Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

NiKoN

Cu tot respectul, in propozitia colorata se afla raspunsul la intrebarea de ce nu serbam toti Pastele la aceeasi data. Se folosesc doua sisteme de calcul(calendare) diferite, iulian si gregorian, care au o diferenta de 13 zile intre ele.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Ignatov Andrei

Citat din: NiKoN din Decembrie 15, 2014, 09:07:00 AM
Cu tot respectul, in propozitia colorata se afla raspunsul la intrebarea de ce nu serbam toti Pastele la aceeasi data. Se folosesc doua sisteme de calcul(calendare) diferite, iulian si gregorian, care au o diferenta de 13 zile intre ele.

Cu tot respectul, ti-am trimis MP !!!
Sa fii iubit !!!

Ignatov Andrei

In concluzie:
- se poate munci Duminica la stupi, DACA si numai DACA, listam si punem sub fiecare capac cate o "tzidula" cu postarile pline de har si invataminte de pe acest topic !!! :wink2:

marian sima

Se poate munci insa trebuie musai sa le dai cu Aghiasma cu dispozitivul din imagine.

Dagos misto dispozitiv,ca tot veni vorba de misto. :)

D006

Cand ii botez pe 6 ian. folosesc busuiocul . la sirop voi folosi o fingurita de argint.

relutu

Dupa vesminte,cred ca pr. este catolic si nicidecum ortodox.

marian sima

Asa pare si dupa figura e rasa hispanica ,totusi dispozitivul e dibaci ,bate nu gluma. :rotfl:

D006

Omul este practic, bravo lui ! Fata de alti , batuti in cap , care confunda credinta cu misticismul si prostia e cale lungă.  Auzi ,cica unii  nu manancă carne de porc ca ii bate Doamne-Doamne... cat de prost sa fii sa te supui la asemenea vrajeala !

marian sima

Fi tu putin atent.
Eu nu te-am facut nici prost si nici batut in cap.

Cat despre mistic esti mai mistic decat mine de 1000 de ori sipot sa dovedesc daca vrei.

Pacat ca esti doctor,carnea de porc este una din cele mai nerecomandate carnuri din lume ,in urma cu o ora trecu la groapa un cetatean de 42 de ani care avea ceva probleme cu ficatul.

Tocmai a dat de carne de porc si probabil ca acum e in mormant.

Dumnezeu a creat omul si el stie ce e bun si sanatos pentru el asa ca a spus ce alimente face bine corpului.
Tu de ce nu bagi benzina la o masina diesel?
Tot asa si eu nu mananc carne de porc pentru binele si sanatatea mea.
Daca tu vezi ceva rau in asta eu zic ca te inseli.

O veche filozofie indiana zice ca ''Ce mananci aia esti''. :) =))

D006

Cand am adus vorba despre carnea de porc habar nu am avut ca si tu se supui la aceasta vrajeala . In Romania sunt o multime de nutritionisti pocaiti care recunosc ca o șunca de porc crescut in curte  este infinit mai sanatoasa decat mancarea din magazine . Cumva porcul nu este tot ceatia Domnului ???
  Daca omul acum mii si mii  nu manca hoiturile ramase in urma pradatorilor carnasieri si azi ar fi locuit tot in pom !

marian sima

Ce spui tu se numeste evolutionism.
Nutritionisti recomanda cu totul altceva decat carnea de porc.

D006

Si ce are rau carnea de porc in ea ?  Imi scapa numele dar chiar un nutritionist adventist recomanda carnea de porc de casa in locul chimicalelor din magazin.
Mi-am amintit ! este vorba de Dr. Virgiliu Stroescu

PACO

Cunosc adventist mort la 45 de ani de ciroza, cine crede ca daca nu mananca carne de porc traieste mai mult se inseala, moarte nu alege.De asemenea cunosc infinit mai multi oameni care au mancat carne de porc toata viata si au trait peste 80 de ani.

ves.lucian

CUMPATARE IN TOATE !!! Asta ar trebui sa fie o regula pe care sa o respectam cat mai bine !!!
Doara nu stim noi ca " PASARE CA PORCU NU-I ??? "
Batranii nostri au tinut posturile !!!
Un lucru extrem de folositor !!!
Eliminarea toxinelor din organism se face usor eliminand pentru o perioada principala sursa de toxine - CARNEA !!!
Nimic mai simplu !!!
Si dupa pauza , LA CARNATI ADUNAREA !!!
Astept sa vad ce zice prietenul meu Dragos2006 despre ce am scris mai sus !!!
                                                 :razz: :razz: :razz:

Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

D006

Cine a inventat postul a fost om destept deoarece avem nevoie de zileie de alcalinizare . Daca tinem post miercurea si vinerea este excelent pentru sanatate .   Cine tine posturile din calendarul ortodox e si mai sanatos !  Iar carnea se mananca pe sezoane , primavara carne de vițel , vara carne de pasare , toamna carne de oaie , iarna carne de porc. Totul a fost facut cu un rost , numai ca globalizarea ne-a stricat pe toti.