Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

bio

oo !!!! sa traiesti nea Andrei !!..

la aproape 50 ai mei pina la peste 60 ai dumitale, cred ca trebuie putin respect de aceea folosesc "nea".

Ia spune nea Andrei, dumitale om de peste 60 de ani cite kile de vin i-ti trebuie "sa se deschida briceagul" ??.. ... ca nepotului ( d2006) imi pare ca ii trebuie cam mult "ajutor"... 2 kile si n-are inca 40 de ani.

Ignatov Andrei

Citat din: bio din Decembrie 17, 2014, 11:43:22 AM
oo !!!! sa traiesti nea Andrei !!..

la aproape 50 ai mei pina la peste 60 ai dumitale, cred ca trebuie putin respect de aceea folosesc "nea".

Ia spune nea Andrei, dumitale om de peste 60 de ani cite kile de vin i-ti trebuie "sa se deschida briceagul" ??.. ... ca nepotului ( d2006) imi pare ca ii trebuie cam mult "ajutor"... 2 kile si n-are inca 40 de ani.

Iti spun peste 4 ani, la ora asta, pentru ca atunci voi avea peste 60 de ani (am 56 si 4 luni) !!!
Ce sa spun eu... ?!?
La "nepotu' se cheama AUTOCRITICA =)), pe cand la mine s-ar chema LAUDA si nu-i frumos !!! :wink2:
Sa fii iubit !!!

virgiliu

până la urmă care este subiectul pus în dezbatere?

romikele

Pai, dupa ultimele postari, cred ca subiectul e urmatorul: "este permis sa folosesti `briceagul` duminica ?"  =))

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kov iulian

Citat din: romikele din Decembrie 17, 2014, 01:12:18 PM
Pai, dupa ultimele postari, cred ca subiectul e urmatorul: "este permis sa folosesti `briceagul` duminica ?"  =))

=)) =)) =)) =)) =)) =))
E un subiect delicat (subiectul de pe forum nu cel legat de briceag), altfel faceam si eu caterinca.  :D

oroles

Citat din: romikele din Decembrie 17, 2014, 01:12:18 PM
Doar pentru taitul imprejur dupa unii fanatici.  :rotfl: =))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

marian sima

Oroles mie mi se pare ca esti un pic c-am obraznic. :)

Referitor la colegul nostru ,cel caruia ii trebuie doi litri de vin ca sa foloseasca briceagul nu e frumos sa radeti de el. :nono:

E normal alimentatia nesanatoasa mai ales purcelul creste colesterolul rau si nu e de mirare cea ce aud pe aici.

Iulian tu fiind un budist poti sa le spui cum sta treaba cu alimentatia si briceagul. :wink:

D006

Voi stiti sa cititi in limba romana ???? ce scriu eu si ce intelegeti voi !!!  deja am un litru la bord , daca il bag pe al doilea cred ca il fac pe bio fetita ....nu ca nu i-ar placea .

bio

Stai linistit dragoshe, orientarile tale sexuale, nu se potrivesc cu ale mele.

... auzisem eu la cineva ca te-ai fi imbracat in mireasa la nu stiu ce  bal mascat dar parca nu luasem in seama.... =))

oroles

Citat din: marian sima din Decembrie 17, 2014, 07:56:50 PM
Oroles mie mi se pare ca esti un pic c-am obraznic. :)

De felul meu sunt foarte cuminte, dar aici cred ca ai dreptate. Am fost un pic obraznic. Acum nu mai sunt...

Parearea mea e ca si protestantii, si catolicii si orotodocsii se mantuiesc. Iisus a zis clar: "Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor". Asta inseamna biserica nu altceva. Nu a zis ca "unde sunt adunati doi sau trei ortodocsi acolo voi fi si eu". Restul sunt detalii.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Kov iulian

Citat din: oroles din Decembrie 17, 2014, 10:36:38 PM
Parearea mea e ca si protestantii, si catolicii si orotodocsii se mantuiesc. Iisus a zis clar: "Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor". Asta inseamna biserica nu altceva. Nu a zis ca "unde sunt adunati doi sau trei ortodocsi acolo voi fi si eu". Restul sunt detalii.

Stiti cand apar problemele?
Atunci cand incepi sa iti spui ca individ ( sau grupul crede despre el) eu fac parte din biserica adevarata, eu sunt mai sfant si mai bun ca ailalti.

Cand iti spui, eu sunt mai bun ca altul iti hranesti mandria si incetezi sa cauti sa fi mai bun, fiindca deja te crezi ca esti bun si atunci incepi sa te duci in jos.

D006

marian sima

Stiti cand apar problemele?
Atunci cand incepi sa iti spui ca individ ( sau grupul crede despre el) eu fac parte din biserica adevarata, eu sunt mai sfant si mai bun ca ailalti.

Cand iti spui, eu sunt mai bun ca altul iti hranesti mandria si incetezi sa cauti sa fi mai bun, fiindca deja te crezi ca esti bun si atunci incepi sa te duci in jos.
[/quote]

Iulian nu este vorba de mai bun ca altii :),eu ma cunosc si stiu ca sant un pacatos,scot sabia imediat cand cineva ma deranjeaza.

Pavel spunea ;Sant cel mai mare pacatos.

Asta nu insemna ca nu a spus vestea cea buna si altora.
Bun este doar Unul singur.

Cand va veni Isus multi vor zice ,nu am cunoscut ,sau tu ala care cunosteai de ce nu ne-ai spus si noua.
Acum scuza aceasta nu mai este intemeiata si nu ve-ti putea spune ''DE CE NU NE-AI SPUS''.

cristian bh

Citat din: oroles din Decembrie 16, 2014, 09:04:13 PM

Ar trebui ca Marian sa se aplece mai mult asupra cititului Bibliei.

Sper,ca nu la Marian Sima te referi! :uimit:
Astuia de la atata citit i se trage pocinogul! =)) =))
Nu vezi ca a transcris toata Biblia pe forum?  ))/
De parca n-o avem cu totii acasa! :P