Targul Apicol Slobozia, Editia a V-a - 2014

Creat de pharaonu75, Ianuarie 10, 2014, 11:41:42 AM

« precedentul - următorul »

valter

Fain!
Organizare ca la carte.Prezenta semnificativa a apicultorilor si expozantilor.Prieteni vechi, unii noi si simpatici...sector separat pentru forumisti si VIP...cafea de calitate de la Conu Fanica.

M-a uns la inima Presedintele consiliului judetean Ialomita cu discursul domniei sale...mester, nu ai zice ca a fost profesor de matematica.

ps.Facui o pana la dus spre Slobozia...care m- a blestemat?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Kov iulian

valter

Crede-ma ca l-am intanlit la Ghiroda, in 2013 si am parasit sala , cum am facut-o astazi cand sau incins discutiile...sa nu mi se urce sangele la cap.

Am o informatie importanta(de umor)...nu dau sursa.
Vor fi doua categorii de impozitare. Una pentru mase si cealalta pentru stupul lui Ursu( care face cate 1000 de euro pe an) care v-a plati 50% din profit...sa vedem cum poate mari cheltuielile pana la 500-600 euro .
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

pharaonu75

Cateva poze
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...

pharaonu75

si...

petru.atudorei

pharaonu75

Ursu n-a venit...
Ce sa caute la targ? Asta este targ apicol, iar el n-are nimic in comun cu apicultura! =))

petru.atudorei

Sa manance miere..doar ursu nu produce..din cate stiu eu ..el consuma miere si hiberneaza iarna =))

ionel07196555

Cred ca mai am o filmare cu el din 2011 de la tirg
Sa  o ridic aici ?

pharaonu75

Alte poze

pharaonu75

Citat din: ionel07196555 din Februarie 05, 2014, 07:59:33 PM
Sa  o ridic aici ?

Mai bine o postezi la topicul dedicat targului din 2011

pharaonu75

alte poze

PARINTELE

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2014, 08:01:52 PM
Citat din: ionel07196555 din Februarie 05, 2014, 07:59:33 PM
Sa  o ridic aici ?

Mai bine o postezi la topicul dedicat targului din 2011
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: