Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

ves.lucian

NiKoN , esti mai meserias si mai priceput decat mine !!! Tare mi-ar place sa ne brancalim intr-o zi !!!
                                                             :razz: :razz: :razz:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

marian sima

Inainte in anul sabatic erau eliberati ,robi,roabele,pamanturile ipotecate.

In prezent nu mai e asa ceva.

paul1

O precizare ... Marea Schisma a avut loc in anul 1054 !

ves.lucian

O mica eroare , paul !!! O simpla inversare a doua cifre !!! Dar esti un bun observator !!!
  Apropo , stii ca ungurii au fost si ei ortodocsi vreo 50 de ani pana la marea schisma !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

marian sima

Nikon pentru carmuirea biserici Dumnezeu a dat.
.    Şi el a dat pe unii apostoli, pe alţii prooroci, pe alţii evanghelişti, pe alţii păstori şi învăţători,

Preoti au fost scosi din schema,pastori nu.

cornelioandanciu

Citat din: marian sima din Decembrie 18, 2014, 07:05:17 PM

Pai nu, ca tinem doar ce ne convine...
Va salut.

ves.lucian

Dar daca voi ati vrea , puteti sa-l tineti !!! Cine va opreste ???

marian sima

Daca i-mi dovedesti ca Isus a spus sa tinem anul sabatic promit ca am sa dau drumul la toti robi si am sa eliberez pamanturile ipotecate. :)

Referitor la iertarea pacatelor ,prefer ca pacatele sa-mi fie iertate de Isus decat de respectivi din filmulet.

http://www.youtube.com/watch?v=8XcLzMVkHWE

oroles

De unde stii? Clericii catolici au an sabatic, adica 365 de zile in care nu se mai supun ascultarii ci se dedica unor activitati personale de dezvoltare. Predau la un liceu cu profil catolic si sunt foarte impresionat de ei, desi sunt ortodox. Sunt si elevi ortodocsi printre cei catolici, undeva la 10%. M-as fi bucurat sa fie si protestanti, insa cred ca iti dai si tu seama de ce nu sunt... :D

Din ce ne-a mai spus anterior Marian eu am inteles ca la origini a fost ortodox. Am o teorie despre migratia romanilor la cultele protestante si neoprotestante insa ma abtin ca s-ar putea sa il supar pe Marian, si nu asta este scopul. Teoria e probata si statistic. Oricum suntem printre cei mai conservatori din Europa, adica foarte putini ortodocsi trec la culte protestante.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

oroles

Mariane, preotii respectivi sunt greci iar ceea ce danseaza ei sunt dansuri traditionale. Se vede clar ca muzica lui Parizer a fost adaugata peste film. La voi e interzis sa dansezi?

Ceea ce faci tu e ori NESTIINTA, ori MANIPULARE.

marian sima

Oroles ca sant greci ca sant rusi tot preoti sant.

Aici ce este?Cum stam cu iertarea pacatelor?Pai daca cel care are nevoie de iertare este dusmanul lui popa?

http://www.youtube.com/watch?v=wTAHw7_Wp7g

marian sima

Nu este pentru prima data.

Adica este cu repetitie.

Si cineva mai spunea de lumina,pai daia le trebuie lumina ,e nasol sa dai intr-unul de al tau. :)

oroles

NiKoN

Citat din: ves.lucian din Decembrie 18, 2014, 07:03:25 PM
  NiKoN , esti mai meserias si mai priceput decat mine !!! Tare mi-ar place sa ne brancalim intr-o zi !!!

Mandria a fost fatala ingerilor, apoi oamenilor!
Asadar sunt nevrednic si pacatos.
Postez aici doar din dorinta de a prezenta credinta in care m-am nascut si o sa mor.
Nu vreau sa judec pe nimeni, fiecare este liber sa aleaga in viata.
Mereu am apreciat activitatea unor colegi, cu alte credinte sau fara, pe subiecte de apicultura, intrucat sunt constient ca am o groaza de lucruri de asimilat.
Nu vreau ca Marian sa mi-o ia in nume de rau, nu incerc sa mi-l fac enorias ci doar sa ii prezint si alternativa.

Referitor la textul invocat de Marian, in care se vorbeste despre tipurile de slujire in Biserica primara, nu se pot exclude preotii, intrucat insusi Apostolul Pavel, autorul acelor cuvinte, a hirotonit  preoti in cetatile castigate pentru Hristos, precum Timotei, Tit, etc.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

marian sima

Oroles nu stiu engleza si nu pricep nimic din ce spune.

Ce fac aia acolo este de condamnat .
Nimeni nu trebuie sa stea in genuchi inaintea unui conducator religios ,nu cunosc ce protestanti stau in genuchi inainte conducatorilor religiosi.