saluT

Creat de Laie, Decembrie 07, 2013, 11:03:20 PM

« precedentul - următorul »

tassevasi

E prima  data cind  rid  cu lacrimi  citind  pagina  lui  Laica .
     Bravo Laica , daca o ti tot  asa e bine . :)

MariusApicultura

Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:06:30 PM
Am manual apicultorului si am citit destul din carte dar nu scrie nimica cum sa faci cu albinele
Scrie multa biologie dar de biologie mai bine ma uit la domnul profesor de Biologie Ursu ca dansul a descoperit stupul BIo si e mai bine decat in carte.

Chiar daca  e critica..dar ...... "scrie multa biologie"...mai bine sa iti spuna cineva ca sa iti dai seama ca scri gresit, decat sa continui in prostie. Eu de obicei ma uit pe previzualizare..poate din graba am mai "mancat" din litere sau cuvinte daca  sunt "nemancat"  =))....dar nici chiar asa, e praf tot citatul. Eu zic sa studiati intai Lb Romana si dupa Apicultura. Poti sa te superi pe mine, dar asta e adevarul.. :sad: :hi:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

Laie

Nicolaie laie bucalaie

Szaby

omu asta  ori se face de prost ori ne face pe noi prosti ! ))/ ))/

tassevasi

Citat din: O`Laie din Decembrie 09, 2013, 07:01:13 PM
Cine ieste Laica ?

Cine crezi tu ?
  In loc  sa-ti spun  o-laie , ti-am spus  Laica .
    Bravo, tin-o  tot  asa .

Laie

Citat din: Szaby din Decembrie 09, 2013, 07:06:08 PM
omu asta  ori se face de prost ori ne face pe noi prosti ! ))/ ))/
da da
bine bine
Ieu nu fac pe nimeni prost
Nicolaie laie bucalaie

Szaby

Domnu vasi mai bine taiati L u si zicetii oaie ca vad ca nici numele nu i stie  :offtopic: :nebun:

Laie

Nicolaie laie bucalaie

Aurelian A.

Cred ca ar fi mai bine sa il lasam in pace pe om...e clar ca face misto.... :blah: :blah:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

Laie

Ieu nu fac misto de nime domnule Aureliana
Nicolaie laie bucalaie

Laie

De ce toti oameni crede ca ieu glumesc ?
Cand are timp colega mea i spun sa stearga tot.
Numele meu ieste Nicolaie Astafoaiei
si uni oameni ma striga Laie de la Nicolaie.
Nicolaie laie bucalaie

fiug1970

uitati/va la poza din avatar si la paragraful de sub postari si luati/l ca atare va rog.da culoare forumului,chiar daca se face sau nu! :bravo:

SPYKAL

Lasati-l in plata Domnului. Nu vedeti ca face pe prostul...numai pt simplul fapt ca isi doreste sa il bage cineva in seama? Am mai avut specimene de genul asta.....Uite asa...din cauza  unor astfel de mascarici.....care nu au absolut nicio treaba cu apicultura incarcam hostul care gazduieste....APIARDEALUL.... Stricnina este 0,3 ron pastila (parca). Poate ai nevoie ca sa te calmezi..... =)) =)) =)) =)) Vaia con dios...amigo

Laie

Colega mea a facut modificari.
Acum e bine asa ?
Nicolaie laie bucalaie

Laie

Citat din: SPYKAL din Decembrie 09, 2013, 09:23:21 PM
Lasati-l in plata Domnului. Nu vedeti ca face pe prostul...numai pt simplul fapt ca isi doreste sa il bage cineva in seama? Am mai avut specimene de genul asta.....Uite asa...din cauza  unor astfel de mascarici.....care nu au absolut nicio treaba cu apicultura incarcam hostul care gazduieste....APIARDEALUL.... Stricnina este 0,3 ron pastila (parca). Poate ai nevoie ca sa te calmezi..... =)) =)) =)) =)) Vaia con dios...amigo
Da da.
Bine ca esti dumneata tare destept SPYTAL
Nicolaie laie bucalaie