preţ miere

Creat de ionut.api, Iulie 02, 2014, 07:35:36 AM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Dn. Dragos o sa dai mierea cu atat?
Oroles cine produce putina miere ar trebui sa o dea endetail. Dar unii  din lejeritate o da engros la pret mic.

Dan Pașca

Daca o sa fie pretul cum zice Dragos,  ce facem atunci?!   mai platim impozite,asigurari si taxe din ce in ce mai mari pt.masini ,totul e scump ca sa poti performa, si ei vin si te impusca cu 8 lei,  HAI SA FIM SERIOSI?   o sa o dam probabil si asa ca trebuie sa supravietuim,dar nu stiu cat vom putea supravietui cu asemenea preturi,parerea mea ca ce e sub 10 lei,daca pui totul pe hartie si faci un calcul amanuntit,nu stiu daca mai e ceva castig,  si urmeaza un an ca si 2014  si tragem pe dreapta,si ii lasam pe ei(Fileomera...... si multi ati procesatori) sa produca , eu asta preconizez ca o sa se intample daca scad preturole pana la 7,8 lei... 

bio

Citat din: Dragos G. din Decembrie 14, 2015, 05:09:34 PM
Pentru la anul salcamul nu va depasi 13 lei iar poliflora 8 lei . Este previziunea mea si s-ar putea sa fie optimista.

Previziunea ta o fi "inspirata" de aici..??

http://www.tremot.ro/anunturi/

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

calmusdaniel

Citat din: bio din Decembrie 14, 2015, 11:44:41 PM
Pentru la anul salcamul nu va depasi 13 lei iar poliflora 8 lei . Este previziunea mea si s-ar putea sa fie optimista.

E un fel de clarvazator!Ca mama Omida! =))

filip

Intreb si eu:
Daca apicultorii au vandut anul acesta mierea catre procesatori si incaseaza banii la anul,intra pe Codul Fiscal din 2016?
Adica platesti sanatate,etc?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bio

Citat din: calmusdaniel din Decembrie 15, 2015, 08:01:14 AM
Citat din: bio din Decembrie 14, 2015, 11:44:41 PM

E un fel de clarvazator!Ca mama Omida! =))

E pe naiba  clarvazator.......am impresia ca  e PLAGIATOR .  =))

Oare are ceva in comun cu Ponta ?...  =))

calmusdaniel

Nea Bio nu-l mai lua cu plagiatul ca inchide pravalia si fuge  pe facebook! =)) La intrunirea de la Craiova s-a plans ca primeste numai dislike! =)) =))

Eugen B

Misto sau nu, pretul a ajuns de la 12 la 9.5 lei. Eu zic ca este deja o diferenta mare.

calmusdaniel

Pai din cauza neseriozitatii si a lacomiei unora fata de partenerii lor externi,au facut sa apara acest blocaj.Cand faci dumicatul prea mare risti sa te inneci.

Dan Pașca

Si eu la fel am impresia ca ei sunt neseriosi si fac tot felul de prostii in speranta de asi sporii profiturile,si daca nu le ies cum ar vrea ,arunca vina pe apicultori(ca ZAHAR,ANTIBIOTICE,F40 ....etc)    ,  doar isi permit ca nu fac afaceri cu banii lor,ci cu banii nostrii,   is curios ei tot la 7,8 luni isi primesc banii de la partenerii externi.   Noi tot dezbatem si vorbim dar de facut nu prea facem nimic,   am inteles ca sunt niste baieti prin Hunedoara care si-au facut o asociatie (societate)  ,colegi stupari de ai nostrii si vin partenerii externi si iau miere direct de la ei,intradevar e foarte greu de facut asa ceva,pt ca printre noi sunt si unii neseriosi,si chiar daca ai reusii sa te aduni cativa ar venii  unu,doi ai ar face ceva ne la locul lui,si foarte repede partenerii vor opri colaborarea.  Oricum daca colegii de la hunedoara au reusit bravo lor, ....

Florin_Dan

Citat din: Dan Pașca din Decembrie 15, 2015, 01:02:02 PM
...  am inteles ca sunt niste baieti prin Hunedoara care si-au facut o asociatie (societate)  ,colegi stupari de ai nostrii si vin partenerii externi si iau miere direct de la ei,intradevar e foarte greu de facut asa ceva,pt ca printre noi sunt si unii neseriosi,si chiar daca ai reusii sa te aduni cativa ar venii  unu,doi ai ar face ceva ne la locul lui,si foarte repede partenerii vor opri colaborarea.  Oricum daca colegii de la hunedoara au reusit bravo lor, ....
Pana la urma acesta este rolul asociatilor, de a ajuta la vanzarea produselor membrilor asociati. Nici un partener strain nu va venii sa cumpere 5 tone de miere de la X apicultor , oricat de serios ar fi el.

Eugen B

Daca am gasi sa dam mierea dincolo ar creste pretul si in tara.

florentin87

Citat din: Eugen B din Decembrie 15, 2015, 02:22:43 PM
Daca am gasi sa dam mierea dincolo ar creste pretul si in tara.
ce este greu intr o asociatie??in perioada comunista cum de erau!

Dan Pașca

Florine seriozitatea este problema in asociatiii,... cele existente au afcerile lor fiecare,nu le prea intereseaza de noi(apicultorii)