PRAGA

Creat de Marek, Martie 16, 2011, 09:19:37 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Un apicultor nu face astfel de lucruri.

Marek

Alti stupi nu am. Am doar 2 lazi si rame crescute fara albine.

Marek

Cum pot remedia situatia? Daca eram apicultor sigur nu faceam asa ceva. Cu ocazia asta am scos si eu o rama cu albine dintr-un stup.

bucovineanu

Trebuie scoase ramele, scuturate de albine, inchis urdinisul si mutat stupul. Altfel se vor omori intre ele.

Marek

La ora la care mi-ati raspuns albinele erau demult plecate. Stupul l-am mutat. Pacat ca sunt apicultori care chiar practica asa ceva, cunosc eu unu dupa care m-am luat. A fost o prostie. :redcard:

bucovineanu

Daca te referi la postarea mea  de la alt topic sa sti ca nu a fost niciodata practicata de mine, dar era inspirata de un fapt real cand cineva mi-a omarat foarte multe albine si in final ma scotea pe mine vinovat ca nu dau mancare la albine si au mers la furat. Dar asta e o alta poveste

Marek

Nu am facut referire la dvs, nici macar nu am citit asa ceva. Persoana la care m-am referit a fost banata cred pe toate forumurile apicole, acum nici nu ma mir de ce a fost banata.

Marek

Am fost pt cateva zile in Praga cu nevasta, un oras deosebit de frumos. Daca doriti sa treceti pacolo fiti cu bagare de seama la bagaje. Eu am patito, in rest servicii foarte bune mancare foarte buna si multa si o multime de obiective turistice pe o arie destul de restransa.

Marek

De la nunta!!! :nudie: :birthday: :birthday: :beer: :beer: :coffee: :coffee: :D :D

pharaonu75

Casa de piatra! :birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Marek

In Praga :yes:

Marek

Stupii de la Orban Stefan

pharaonu75

O dovada in plus ca Stefan face treaba buna! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Marek

De aseara sunt fericitul posesor a doua roiuri naturale. Azi le-am mutat rama cu rama in corpurile vopsite pt ca cele in care le-am adus nu am apucat sa le vopsesc. Ambele acopera bine 6 rame 3/4 cam pe la ora 10. La unul din roi am observat nectar si au inceput sa cladeasca, la celalalt am observat matca. M-am cam grabit ca sa ajung la servici si nu am putut sa le verific mai amanuntit. Am lucrat cu o afumatoare improvizata ca un incepator dar nu am luat nici un ac. Poze peste 2-3 zile.

stefan1

Sa ai noroc de ei! Conteaza inceputul. Multi au renuntat dupa un esec de inceput. Perseverenta iti va fi rasplatita cu prisosinta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)