Legea APICULTURII

Creat de pistol28, Ianuarie 04, 2014, 05:29:59 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

Citat din: PARINTELE din Februarie 03, 2014, 09:31:02 PM

No ca indata sosesc si alegerile si atunci este timpul s-ai platesti cu aceiasi moneda
Cu indiferenta,
nu nu , gresesti , indiferenta e nepasare , si mie unu imi pasa de tot ce misca in tara asta , ma refer la clasa sociala  patura de jos , nu trebuie tratati cu indiferenta , trebuie sa vada ca iti pasa , de nu , vor fura si mai mult ne vor ingenunchia si mai mult, atunci nici macar capu nu-l vei mai putea ridica din pamant ,acum mai putem zice ceva .
trebuie mers la vot dat cu stampila cum am dat la ultima votare , VOTATII PE TOTI , in spirit de egalitate. ))/ cand se vor trezi cu 5mil de voturi nule se schima spiritele, parerea mea.

spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

mmacreanu

Citat din: marius_vfp din Februarie 04, 2014, 07:52:38 AM

No ca indata sosesc si alegerile si atunci este timpul s-ai platesti cu aceiasi moneda
Cu indiferenta,
nu nu , gresesti , indiferenta e nepasare , si mie unu imi pasa de tot ce misca in tara asta , ma refer la clasa sociala  patura de jos , nu trebuie tratati cu indiferenta , trebuie sa vada ca iti pasa , de nu , vor fura si mai mult ne vor ingenunchia si mai mult, atunci nici macar capu nu-l vei mai putea ridica din pamant ,acum mai putem zice ceva .
trebuie mers la vot dat cu stampila cum am dat la ultima votare , VOTATII PE TOTI , in spirit de egalitate. ))/ cand se vor trezi cu 5mil de voturi nule se schima spiritele, parerea mea.

spor.

Ce vorbim noi, este departe de realitate, atat timp cat primarii aduna lumea de acasa ... votul este compromis!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

marius_vfp

mai sunt si cerebrali printre ei ,nu-i bagati pe toti in aceeasi oala.

spor.

dorindafi

Citat din: mmacreanu din Februarie 04, 2014, 07:57:19 AM
Citat din: marius_vfp din Februarie 04, 2014, 07:52:38 AM

Cu indiferenta,

spor.

Ce vorbim noi, este departe de realitate, atat timp cat primarii aduna lumea de acasa ... votul este compromis!
de acasa , din birturi ,  taverne , dar nimeni nu ne obliga sa votam ce vor ei
pt doi mici shi o bere , pt o sticla de ulei  ,1 kg de zahar  , o galeata goala ca daca ar fi plina cu ,,ceva'' , nu am mai tzine ochii inchishi
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

davcosti

Și ei își pregătesc votacii-eliberează infractorii, facilitează haosul și cine credeți că câștigă-Bingo, Ei finndcă oamenii cinstiți nu se mai duc la vot din lehamitea care ne-a creat-o ei pentru câștigul lor! N-au nevoie de votul nostru, ci de-al fraierilor, deținuților, asistaților social și alte categorii cu IQ-ul sub medie și așa îi vedeți și mandatul următor cu toate că nu-i votăm! Are cine să-i voteze pentru pixuri,mici și Bere...Mama lor de Hoți!!! ))/
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

achio5

marius_vfp

anchio nu, nu , nu , scapa usor fara durere , taiat cu lama si frecati cu sare.

spor

achio5

eu am dat o idee,asteptam si alte idei  :zzz:

PARINTELE

Asediu pe institutii si aplicarea unui tratament cu Varachet-forte

=)) =)) =)) :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

achio5

dar si cu un strop de gaz sarin,face bine la plamini :rotfl:

marius_vfp

parintele , varachetu e prea scump , noi apicultorii dam banii pe prostii , amitrazul e substanta de baza , luam niste scabatox ca tot amitraz e, dar extrem de ieftin 100ml 12  ron , varachetu 6,5ml 37 ron .

spor.

antiopa din ardeal

Se aude ceva despre normele metodologice de aplicare a noii legi a apiculturii? Legea prevede, daca nu ma insel, ca normele de aplicare sa fie publicate in max 30 zile de la data publicarii legii in MO. Si din 9 ianuarie ar cam fi timpul.

FERCAM

salut !!  am fost saptamana asta la primarie sa platesc impozitul pentru camion (volvo 18to) pentru care anul trecut am platit ~470 ron, iar anul acesta in ianuarie i-am facut omologarea apicola si mi-au spus foarte politicos ca...... inca nu s-a modificat codul fiscal. deci chiar daca a aparut legea, nu o pot aplica pana nu se modifica si codul fiscal !! stie cineva ceva in acest sens ?? va multumesc si va doresc o zi buna !! :hi:http://apiardeal.ro/forum-discutii/Smileys/apiardeal/hi.png

achio5

dar nu ati spus la primarie ca exista derogare la codul fiscal?

FERCAM

v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine despre ce derogare este vorba, in felul acesta as sti cum sa pun problema . poate am omis eu ceva !  stiti cum sunt functionarii de la noi, daca vad o hartie in fata, i-ai convins, daca nu..........e mai greu !!  ei nu se prea obosesc, au tot interesul sa incaseze. va multumesc anticipat. o zi buna sa aveti !!