Legea APICULTURII

Creat de pistol28, Ianuarie 04, 2014, 05:29:59 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Eu nu dau solutii, acestea le da legea.
Din momentul vanzarii, in termen de 5 zile se anunta forma asociativa pentru anularea numerelor.
In caz de inmultire, din momentul in care ati anuntat la Registrul Agricol modificarea efectivului, la fel, in termen de 5 zile anuntati asociatia pentru solicitarea noilor numere.
Daca aveti neclaritati, sunati un prieten!  :razz:

Aurel

[/quote]
da vor trebui sa imi demonstraze ca am vandut eu , ca de nu ma prinde cand vand  asta e negustor cinstit ma numesc , demonstraza-mi mie ca albinele nu ala de i le-am vandut sunt de la mine .
spor
[/quote]
   Iti vor demonstra foarte simplu pentru ca ve-i fi nevoit sa le vinzi cu documente pentru ca cel care le cumpara trebue sa justifice si el la randul sau banii.Asa la negru nu prea se mai justifica cumpararea de familii si cel ce cumpara intra si sub incidenta legii ca poate le da in gand si la  inscrierea in acele n evidente solicita act de provenienta.Siapoi stii doar ca la noi musai sa moara capra vecinului.

Aurel

Citat din: romikele din Ianuarie 10, 2014, 11:47:32 PM
Eu nu dau solutii, acestea le da legea.
Din momentul vanzarii, in termen de 5 zile se anunta forma asociativa pentru anularea numerelor.
In caz de inmultire, din momentul in care ati anuntat la Registrul Agricol modificarea efectivului, la fel, in termen de 5 zile anuntati asociatia pentru solicitarea noilor numere.
Daca aveti neclaritati, sunati un prieten!  :razz:
Desi nu ne cunoastem eu v-am considerat prieten, chiar daca m-ati tras de urechi, sima-ti facut mincinos. :hi:

romikele

Neadevarul este in fapt o minciuna.
Ati spus un neadevar despre mine, si am facut doar o constatare, fara resentimente, cu cel mai profund respect!
Daca s-a inteles altfel, scuzele mele!

Aurel

Ma vad nevoit sa recitesc sa vad daca am afirmat ceva la adresa dumneavoastra.Nu retin sa fi facut asta.

Aurel

Daca va referiti la postarea de la pag 3, imi cer scuze.Defapt trebuia sa fac mai multe precizari si anume ca acel coleg are diploma de apicultor dar nu se incadreaza cu celelalte si conform legii nu poate face apicultura ,legea nedefinind notiunea de  apicultor.Am gresit pronuntanduva numele cu gandul ca sustineti ca legea e corecta.Se mai intampla erori in discutii.Important e ca nu a fost cu repros si-mi cer scuze la randul meu daca s-a inteles asta.                           

romikele

Asta e dezavantajul dialogului la distanta.
Noroc ca limba romana are suficiente cuvinte cu care sa ne facem intr-un final intelesi!  :)  :hi:

mape 48-petru manea

Sunt multe legi in Romania bune sau proaste care nu se aplica ---va mai fi una "legea apiculturii"
o sa zicem ca ei si o sa facem ca noi

marius_vfp

Citat din: Aurel din Ianuarie 10, 2014, 11:56:54 PM

.Asa la negru nu prea se mai justifica cumpararea de familii si cel ce cumpara intra si sub incidenta legii ca poate le da in gand si la  inscrierea in acele n evidente solicita act de provenienta.

vrei act de provenienta hahahah , poi in scorbura copacului nu era act ca il luam , hahaha , oare de ce nu putem sa gandim si pentru noi , eu am prins anu trecut 10 roi din padure  MA CREZI? (in caz ca idiotu de la primerie sau de unde o fi el nu ma crede il plimb o jumate de zi si ii arat vreo 2osi de scorburi de prin padure)
daca hotii au facut legea pentru ei eu o interpretez pentru mine  :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

filip

Multe lucruri se vor schimba,in bine spun eu.Deja la nivel inalt se cunoaste si parerea posesorilor de albine circa 1 milion ce nu au accesat PNA si nici alte beneficii.
O sa revin in curand cu noutati
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Citat din: filip din Ianuarie 11, 2014, 11:07:07 AM.Deja la nivel inalt se cunoaste si parerea posesorilor de albine circa 1 milion ce nu au accesat PNA si nici alte beneficii.
1) Ce inseamna nivel inalt ????
2)In Romania sunt 1 milion de posesori de albine ???????????????????????????????????????????????////

filip

Dragos,
1 milion de fam,nu au beneficiat in 2013 de nici un sprijin prin PNA.
Restul ,toate la vremea lor.............
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Zip2006

Aveti dreptate dle filip ,printre acestea nici familiile mele nu au beneficiat  de masura 112 pentru ca stuparul lor are peste 40 ani (ce este o discriminare aberanta )iar pt masura 141 si PNA nu se merita sa umbli pe drumuri pentru citiva banuti scapati printre degete si colac peste pupaza ni se impun niste lucruri cu forta celor care nu vrem sa ne inregimentam ,atita timp cit eu cetatean liber al Romaniei nu iti cer nimic stat roman ,nu ma ajuti cu nimic DE CE IMI INGRADESTI DREPTURILE CONSTITUTIONALE si nu ma lasi sa decid eu singur ce e bine pentru mine .Dle filip iti urmaresc de mult postarile si ai tot sprijinul meu moral si a multor a ca noi .Cei ce au ales sa stea cu mina intinsa la pomene nu au decit sa suporte consecintele (crotalii, impozit ,controale etc ).

pharaonu75

Citat din: Zip2006 din Ianuarie 11, 2014, 05:59:23 PM
... familiile mele nu au beneficiat  de masura 112 pentru ca stuparul lor are peste 40 ani (ce este o discriminare aberanta )...

Aveti macar idee despre denumirea masurii 112? Parca zice ceva despre tinerii fermieri... asa ca este normal sa se stabileasca o limita de varsta.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

NiKoN

D-le Zip2006 nu aveti copii pe care sa ii treceti in acte?
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!