Oferte

Creat de mihai.vr, Martie 09, 2014, 08:05:28 PM

« precedentul - următorul »

yulian

Citat din: TDI din Septembrie 21, 2014, 10:57:31 AM
Ca alternativa la Apicomplex recomand pentru studiu: Aminovitazol sau Promotor L, e acelasi produs - comparati compozitiile.
Care se gasesc...unde??
Multumim.

TDI

A, da, pretul si forma de prezentare.
Promotor L e lichid si costa aproximativ 70 ron/litru, e produs de laboratoarele Calier din Spania.
Apicomplex e pulbere si costa aproximativ 40 ron/200 grame, 200 ron/kg.

Promotor L sau aminovitazol
Compozitia e asta: Compoziţie: Vitamina A (10000000 UI). Vitamina D3 (2000000 UI). Vitamina K3 (0,5 g). Nicotinamida (16.25 g). D-panthenol (7,5 g). Vitamina B1 (1, 75 g). Vitamina B2 (2,5 g). Vitamina B6 (1.125 g). Vitamina B12 (1,25 mg). Vitamina B15 (0,5 mg). Biotină (1 mg). Inozitolul (2,5 g ). Excipienţi (1000 ml) Alanin 11.5 g, arginina 6.1 g, 9,5 g acid aspartic, fenilalanină 5.5 g, Cistină 2.1g, acid glutamic 21.5 g, glicina 9.6 g, 4.7 g Histidină, hidroxiprolină urme, izoleucină 6,0 g, leucină 12.5 g, 9,5 g Lizină, Metionină 2,2 g, 9,5 g de prolină, 7.0 g serina, treonina 5, 0 g, triptofan 2,0 g, 5.3 g Tirozină, Valină 6.2 g.

PROMOTOR "L", tiene mas propiedades de vitaminas y aminoácidos que el
propio polen recolectados por las abejas.

Compozitia Apicomplex:
Compoziţie:
Vitamina B1.......................................5.000 mg
Vitamina B2......................................10.000 mg
Vitamina B6.......................................5.000 mg
Vitamina B12..........................................50 mg
Vitamina H (biotina).................................20 mg
Vitamina C........................................15.000 mg
Vitamina PP.......................................20.000 mg
Pantotenat de calciu............................15.000 mg
Excipient ad..........................................1.000 gr

Ti-am trimis un MP, yulian.

bionut

Albinele si produsele lor - Liviu Alexandru Marghitas  23.4 lei

http://www.librarie.net/p/45778/Albinele-produsele-lor-editia-revazuta-adaugita-Liviu-Alexandru-Marghitas

Eu am cumparat-o acum ceva timp cu 35 lei.

oroles

Azi la Carrefour Market Bacau zahar Ludus, 1kg cu 2.39 lei. Am luat 30 de kg de la Piata Centrala.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

mihai.vr

Stie cineva de ceva oferte de Black Friday la magazinele apicole?

mph

Citat din: oroles din Noiembrie 01, 2014, 01:07:42 PM
Azi la Carrefour Market Bacau zahar Ludus, 1kg cu 2.39 lei. Am luat 30 de kg de la Piata Centrala.

am observat ca zaharul Ludus indulceste foarte putin raportat la alte sortimente

un OM

Mai depinde si materia prima, sfecla sau trestie, proportia de naturale etc. Lucruri pe care nu putem sa le gestionam.

albinasebes

la Ludus au inceput sa bage pe langa sfecla si melasa, adica indulcitori din porumb.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

un OM

Stiam ca melasa este un subprodus, in urma rafinarii sfeclei de zahar. Dar nu am studii in domeniu.

octav

zahar la CORA cu 2.18 kg. E la pachete de 900 g si e 1.97 pachetul.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

yulian

Motorina 5.19 la Petrom  :lol: :lol:

octav

De craciun am bagat din Bacau cu 5.18
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

andrei_georgian

Foarte ciudata aceasta scadere de pret  :uimit: dar este binevenita  :rotfl:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

mircea_tm_gt

ciudata de la ce ? =))

barilul de petrol ii cotat cu 70 de dolari...de asta...anul trecut in primavara era 130 de dolari

andrei_georgian

am mai fost ele scaderi si la barilul de petrol dar la noi tot mare a fost pretul la carburant  :rotfl: oricum era prea de tot la cat urcase pretul..
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.