Targul Apicol Slobozia, Editia a V-a - 2014

Creat de pharaonu75, Ianuarie 10, 2014, 11:41:42 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

poze
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...

pharaonu75

si...

pharaonu75

si...

pharaonu75

Lume multa, oferta acceptabila (se putea si mai bine), organizare de nota 2000!
Felicitari Stefane. Ai facut o treaba extraordinara, desi ai fost fortat de conditiile meteo sa amani targul cu cateva zile si sa il faci in mijlocul saptamanii!

:bravo: =D> =D> =D> :bravo:

P.S. Sala forumistilor a fost piesa de rezistenta :D

petru.atudorei

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2014, 08:24:24 PM
P.S. Sala forumistilor a fost piesa de rezistenta :D
Intradevar totul a fost grozav felicitari organizarorilor.
Dar parca totul se repeta, sunteti gata ca de la anul sa schimbam ceva, sa facem un salt tehnologic in secolul 21  ?
Ma refer ca la urmatorul targ sa facem ceva diferit, iesit din comun.

Astazi am fost comunitatea forumistilor offline haideti sa tragem o conexiune de net sa facem conferinte online sa tinem legatura cu colegii nostri din toata tara.
Poate filmam live si pe afara, tehnologie exista si e moca
Google hangout, ustream etc
Mai venim cu cate ceva de pe acasa, o camera web, un laptop, whireles si alte nebunii.

Ce parere aveti?
Va promit ca daca iese ceva deosebit voi face tot ce imi stai în putinta sa intram in direct la o emisiune pe teme de tehnologie de pe un post tv .
Sau poate ne primesc in direct cei de la Agro tv .

:D :D :D :D

sandupop

Felicitari organizatorilor :i_love_you:, imi pare rau ca distanta asa de mare e vinovata, dar cu inima si cu calculatorul, sunt alaturi de voi... ca sa-mi mai alin dorul de targuri..m-am hotarat.!... merg la targul de la Cluj.
@Kov iulian ...ar fi cu adevarat extraordinar sa fie o transmisie live de la manifestari. :bravo: :bravo:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

dodo79

stefy.costea

Multumesc din suflet : celor care au binevoit sa calce prin targ, celor care s-au ascuns in sala forumistilor, celor care si-au dat cu parerea la simpozion, celor care au fost alaturi de noi pe forum, calor care n-au reusit ieri si azi sa fie alaturi de noi, celor care maine isi vor face curaj si ne vor fi oaspeti, celor care nu nu pot fi alaturi de noi in targ, celor care ne carcotesc, celor care nu ne baga in seama......................................
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

stroe

Organizare OK. Preturi OK. Am ajuns bine pe autostrada,am umplut portbagajul masinii terminand banii si am plecat multumit.

lefter

cine are nr. de tel al d-lui cu feronerie apicola, cu masina de SM.

ioana_niculae_ebc

Mergeti cu incredere la Târgul Apicol  de la SLOBOZIA. Sunt preţuri pentru toate buzunarele.
Am cumpărat faguri de la BOŞTINARU CU 30,00 lei/kg.
Felicitări organizatorului   :bravo:
Ştie cineva unde va fi următorul târg apicol şi pe ce dată?

romikele