Targul Apicol Slobozia, Editia a V-a - 2014

Creat de pharaonu75, Ianuarie 10, 2014, 11:41:42 AM

« precedentul - următorul »

RazvanTi

Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2014, 07:35:09 PM
Nu se poate! Pe razvan_Ti il vad in doua poze, iar pe mine in niciuna... :yahoo_cry: :yahoo_cry:

pai asta denota cine a "murshuluit" prin targ toata ziua si cine a plecat pe-acasa =))

Citat din: stefy.costea din Februarie 04, 2014, 08:06:57 PM
Pharaoane daca maine esti cel putin la fel de activ ca astazi...
asta imi aduce aminte de bancul ala:
- care e diferenta intre un detergent si o patrula de militie.
- patrula de militie are doi agenti activi. detergentul doar unul...

Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2014, 07:40:08 PM
In aceasta seara, in sala rezervata forumistilor, au avut loc discutii fructuoase intre apicultori mai tineri sau mai inaintati in varsta...

CLAR!!! am aflat ca daca narcozezi albinele scapi deeeee... loca din stup =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

dodo79

Citat din: stefy.costea din Februarie 04, 2014, 08:06:57 PM
Pharaoane daca maine esti cel putin la fel de activ ca astazi, promit ca maine iti fac o poza alaturi de Walter si Ciprian, pe care sa le postam pe forum.
daca e asa de activ s-ar putea sa nu-i poti face poze de rapid ce e :hi:
Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2014, 08:37:27 PM
Citat din: stefy.costea din Februarie 04, 2014, 08:33:27 PM
... Dj-ul promite mizica si distractie la maxim maine seara pentru toata lumea! : sampanie:

Maine seara se vor sti cotele de impozitare in apicultura... oare ne va mai arde de distractie?
numai de priveghi sa nu aveti parte  :)

pharaonu75

Citat din: RazvanTi din Februarie 04, 2014, 08:46:24 PM
Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2014, 07:40:08 PM
In aceasta seara, in sala rezervata forumistilor, au avut loc discutii fructuoase intre apicultori mai tineri sau mai inaintati in varsta...

"Meseriasul" ala stia apicultura cam cat stii tu swahili! =)) =)) Ne-a mai destins, ne-a facut sa uitam de oboseala! :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

RazvanTi

Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2014, 08:55:16 PM
"Meseriasul" ala stia apicultura cam cat stii tu swahili...

esti sigur de afirmatia asta?!?!?!?  =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

ionel07196555

bucovineanu

Citat din: RazvanTi din Februarie 04, 2014, 08:46:24 PM
Pe undeva omul avea dreptate. Daca substanta folosita pentru narcotizare e in cantitate prea mare, albinele adorm pe vecie si nu vor mai fi nicodata afectate de loca.  :smile:

stefy.costea

Alex ai de la mine ocafea/ceai pentru filmarea de pe youtube! Esti meserias! Te astept maine in sala forumistilor! Da-mi o sarma cand ajungi!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

libertini

Te felicit pentru organizare,il scap si de data asta si tot asa ... imi pare rau ca nu sunt acolo cu voi : sampanie:

Kov iulian

valter

Fain!
Organizare ca la carte.Prezenta semnificativa a apicultorilor si expozantilor.Prieteni vechi, unii noi si simpatici...sector separat pentru forumisti si VIP...cafea de calitate de la Conu Fanica.

M-a uns la inima Presedintele consiliului judetean Ialomita cu discursul domniei sale...mester, nu ai zice ca a fost profesor de matematica.

ps.Facui o pana la dus spre Slobozia...care m- a blestemat?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Kov iulian

valter

Crede-ma ca l-am intanlit la Ghiroda, in 2013 si am parasit sala , cum am facut-o astazi cand sau incins discutiile...sa nu mi se urce sangele la cap.

Am o informatie importanta(de umor)...nu dau sursa.
Vor fi doua categorii de impozitare. Una pentru mase si cealalta pentru stupul lui Ursu( care face cate 1000 de euro pe an) care v-a plati 50% din profit...sa vedem cum poate mari cheltuielile pana la 500-600 euro .
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

pharaonu75

Cateva poze
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...

pharaonu75

si...