Oferte

Creat de mihai.vr, Martie 09, 2014, 08:05:28 PM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Barilul este 50 dolari

oroles

Citat din: Eugen B din Ianuarie 09, 2015, 03:44:42 PM
Barilul este 50 dolari
Asa e, barilul este cotat la circa 55 de dolari. Cine vrea, da si mai mult.   :rotfl: =))
La Bacau la Lukoil (cel mai ieftin din zona de la mine) era 4.99 benzina alaltaieri.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Jimmy2011

Zahar Diamant ambalat la 1 Kg la punga de hartie ,la Carrefour Drobeta la pret de 2.29 lei/Kg.Oferta este valabila pana pe 19.01.2014.
Ce este mai dulce si mai dulce decat mierea?...Otetul gratis...

Eugen B

Oroles mai uitete la stiri. Barilul a mai scazut si este 47 dolari. 50 a fost in decembrie si e pisibil sa msi scada. Nu este 55. Oferte la zahar sunt peste tot , trebuie sa sti cand sa cumperi. In hipermarketuri a fost si 2.18 lei. Cautati pe net si sigur o sa gasiti

dan sebastian

Sti cate kg are un baril ???
Pretul se apropie de 40 deja.
De ce tin pretul sus ?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Eugen B

Aproximativ 160 litri. De shmecheri

Mihai Sergiu

Cand pretul ajunge la 40$ pe baril , 90% din pretul combustibilului este acciza.
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Eugen B

Eu am fost curios si am cautat cat este acciza intr-un litru de benzina , respectiv motorina. Pe site-uri de specialiatate spunea ca pretul normal la benzina este de 2,3 lei si la motorina 2,4 lei, ceva de genu, restul pana la pretul de pe piata este acciza. Deci din cate cred eu cam 55% din pret este acciza , restul e pretul normal. Daca barilul mai scade pana la 40, respectiv 25$ din cate zicea un sef de la Lukoil, este posibil sa ajunga pe la 4 lei benzina. Mai jos nu cred ca va scadea vreodata, si de la jumatea anului am auzit ca iar va creste barilul.

antiopa din ardeal

La pretul benzinei si motorinei pe langa acciza mai sunt si alte componente cu siguranta, cum ar fi tva, comisioane, beneficii....... Daca am inteles bine subventia la motorina pe anul trecut acoperea acciza, si daca e adevarat a fost de~ 1,4 lei in trim 1 respectiv ~1,9 lei/litru in trim 2 si 3.

Ce ziceti de Baumax, gurile rele spun ca s-a cam dus. Pentru noi astia ce lasam pe-acolo maruntisul oare nu-i ceva lichidare de stoc sa iesim la pret bun? Are cineva informatii?

cipik

La Bricostore din Baneasa au fost vineri soldari, eu am aflat deabia seara cand am ajuns acasa.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

MirceaCalin

Citat din: antiopa din ardeal din Ianuarie 19, 2015, 12:14:33 PM
...Ce ziceti de Baumax, gurile rele spun ca s-a cam dus...
Austriecii ajunşi în pragul falimentului pentru că s-au extins prea mult s-au retras şi au tot căutat cumpărător.
Au găsit unul în "persoana" Leroy-Merlin.
Transferul părea că stă pe loc; rafturile erau aproape goale, toată lumea aştepta...
Anul acesta n-am fost să văd dacă au intrat în normal.

Mihai Sergiu

Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

andrei_georgian

Ce ziceti de Baumax, gurile rele spun ca s-a cam dus. Pentru noi astia ce lasam pe-acolo maruntisul oare nu-i ceva lichidare de stoc sa iesim la pret bun? Are cineva informatii?
[/quote]
A fost preluat de Leroy-Merlin, am fost eu in baumax craiova prin toamna si deja nu mai era aproape nimic prin el... :rotfl:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

MirceaCalin

Citat din: andrei_georgian din Ianuarie 20, 2015, 07:56:29 PM
... nu mai era aproape nimic prin el...
Pentru că se aştepta preluarea de către cumpărător şi reorganizarea stocurilor.

Vyktor

La Brico Store Militari,  motor de 2,2 Kw 3000 rot/min. 425 ron. Preturile sunt reduse cu 50% in vederea lichidarii stocurilor.