Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

dodo79

parerea mea este ca Dumnezeu e unul si acelasi,indiferent ca se numeste Dumnezeu,Iehova,Alah,sau Buda.iar daca vreti credinta adevarata cautati putin despre calugarii Budisti.sa vedeti acolo credinta,nu in calugarii cu mercedesuri de 50 mii euro.

bio

Citat din: Kov iulian din Mai 28, 2014, 04:40:26 PM
CitatLE ... cam subtiri motivele "convertirii"tale !!! :cool:

Totusi e nevoie de niste  " cohones "...

... ca sa fi ateu si sa intri intr-o religie,
...sau renunti la o religie a multora si sa treci la alta a unora putini
... sau sa renunti la religie cu totul si sa pierzi toate avantajele pe care le-ai avea.

Multi nu au acest tupeu si prefera sa ramana acolo unde s-au invatat, unde e cald si bine, nu conteaza ca, crede in acele lucruri sau nu.

Sal, Iuli...

ai nevoie de "cohones" daca vrei sa intrii   in ring cu Vladimir Klitschko...  =))

dodo79

Citat din: bio din Mai 28, 2014, 10:10:44 PM

ai nevoie de "cohones" daca vrei sa intrii   in ring cu Vladimir Klitschko...  =))

ai nevoie de paramedici :))

Kov iulian

Citat din: bio din Mai 28, 2014, 10:10:44 PM
Citat din: Kov iulian din Mai 28, 2014, 04:40:26 PM
CitatLE ... cam subtiri motivele "convertirii"tale !!! :cool:

Totusi e nevoie de niste  " cohones "...

... ca sa fi ateu si sa intri intr-o religie,
...sau renunti la o religie a multora si sa treci la alta a unora putini
... sau sa renunti la religie cu totul si sa pierzi toate avantajele pe care le-ai avea.

Multi nu au acest tupeu si prefera sa ramana acolo unde s-au invatat, unde e cald si bine, nu conteaza ca, crede in acele lucruri sau nu.

Sal, Iuli...

Iti da dor o bucata, dormi putin  apoi iti revii dupa un timp mai lung sau mai scurt cu o noua perspectiva asupra vietii.

Sa spuna Nea Marian daca nu e asa... 

Pana sa plece dintro parte si mult timp dupa aia ... "hara bara", afurisenii si multe astfel de binecuvantarii  :rotfl: :rotfl:

Fiind atras in parte ailalta nici nu sa asezat bine  si iar "hara bara" ...
" bastinasii " din partea ailalta cheama si atrag apoi se simt deranjati de aia noi ce vin sa le ia fata pe drumul spre cer .  :D :D :D :D

Si asa Nea Marian a tras si cu cei dintai si cu cei de pe urma mare parte din viata sa si mult timp de acum incolo  :D :D :D

Nu e nici o vitejie sa mergi din inertie pe o carare facute de parinti bunici etc, in schimb e mai greu sa iti croiesti propria carare ridici praful si deranjezi pe multi.

mosunick

Multe cai is ratacitoare, fratilor...
Aveti grija sa nu ii smintiti pe altii, ca pacatul vostru mare a fi!!!
Maica Sfanta sa va apere!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

D006

Citat din: dodo79 din Mai 28, 2014, 10:03:19 PM
parerea mea este ca Dumnezeu e unul si acelasi,indiferent ca se numeste Dumnezeu,Iehova,Alah,sau Buda.iar daca vreti credinta adevarata cautati putin despre calugarii Budisti.sa vedeti acolo credinta,nu in calugarii cu mercedesuri de 50 mii euro.
Calugarii Budisti care castiga 50 mii de coco pe spectacolul de lupte si alte maimutareli ?

PS: Noi stim ca esti un frustrat pana la Dumnezeu , nu incerca sa ne mai demostrezi acest lucru ca noi stim deja.

romikele

Nu există credință mai mare, sau mai mică... există credință, sau nu - și atât.
Restul sunt baliverne sornite de minți prea odihnite.
... asemănator cu subiectul cu cine contribuie cu cel mai mare PIB.

Discuțiile astea dau dovada imaturității majorității și faptul că noi nu suntem un popor, ci o adunățură de maimuțe retardate.
Și totuși ne mirăm că alții ne critică... AU DE CE!!!

marian sima

Mai baieti,cand am fost intrebat eu am raspuns,cand va intreb ceva de ce nu raspundeti?

Ce spune biblia despre preoti care se inchina la baal ,ce lea facut Ilie?

Daca religia nu conteaza de ce Isus a spus ;

19. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.
20. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v'am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin

De ce sa pazeasca tot ce a poruncit?Pai nu e deajuns credinta?
Asa ca poti sa fii pedofil daca ai credinta poti sa-ti vezi de treaba in continuare sigur esti mantuit.

Asa ca e normal sa fie servit acest slogan.

dodo79

Citat din: dragos2006 din Mai 29, 2014, 08:13:20 AM
Citat din: dodo79 din Mai 28, 2014, 10:03:19 PM
Calugarii Budisti care castiga 50 mii de coco pe spectacolul de lupte si alte maimutareli ?

PS: Noi stim ca esti un frustrat pana la Dumnezeu , nu incerca sa ne mai demostrezi acest lucru ca noi stim deja.
mai cauta putin.nu incurca calugarii budisti cu calugarii shaolin. o fi avand si shaolini credinta in buda dar nu se pot  compara cu popii nostri.si maimutareala aia de care zici tu este o arta pe care nu multi o pot face.
iar despre PS  =D> =D> =D> =D> =D> =D>.
care stiti? poate ai vrut sa scrii :stiu,ca esti singurul care mi-a spus asta. :P :P :P :P batate ploile ca-mi place de tine.
de cand m-ai trimis in lanul cu porub,numai de tine dau pe acolo. :nudie: :nudie: :nudie: :nudie:

Ionut bc

Cunoastem din Sfânta Scriptură că Dumnezeu le-a dat oamemilor între alte porunci si pe aceea a muncii si a odihnei, după cuvântul care spune: „Lucrează sase zile..., iar ziua a saptea este odihna Domnului Dumnezeul tău; să nu faci în ziua aceea nici un lucru (Iesire 20, 9-10). Asadar le-a spus să lucreze sase zile si în a saptea să se odihnească. Cu atât mai mult, în crestinism există aceste zile de odihnă: Duminica si Sărbătorile însemnate cu Cruce rosie din calendar. Când se respectă aceste zile se produce un echilibru cosmic, biologic, ecologic, psihologic si mai ales duhovnicesc. Când nu se respectă aceste zile de odihnă vine pedeapsa lui Dumnezeu peste acea familie. Unii lucrează la câmp, altii îsi fac casă, alte gospodine îsi fac curătenie, îsi spală etc. Aceste păcate, o dată făcute, iarăsi au efect asupra familiei respective. Vin certuri, necazuri, boli, bătăi, despărtiri etc., fară ca oamenii respectivi să-si dea seama de ce si de unde vin. Peste acei oameni care nu respectă zilele de odihnă, vin mari necazuri. Ele vin atât peste ei, cât si peste copiii lor. Duminica si în Sărbătorile cu Cruce Rosie din calendar nu avem voie să facem nici un lucru acasă. Femeile nu au voie să spele, să coasă, să măture, bărbatii nu au voie să lucreze la câmp sau altceva. În acele zile trebuie să mergem la biserică pentru a asculta Sfânta Liturghie, să ne odihnim, să citim cărti duhovnicesti, să ne rugăm etc. Practic a umbla intr-un stup este tot o munca, deci este pacat. Din cele invatate la facultate eu asta as putea sa-ti spun: este pacat!

dodo79

Citat din: Ionut bc din Iunie 07, 2014, 11:11:26 AM
Cunoastem din Sfânta Scriptură că Dumnezeu le-a dat oamemilor între alte porunci si pe aceea a muncii si a odihnei, după cuvântul care spune: „Lucrează sase zile..., iar ziua a saptea este odihna Domnului Dumnezeul tău; să nu faci în ziua aceea nici un lucru (Iesire 20, 9-10). Asadar le-a spus să lucreze sase zile si în a saptea să se odihnească. Cu atât mai mult, în crestinism există aceste zile de odihnă: Duminica si Sărbătorile însemnate cu Cruce rosie din calendar. Când se respectă aceste zile se produce un echilibru cosmic, biologic, ecologic, psihologic si mai ales duhovnicesc. Când nu se respectă aceste zile de odihnă vine pedeapsa lui Dumnezeu peste acea familie. Unii lucrează la câmp, altii îsi fac casă, alte gospodine îsi fac curătenie, îsi spală etc. Aceste păcate, o dată făcute, iarăsi au efect asupra familiei respective. Vin certuri, necazuri, boli, bătăi, despărtiri etc., fară ca oamenii respectivi să-si dea seama de ce si de unde vin. Peste acei oameni care nu respectă zilele de odihnă, vin mari necazuri. Ele vin atât peste ei, cât si peste copiii lor. Duminica si în Sărbătorile cu Cruce Rosie din calendar nu avem voie să facem nici un lucru acasă. Femeile nu au voie să spele, să coasă, să măture, bărbatii nu au voie să lucreze la câmp sau altceva. În acele zile trebuie să mergem la biserică pentru a asculta Sfânta Liturghie, să ne odihnim, să citim cărti duhovnicesti, să ne rugăm etc. Practic a umbla intr-un stup este tot o munca, deci este pacat. Din cele invatate la facultate eu asta as putea sa-ti spun: este pacat!
de ce sa fie Duminica si nu Sambata sau Lunea sau alte zile?din cate stiu eu prima zi este Duminica.

D006

măi dodo tu daca nu deschizi gura iti pocneste capul  ! ai pierdut un bun prilej sa taci !

dodo79

Citat din: dragos2006 din Iunie 07, 2014, 01:32:36 PM
măi dodo tu daca nu deschizi gura iti pocneste capul  ! ai pierdut un bun prilej sa taci !
ai auzit tu cumva glasul meu la urechile tale?
de tacut doar cei drepti pot sa o faca.
eu sunt drept ,dar pe verticala
daca am pierdut eu prilejul,cauta bine si poate il gasesti tu. :wink:

mihai.vr

Ionut bc, ne areti si noua niste versete din Biblie care sa sustina ceea ce ai spus mai sus?

bio

Citat din: dragos2006 din Iunie 07, 2014, 01:32:36 PM

Dragosh stai linistit, ce ii tzii calea lui Dodo ??