondajele. Se vedea pe fata lor ca sunt suparati cand a iesit Dragnea sa dea declaratii, desi televiziunile de casa anuntasera victoria lui Ponta.

PS: Pe mai toti directorii de firme de sondaje ii cunosc. Unii mi-au fost colegi, altii mi-au fost profesori si stiu care cu cine e. :D
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Porfy66

Citat din: dan sebastian din Noiembrie 16, 2014, 07:48:06 PM
E legal sa intre copii cu parintii in interiorul urnei de vot ? Il vazui pe ponta , si ramasai surprins sa vad ca fiul lui baga votul in urna. ???

In interiorul URNEI DE VOT e legal sa intre doar voturile nu si alegatorii. Alegatorii au voie cu copii minori in CABINA DE VOT. Face parte din educatia civica a copiilor! Crezi ca acei copii pot influenta cu cine voteaza tatal sau mama?  :nebun: :nebun: :nebun: