saluT

Creat de Laie, Decembrie 07, 2013, 11:03:20 PM

« precedentul - următorul »

Laie

Nicolaie laie bucalaie

cristian87

si topicul asta ar trebui inchis
puneti va rog punct circului
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

dodo79

Citat din: cristian87 din Decembrie 10, 2013, 06:30:14 PM
sase pagini in care v-o furati de la individul asta
e ca in bancul cu ursu si mitraliera
ori sunteti  atat de naivi ori va place sa v-o furati
stai lejer ca si asta face vreo 150 de pagini.daca este seriozitate din partea admin sa inchida topicul.s-a mers prea departe.
sanatate

Szaby

Dodo are dreptate!  :offtopic: ))/ ))/

SPYKAL

Citat din: Szaby din Decembrie 10, 2013, 08:48:01 PM
Dodo are dreptate!  :offtopic: ))/ ))/
Asa este. Si eu am spus acelasi lucru  dupa cateva postari ale astuia. Nu stiu ce cauta aici. D-le admin luati masuri.

petru.atudorei

Citat din: cristian87 din Decembrie 10, 2013, 06:30:14 PM
sase pagini in care v-o furati de la individul asta
e ca in bancul cu ursu si mitraliera
ori sunteti  atat de naivi ori va place sa v-o furati
nu si-o fura nimeni..dar de distrat ne-am distrat.. cel putin eu, am ras de ma doare burta...
sa nu crezi ca suntem atat naivi incat sa nu ne dam seama ca dl O`LAIE ori e "paralel" ori face misto. indiferent de situatie... ne-a distrat..si am tratat topicul ca atare.

bucovineanu

Eu sunt de parere ca noul forumist este un apicultor cu multe cunostinte apicole, care doar se preface ca e total nestiutor, reusind astfel sa mai destinda atmosfera incarcata de pe forum.  :smile:

petru.atudorei

Citat din: bucovineanu din Decembrie 10, 2013, 09:33:56 PM
Eu sunt de parere ca noul forumist este un apicultor cu multe cunostinte apicole, care doar se preface ca e total nestiutor, reusind astfel sa mai destinda atmosfera incarcata de pe forum.  :smile:
indiferent de statutul acestui domn.. important este ca a a reusit..pentru unii...vad ca mai sunt cativa pe care ii deranjeaza:D :hippo:

fiug1970

eu cred ca are legatura cu cel putin un topic /fierbinte/din acest forum.am citit acum cateva minute pe un topic dar nu/mi aduc aminte unde :zzz:,cineva parea sa aiba acelasi profil ascuns:imortele cumva?aici e pajura si in alta parte cap??

fiug1970

Citat din: fiug1970 din Decembrie 09, 2013, 09:21:10 PM
uitati/va la poza din avatar si la paragraful de sub postari si luati/l ca atare va rog.da culoare forumului,chiar daca se face sau nu! :bravo:
eu am zis...raspundeti/i cu acelasi misto si se va da pe fata :bravo:

petru.atudorei

ar cam fi timpul sa lasam gluma si sa ne alaturam celor de la pungesti si rosia montana. am vazut aseara un reportaj facut in america mai exact in dalas, unde exista peste 7000 de sonde de gaz de sist, si efectele erau dezastruase. Reporterul zicea ca dupa filmarea reportajului, nu mai retin ce minister a fost demis in proportie de 90%

PARINTELE

Citat din: cipik din Decembrie 09, 2013, 10:27:53 PM
Citat din: MariusApicultura din Decembrie 09, 2013, 10:21:06 PM
Citat din: Laie din Decembrie 09, 2013, 09:34:58 PM
Acum nu are timp ca face monetarul.
Mai Niciolae de unde vi si unde te duci?
Faci pe p... sau esti ? :offtopic: :offtopic:
Nu inteleg de ce nu se sesizeaza administratorii forumului pentru inchiderea topicului ...e complet aiurea si nu isi are locul aici.
:qp: :qp: :qp: :qp: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

RASPUNS: Se tavalesc de ras pe jos. Auzi, mai lasa-l putin........................ ca tare ne amuzam.

Szaby

lasa incet ca zice tot  =)) =)) =)) :nebun: :nebun: :nebun: :nebun: :nebun:

orbanstefan64

Citat din: bucovineanu din Decembrie 10, 2013, 09:33:56 PM
pai daca are prea multa cunostiinte apicole hai sa nu l mai incurcam........ :hi:

NYK74

Sunt de aceiasi parere cuPETRU.ATUDOREI ca Dl O'LAIE ,,paralel"sau nu,ne-a facut sa rîdem pe săturate .