Oferte

Creat de mihai.vr, Martie 09, 2014, 08:05:28 PM

« precedentul - următorul »

pistol28

Profi 2.49 lei

pentru cei cu card ACTIV !!!!!!!
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

bucovineanu

cipik

Ca sa iesim din zona de discutie zahar, la Emag am comandat un circular de mama Einhel, rosu (cica ar fi gama PROFI de la ei) cu un pret de 220 de lei. Am si lucrat cu el, merge chiar bine, la 1400 de W.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

viorel_v2000

Citat din: TDI din Iulie 08, 2014, 04:12:34 PM
Întrebarea este daca înafara de capsele de 15 mm pe care le au disponibile mai se găsesc si alte dimensiuni? Eu am cumpărat unul. Multumesc pentru informatie!

Capsatorul de la Lidl :
Avantaje:
-ieftin
-3 ani garantie
-cand se va defecta, pentru ca in mod sigur "crapa" in cele din urma, ti-l primesc inapoi si-ti dau banii pe el
- se pot folosi si cuiele de la cele pneumatice (capsele, nu)

dezavantaje:
-capsele si cuiele mai trebuie putin "ajutate" cu ciocanul sa intre in lemn (nu are forta celui pneumatic)
- destul de des se blocheaza (capsele mai des, cuiele un pic mai rar) si deci se pierde timpul cu deblocarea
- NU SE GASESC CAPSE de vanzare, deci dupa ce se termina cele din dotare, pa... Pe piata nu se gasesc decat in cutii cu mai multe dimensiuni de capse, dar noua ne sunt utile numai cele de dimensiune maxima (nu stiu acum care sunt acelea- parca de 25) . Trebuie sa le cumperi pe toate si iese foarte scump/capsa utila.
- Capsele de pneumatic nu se potrivesc si nu pot fi folosite (numai cuiele) asa ca dupa ce terminati capsele din dotarea aparatului treceti pe cuie. Cuie puteti cumpara de la SEEA, sunt ieftine

Eu am avut unul care s-a defectat, am primit banii pe el si, in aceasta toamna, mi-am luat altul (cand au aparut din nou la vanzare). Sa vad cat o rezista la primavara dar nu ma voi baza pe el. In mod sigur o sa-mi cumpar si ceva cuie clasice.

TDI

Multumesc. Pana la urma, tot capsator mecanic cu compresor trebuie. Eu am in proiect veo 2000 de rame, asa ca trebuie o solutie.

cipik

Daca iti faci cadru va si mai usor sa bati cuie cu ciocanul, cel putin eu asa am de hand sa fac.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

dodo79

Citat din: oroles din Septembrie 11, 2014, 09:13:31 PM
Oferta Kaufland:
A incercat cineva zaharul asta?
Eu folosesc doar zahăr de ludus la sac. E din sfecla.e ok

sandupop

Citat din: viorel_v2000 din Septembrie 18, 2014, 02:11:33 PM
Întrebarea este daca înafara de capsele de 15 mm pe care le au disponibile mai se găsesc si alte dimensiuni? Eu am cumpărat unul. Multumesc pentru informatie!

Capsatorul de la Lidl :
Avantaje:
-ieftin
-3 ani garantie
-cand se va defecta, pentru ca in mod sigur "crapa" in cele din urma, ti-l primesc inapoi si-ti dau banii pe el

dezavantaje:
-capsele si cuiele mai trebuie putin "ajutate" cu ciocanul sa intre in lemn (nu are forta celui pneumatic)
- destul de des se blocheaza (capsele mai des, cuiele un pic mai rar) si deci se pierde timpul cu deblocarea
- NU SE GASESC CAPSE de vanzare, deci dupa ce se termina cele din dotare, pa... Pe piata nu se gasesc decat in cutii cu mai multe dimensiuni de capse, dar noua ne sunt utile numai cele de dimensiune maxima (nu stiu acum care sunt acelea- parca de 25) . Trebuie sa le cumperi pe toate si iese foarte scump/capsa utila.
- Capsele de pneumatic nu se potrivesc si nu pot fi folosite (numai cuiele) asa ca dupa ce terminati capsele din dotarea aparatului treceti pe cuie. Cuie puteti cumpara de la SEEA, sunt ieftine

Eu am avut unul care s-a defectat, am primit banii pe el si, in aceasta toamna, mi-am luat altul (cand au aparut din nou la vanzare). Sa vad cat o rezista la primavara dar nu ma voi baza pe el. In mod sigur o sa-mi cumpar si ceva cuie clasice.

Pentru capsatoarele pneumatice de la Lidl se folosesc capse tip U90 de diferite lungimi, dar sunt de maxim 40mm...si sunt destul de ieftine
http://www.utilul.ro/scule-si-unelte/scule-tamplarie/capsatoare--capse-si-cuie/capse-capsator-tip-u90-inaltime-30-mm---3000-buc-306-20-02.html
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

SPYKAL

Citat din: viorel_v2000 din Septembrie 18, 2014, 02:11:33 PM

Capsatorul de la Lidl :
Avantaje:
-ieftin
-3 ani garantie

dezavantaje:

Pentru acest model gasesti capse aici: http://www.scule-expert.ro/203-GREEN-Line/234~Capsatoare/517-Set-Capsator-cu-500-capse---MANNESMANN---M48410.html  Acelasi model de capsator am si eu. Pentru a mari forta cu care introduce capsa trebuie sa strangi la maxim surubul de deasupra. Capsele sunt foarte bune pretul la fel pt un nr de 3000 de capse. Spor la treaba. Stima si respect!!!
P.S. Rezista foarte bine. Eu il am de 3 ani si nu am avut pb cu el.

yulian

Citat din: bucovineanu din Septembrie 17, 2014, 08:57:14 PM
Citat din: pistol28 din Septembrie 17, 2014, 03:47:57 PM
Carefour  2.49 lei
Ce marca e zaharul de la Carefour?

Ieri am ajuns in zona...era zaharul Diamant...daca mai conteaza.  :hi:

xvader

am luat azi varachet de la targ cu 35 ron sticluta...fata de 50 ron cat este in magazin

bionut

Nici in magazin nu e chiar 50 lei, nu in toate. Era 42 de lei in magazin cand am luat eu. De la targ am luat Apicomplex 200 g cu 34 lei. Varachet nu am luat ca folosesc Scabatox acum.

TDI

Ca alternativa la Apicomplex recomand pentru studiu: Aminovitazol sau Promotor L, e acelasi produs - comparati compozitiile.

SERBAN VASILICA

Zahar coronita la CAREFOUR, IN 21 SI 22 SEPTEMBRIE, cu, 2,49 ron.